אני מבינה איך, ואל תעלו עלי עם
אבנים, אבל אני מבינה איך מכושפות עברו את באפי. אני בתור מעריצת מכושפות, חולה על הסדרה, ואני יודעת שעוד מלא כמוני. זה בגלל שזה משודר בערוץ 3. זה גם משודר בערוץ פופולרי שהרבה אנשים רואים, וזו גם סדרה מדהימה (אני יודעת שיש שחולקים עלי, אבל לא ניתן לשנות את דעתי. התחלתי לראות מכושפות בערך 3 שנים לפני באפי, וזו סדרה מדהימה לדעתי! ואנלא אוהבת את זה יותר מבאפי, בערך אותו דבר, רק שלבאפי אני אובססיבית). אני נדהמת מזה, מכל הביצפר שלי, מצאתי רק עוד מעריצת באפי אחת. נגיד שזה ביצפר של 700 ילדים? אז תחשבו שבכל 700 ילדים יש 2 ילדים שמעריצים באפי. זה ממש עצוב! אז מה אם זו סדרה ישנה? לא עד כדי כך! וזו סדרה ממש טובה! לדעתי, אם גם ככה באפי זה פעם בשבוע, אז כדאי שישדרו את זה בערוץ 3, כי אז יהיה לזה קהל הרבה יותר גדול לדעתי. למרות שזה מה שעושה את באפי מיוחדת, לא כולם רואים את הגאוניות. ילדה אחת מהשכבה שלי אמרה לי "ראיתי כמה פרקים וזה משעמם". יש הרבה דברים שאפשר להגיד על באפי כמו: סדרה מופתית, סדרה מדהימה, כתיבה מעולה, שחקנים מעולים, מעריצים סאדיסטים. "משעמם" זה לא אחד מהם. היא ראתה את הפרק "ביצים רעות" ו"מסיבת המתים". היא אמרה ש"מסיבת המתים" זה בסדר, אבל "ביצים רעות" לא. אני לא מאשימה אותה, זה באמת לא היה פרק טוב, אבל היא לא נתנה מספיק ניסיון לבאפי כדי לראות כמה זה גאוני. צריכים להראות לה האש, (לא התהוות כי היא לא מאוהבת בבאפי אנג´ל ולא מבינה איזה קשר מדהים יש להם, אז זה לא ירגש אותה) ילדות רעות, כפרות.. הבעיה היחידה עם ערוץ 3, זה שהם משדרים לפי עונות (קיץ, חורף). ככה שאם נגיד משדרים את זה בעונה קיץ, כל החורף לא יהיה לנו באפי!