זוכרים ראש 1???

../images/Emo46.gif

אז לא דברנו על זה, והפסקתי לראות את זה בערך לפני שתי עונות. די כבר, תמר. תפסיקי. באמת.

מוזר לי, תמר,

שלא אמרת שום דבר על הארי פוטר... כי אני אגיד: אין שום רע בהארי פוטר, אם אתה לא אוהב (אתה?) אל תקרא. אני לא אומרת שזה ספר קדוש, אבל בטח שהוא לא דוחה, מגעיל etc - אלא להפך.

אני מבינה איך, ואל תעלו עלי עם

אבנים, אבל אני מבינה איך מכושפות עברו את באפי. אני בתור מעריצת מכושפות, חולה על הסדרה, ואני יודעת שעוד מלא כמוני. זה בגלל שזה משודר בערוץ 3. זה גם משודר בערוץ פופולרי שהרבה אנשים רואים, וזו גם סדרה מדהימה (אני יודעת שיש שחולקים עלי, אבל לא ניתן לשנות את דעתי. התחלתי לראות מכושפות בערך 3 שנים לפני באפי, וזו סדרה מדהימה לדעתי! ואנלא אוהבת את זה יותר מבאפי, בערך אותו דבר, רק שלבאפי אני אובססיבית). אני נדהמת מזה, מכל הביצפר שלי, מצאתי רק עוד מעריצת באפי אחת. נגיד שזה ביצפר של 700 ילדים? אז תחשבו שבכל 700 ילדים יש 2 ילדים שמעריצים באפי. זה ממש עצוב! אז מה אם זו סדרה ישנה? לא עד כדי כך! וזו סדרה ממש טובה! לדעתי, אם גם ככה באפי זה פעם בשבוע, אז כדאי שישדרו את זה בערוץ 3, כי אז יהיה לזה קהל הרבה יותר גדול לדעתי. למרות שזה מה שעושה את באפי מיוחדת, לא כולם רואים את הגאוניות. ילדה אחת מהשכבה שלי אמרה לי "ראיתי כמה פרקים וזה משעמם". יש הרבה דברים שאפשר להגיד על באפי כמו: סדרה מופתית, סדרה מדהימה, כתיבה מעולה, שחקנים מעולים, מעריצים סאדיסטים. "משעמם" זה לא אחד מהם. היא ראתה את הפרק "ביצים רעות" ו"מסיבת המתים". היא אמרה ש"מסיבת המתים" זה בסדר, אבל "ביצים רעות" לא. אני לא מאשימה אותה, זה באמת לא היה פרק טוב, אבל היא לא נתנה מספיק ניסיון לבאפי כדי לראות כמה זה גאוני. צריכים להראות לה האש, (לא התהוות כי היא לא מאוהבת בבאפי אנג´ל ולא מבינה איזה קשר מדהים יש להם, אז זה לא ירגש אותה) ילדות רעות, כפרות.. הבעיה היחידה עם ערוץ 3, זה שהם משדרים לפי עונות (קיץ, חורף). ככה שאם נגיד משדרים את זה בעונה קיץ, כל החורף לא יהיה לנו באפי!

Mnementh

New member
יש שני דברים טובים במכושפות

1) אליסה מילנו - ייתכן סיבה מספקת לצפות בסדרה
2) שיר הפתיחה המעולה של PARADISE LOST זהו.... בכל קריטריון אחר באפי ב-1047 רמות מעל. ההבדלים לדעתי תהומיים.

למה המורדים זו כזו סדרה מסריחה?

אני כ"כ שונאת את זה, רק בארץ קונים את החרא הזה! אני רוצה לשרוף את כל המורדים המכוערים האלה לאפר. הלוואי שהם יהפכו לערפדים ובאפי תקרע להם את הצורה! למה אני בכלל נותנת לסדרה מסריחה לילדים קטנים להשפיע עלי כ"כ? אה? מישהו מוכן להסביר לי?

smgfan

New member
למה אתם כ"כ עצבנים?

"באפי" הגיע למקום הרביעי, וזה מאוד מכובד לסדרה שזמינה למספר קטן יחסית של אנשים, לא כמו "מכושפות" או (נשימה, בליעת רוק, סיום משפט) "המורדים".
רק תראו כמה סדרות אחרות היא עברה! כל הכבוד לסדרה ולנו המעריצים הכי עקשנים ונאמנים שיש! אתם חושבים שיש לסדרות אחרות מעריצים כמונו? לא! אין! אנחנו מיוחדים! ממש כמו הסדרה שלנו!
וחוצמזה זה היה כ"כ ברור ש"המורדים" יגיעו למקום הראשון, כל הצוציקים הקטנים והמעצבנים האלה-למי אתם חושבים שהם הצביעו?! לבית הלבן? לא, למורדים! לא נורא! וכמו ששרה אומרת: "what´s goes around comes around"! ושרה ופרדי מקום 3 בזוג השנה!!!!! כל הכבוד גם לזה!!!!!!
הם הזוג שמיד אחרי הזוגות המדוברים ביותר בעולם ג´יי.לו ובן, ובראד וג´ן!!!!! מקום 3 אחרי 2 הזוגות שלפניהם זה הרבה יותר ממכובד!!!!!
לא נורא, תמיד יש עוד שנה. אל תשכחו שמי שהצביע-עשה זאת עפ"י צפייה בעונה 4 של "באפי", ולאחר שייצפו בעונות החדשות שמשודרות כעת, תאמינו לי שזה יישתנה לטובה מהר מאוד!!!! וישם גם פוסטר של שרה מישל גלר טוב מאוד!!!!!!
(אני דווקא לא התאכזבתי!)

dawn 14

New member
וגם כן פוסטר

מלפני חמישים שנה, פוסטר של תמונה של עונה 3 אני רוצה תמונות חדשות, זו התמונה בפוסטר. משהו בסיגנון הזה של התמונה, רק שבתמונה שבפוסטר היא מצליבה את שני הידיים.

dawn 14

New member
בקשר למורדים

אין לי בעיה שהם משודרים וכזה אבל יש לי בעיה שהם גונבים מקומות שלא מיועדים להם, מה שהכי הטריף אותי זה הקטע של הורס השנה מה קרה לג´וש ולריאן ושלא נדבר על בראד ואיכס הפליפר המעצבן הזה (בלי להעליב את הדולפין) אפילו קוף מלאה חצ´קונים יותר יפה מהם.

זה הפוסטר...

אני עדיין לא מאמינה שהם שמו כל כך הרבה מורדים בעיתון אחד!!! טוב, לא משנה את כעסי הוצאתי על ילדה שמתה על המורדים (היא מתייחסת לעיתון כדבר קדוש, זאת אומרת היא לא נותנת לאף אחד לגעת בו!!! והיא אוספת קלפים של המורדים!!! הילדה בכיתה ט´, אין חוקים נגד זה או משו???) אני אמות מהמורדים האלה!!! טוב, אני אפסיק עכשיו כי נראה לי שבמקום פורום "באפי קוטלת הערפדים" הפכנו לפורום "שונאי המורדים"...

14מתן

New member
לא פייר !

יש לי כבר את הפוסטר שהם שמו בגודל יותר גדול לא יכלו לשים תמונה בסיגנון שבנג´ו אוהב ?

hospital_food

New member
לא יאמן

מקום רביעי?!! לזכירכם הסדרה משדרת ב"ביפ" ערוץ שאף אחד כמעט לא מכיר.

מורדים הסבר-

בדיוק התחלתי לכתוב והעברתי לערוץ 10 וישר אמרו והנה המורדים.. LOL טוב ככה- אני רואה מדי פעם עם האח הקטן שלי בן ה10 וחצי המורדים כן כואב.. לא מרצון בהתחלה נתתי צנס כי יש שמה אחת שמנה(פלי) ואמרתי אם הם נותנים דמות שמנה אני בעד. אבל גילתי שזה כי אין להם כאילו אסתיים או כהי עור.. הכול פוליטקלי קורקט אבל הקטע שעשו אותה פרה שרק אוכלת בלי חיים.. אנטישמיות- יש שמה דמות אחת יהודית שכולם מקללים... וזה באמת מועדד סמים וסקס בכיתה י... הכי מצחיק שזה כאילו אנשים בגיל שלי ככה 16 כיתה י´ אני לא חושבת שאנשים מהשכבה שלי דומים ב1% לסדרה העלובה הזאת.. מי יכול להגיד שהוא שכב עם 10 בנות בכיתה י´? או לקח אקסטזי במסיבה? או יש לו דיסק? או יצא למועדון ונעצר? נו באמת זה כזה פלצני אין בזה שניה של היגיון אפילו המונולוגים גרועים... הדבר היחידי שם שנחמד זה שתמיד הכול רע אבל הביאוס שזה נגמר בטוב... את האמת שהחיים הרבה יותר דומים לבאפי מאשר למורדים! ובאפי שולטת! לא המורדים

ShadowFlash

New member
אוקיי.....

דבר ראשון אפשר פשוט לשלוח פול אימיילס לערוץ 10 ולנסות ללחוץ עליו לשדר את באפי... הקטע הוא שערוץ 3 לא יקנה את באפי בחיים כי כרגע נראה לי שהוא דיי בחובות.... לאומת זאת ערוץ 10 זה ערוץ חדש שעדיין מחפש בסיס ולכן הוא קנה סדרות כמו סיינפילד אנג´ל (טפו)המורדים(טפו) וכו´ ואפילו לקח מביפ את שי ודרור!!(תכנית אדירה!!!!!.) עם ממש רוצים לשנות אפשר להתחיל פשוט לשגע אנשים ברשת על באפי כמו להיכנס לכל פורום אפשרי ולפרסם את באפי, מכתבי שרשרת באי סי קיו.... אפשר למצוא דרכים.

למעלה