זוכרים ראש 1???

dawn 14

New member
זוכרים ראש 1???

התוצאות, דבר ראשון אם הייתי יכולה ללכת לארגנטינה ולרצוח את המורדים האלה הייתי עושה את זה בשמחה באפי לא בשער אלא בנחמין רוחאס אחד מהמורדים הקרציתיים האלה. שער השנה 1) בנחנמין רוחאס 2) המורדים 3) ווסטלייף 4) ג´ניפר לופז 5) חברים זמר השנה 1) אמינם 2) ניק קרטר 3) נלי 4) ג´סטין טימברלייק 5) אנריקה איגלסיאס נשארו מאחו 6) רובי וויליאמס 7) קרייג דיוויד 8) ג´ה רול זמרת השנה 1) ג´ניפר לופז 2) אבריל לאבין 3) בריטני ספירס 4) פינק 5) שאקירה נשארו מאחור 6) כריסטינה אגילרה 7) קיילי מינוג 8) אנסטסיה תגלית השנה 1) אבריל לאבין 2) T.A.T.U 3) טום וולינג נשארו מאחור 4) הולי ואלאנס 5) מישל בראנ´ץ 6) דיוויד שרבט להקת הפופ של השנה 1) ווסטלייף 2) בלו 3) אטומיק קיטן 4) שוגה-בייבז 5) אן סינק נשארו מאחור 6) איי 1 להקת הרוק של השנה 1) דה קולינג 2) לינקין פארק 3) רד הוט צ´ילי פפרז 4) סיסטם אוף אה דאון 5) פי.או.די נשארו מאחור 6) ניקלבק שוס השנה 1) המורדים 2) כריסטינה אגיחרה משנה תדמית 3) החתונה של ג´ניפר לופז נשארו מאחור 4) בריטני פורשת 5) רייצ´ל נאלצת לבחור בין ג´ואי לרוס תוכנית הטלויזיה של השנה 1) המורדים 2) חברים 3) מכושפות 4) באפי קוטלת הערפדים (הם לא רשמו קוטלת אבל אני משנה) 5) סדרות מרי קייט ואשלי אולסן 6) קטנטנות 7) הכי גאים שיש נשארו מאחור 8) דוסון קריק 9) בנות גילמור 10) סמולוויל 11) דה פרידג 12) ג´ק אס סרט השנה 1) XXX 2) הארי פוטר וחדר הסודות 3) ספיידרמן נשארו מאחור 4) אוסטין פאוורס- גולד ממבר 5) קטע מהסרטים 6) קרוסרודס 7) הארי פוטר ואבן החכמים 8) גברים בשחור 2 9) מפלצות בע"מ 10) זולנדר פדיחת השנה 1) מייקל ג´קסון 2) נילה (המסעדה של בריטני ספירס) 3) אמינם נגד מובי נשארו מאחור 4) לאנס בייס כמעט טס לחלל 5) המשפט של וינונה ריידר שמועת השנה 1) שאקירה אנטישמית 2) ג´סטין וכריסטינה 3) דיוויד בוגד בויקטוריה נשארו מאחור 4) רובי מנהל רומן עם ניקול קידמן

IDOffryn

New member
הלו??

באפי מקום רביעי בסדרות טלווזיה??? יחסית לסדרה שמשודרת רק לכבלים (וגם רק מי שדיגטלי ויש לו את הערוץ)הצליחה לעבור הרבה סדרות שמשודרות ליותר אנשים עקפנו את קטנטנות!!!!!!!! אבל מכושפות עקפה .. טוב נו זה לא היה קורה עם באפי הייתה בערוץ 3! ודיייייי מה הקטע עם המורדים האלה??? והבנחמין הזה טוב שעוד שנייה העיניים שלו לא יוצאות החוצה!!

מורדים זה בלע! ובאפי שולטת!

אנחנו לפחות במקום ה4!!! זה טוב על כלום.. אבל מי השחקנית הזוכה לא היה כתוב... (שרה.. שרה... שרה...) אני מבואסת שלא שמו את דיויד בהורסים מגיע לו!!! או לפחות ספייק!!!

ד י י ז י

New member
גם אני לא מבינה את זה..

אם היתה הכרה לבאפי בישראל, תסמכי על זה שהוא היה באחד משלושת המקומות הראשונים..

dawn 14

New member
המשך

זוג השנה 1. ג´ניפר לופז ובן אפלק 2. בראד פיט וג´ניפר אניסטון 3. שרה מישל גלר ופרדי פרינז ג´וניור 4. נטליה אוריירו וריקרדו מוז´ו 5. אנריקה איגלסיאס ואנה קורניקובה נשארו מאחור 6. דיוויד וויקטוריה בקהאם 7. ג´סטין טימברלייק ואליסה מילאנו 8. טום קרוז ופנלופה קרוז 9. ביונסה נואלס וג´יי.זי פרידת השנה 1. ג´סטין טימברלייק ובריטני ספירס 2. אנג´לינה ג´ולי ובילי בוב ת´ורנטון 3. ג´ניפר לופז וכריס ג´אד נשארו מאחור 4. קיילי מינוג וג´יימס גודינג פרחת השנה 1. כריסטינה אגילרה 2. נטליה אוריירו 3. בריטני ספירס נשארו מאחור 4. מריה קארי 5. ג´ניפר לופז הורס השנה 1. בנחמין רוחאס 2. בראד פיט 3. אלכס בנד 4. פליפה קולומבו 5. ניק קרטר נשארו מאחור 6. דיוויד בקהאם 7. צ´אד מאריי 8. ג´וש הארטנט 9. ריאן פליפה 10. ג´סטין טימברלייק שיר השנה 1. אבריל לאבין- קומפליקייטד 2. דה קולינג- וואבר יו וויל גו 3. לאס קטשופ- אסרג´ה (שיר הקטשופ) 4. נלי וקלי- דילמה 5. T.A.T.U- אול דה ת´ינגס שי סד נשארו מאחור 6. אמינם- קלינינג אאוט מיי קלוזט 7. שאקירה- וונאבר ווראבר 8. אמינם - וויד אאוט מי 9. ווסטלייף- בופ בופ בייבי 10. נלי- הוט אין היר 11. רד הוט צ´ילי פפרז- ביי דה וויי 12. אנריקה איגלסיאס- הירו 13. הולי ואלאנס- קיס קיס 14. פינק- גט דה פארטי סטארטד 15. ניקלבק- האו יו רימיינד מי 16. שוגה-בייבז- ראונד ראונד 17. קיילי מינוג- אין יור אייז 18. איי1- קוט אאין דה מידל 19. אטומיק קיטן- דה טייד איז היי 20. סופי אליס בקסטור- מרדר און דה דאנס פלור היה גם פוסטרים אז: אמינם ניק קרטר ג´ניפר לופז בריטני ספירס אבריל לאבין ווסטלייף בלו אטומיק קיטן דה קולינג לינקין פארק המורדים לואיסנה לופילטו (המורדים) פליפה קולומבו (המורדים) קמילה בורדונבה (המורדים) חברים מכושפות גייל הארולד שאקירה בראד פיט שרה מישל גלר ג´סטין טימברלייק כריסטינה אגילרה בנחמין רוחאס (המורדים) אלכס בנד הסוףףףףףףףף המורדים המעצבנים האלה זוכים ליותר מידיי תהילה וזה מעצבן אותי.

Buffybot

New member
that´s it!

חייבים לעשות משהו בקשר לזה, המורדים האלה מופיעים בכל מקום וגונבים את התהילה לסדרות הגאוניות באמת! איפה אנחנו חיים? סידרה כל כך טיפשית מנצחת סידרה כל כך גאונית ואמריקאית?? כמה שהתחרויות האלה זה על פופולריות... נורא. מכושפות לפני באפי????????????????? איך???????????????? נראה לי שהם התאמצו הרבה יותר בשבלי זה. זהו, בפעם הבאה מתאמצים כפליים, רק כדי לא לתת למורדים לנצח, להראות שגם למעריצי באפי יש כוח. באפי צריכה קצת הכרה וקצת כבוד פה בארץ. הישראלים שרואים את המורדים הם סתומים מדי בשביל באפי, מה הם יבינו... טוב, אם אי אפשר לטוס כולנו לארגנטינה ולהרוג את כל המורדים, אז לפחות ננסה להתעלות מעליהם בעזרת תוכנית מסויימת, לנסות להשפיע על אנשים, לפרסם יותר ולהכניס לראש של אנשים שבאפי היא תוכנית טובה. עכשיו חשבתי, אני אשלח/אטלפן למערכת של גיא פינס. לא יאמן שאפילו כשהעונה החמישית, לה חיכינו שנים, הגיע לארץ ובכלל לא התייחסו לזה! צריך להכניס קצת באפי וגיא פינס, ולא רק הסופרנוס, האוזבורנז וכאלה כל הזמן. הגיע הזמן לפעול כדי להפסיק את השליטה של המורדים הארץ ולכבוש את הרייטינג!! (אני נשמעת כמו במלחמה, אני יודעת. אבל סך הכל, זו כן הכרזת מלחמה! מעצבנים!)

Buffybot

New member
אני אומרת

שצריך לעשות תנועת באפי או משהו.... זה יעבוד! והארץ הזאת בכלל לא מכירה את ג´יימס מרסטרס, הארץ לא יודעת מה היא מפסידה!! גם את ספייק/ג´יימס צריך להכניס לראש של הארץ הטיפשה חובבת המורדים הזאת.

IDOffryn

New member
חח...

IDOffryn: "Buffybot, are you sure you´re all right?" Buffybot: "I´m ready." buffy fourm member: "Ready for what?" Buffybot: "War." שימו לב לשינויים בציטוט!! סתם! טוב אבל באפי משודרת בביפ זה קשה...!! מקסימום תמיד נוכל לבצע התעלות(מישהו מתנדב להפוך לנחש??) והקים עידן חדש בעולם שבו חיו רק אוהבי באפי!! (קחו את זה בצחוק שלא תחשבו שאני מנסה לפתח פה איזו תורת גזע או משהו..... )

למה????

אני אומרת בואו נכריז על מלחמה!!!!!!!! אנחנו לא יכולים לתת למורדים לנצח את באפי!!!!!!!!!! לאן הגענו? המורדים מקום ראשון? חייבים לעשות משו!!!!!!!! ד"א- אני מוכנה להפוך לנחש ענקי (אבל רק אם אני מפסידה את המבחן בתנ"ך מחר...) אולי נפציץ את יס במכתבים שייקנו את ביפ??? (לא שאני מעודדת את הערוץ או משו, אבל אם להרבה יהיה ערוץ ביפ יש סיכוי שהרבה יראו באפי) וכך נרוויח שני דברים - הראשון הרבה חברים חדשים לפורום השני- הכבוד המגיע לבאפי בישראל!!! אסור בתכלית האיסור לתת למורדים להמשיך לנצח אותנו ככה!!! אתם בטח חושבים שאני מושגעת, אבל אני שונאת את המורדים!!!

Angelus

New member
............Arghh

המורדים זו הסידרה הכי אבילית ומטופשת שנמצאת על גבי מסך הטלוויזיה שלנו. וראש 1? חחחחח זה עיתון בעל אנשים בחברה שמנסים להיכנס לראש של הנוער של היום (ללא הצלחה רבה!) והולכים אחרי מה שילדים קטנים וטיפשים צועקים : " המורדים, המורדים.. לולו חאסן חוחו חבי" או איך שקוראים לשחקנים המטומטמים האלו. עצוב לדעת שכך הנוער בישראל חושב. אפילו לא שווה שנגיד את השם של הסידרה הזאת באותו המשפט (ללא הפסקה של נשימה, בליעת רוק וכו´..) עם באפי או אחד מהשמות הקשורים לסידרה. That does it! We declare a war on that Tv show!!!

Buffybot

New member
../images/Emo6.gif

אגב, אני בטוחה שיהיו פה הרבה שיהיו מוכנים להתנדב להפוך לנחש ענק בשביל באפי :)

B a n j o

New member
אנשים אנשים

אתם שוכחים שבאפי פונה לקהל בוגר ומבוגר המורדים זה סידרה של צ´יקיטיטאס (בלעעעע...) I MEAN, ילדים קטנים. הרי רוב המעריצים זה ילדים בני 6-10 (ואני לא אומר סתם, אני מכיר) שלא מבינים ממשחק (ראיתי פעם דקה וחצי, סיוט
), או ילדים שסתם מתלהבים מהחזה של הארגנטינאית המטומטמת (כנראה שזה הכישרון היחיד שלה לפי מה שראיתי
). וראש 1 פונה בד"כ לאותו קהל יעד. לאו דווקא מבחינת גיל, אלא מבחינה של בגרות. והרי אנו חיים במדינה שבה אנשים מתלהבים מהארי פוטר (
). אז פאק הם ולא אכפת לי, אם זה היה בעיתון בוגר אז אולי היה מזיז לי את קצה הלבלב אבל....

ד י י ז י

New member
תתפלאו!

הסדרה אולי פונה לגיל הזה, אבל משום מה חצי מהשכבה שלי רואה את זה (כיתה ט´ God damn it!) ואחר כך מגחחים אליי בזלזול כשהם שומעים אותי מדברת על באפי!

Lady of Buffdom

New member
בהחלט

גם בשכבה שלי (י"ב) לא חסרות מעריצות של המורדים. אני אפילו חברה של 2 מהם...

תמר, את כל כך מעצבנת אותי.

דבראשון, יש שם סקס, סמים, אלכוהול ואונס ככה שזה בכלל לא אמורה להיות סדרה לילדים. דבר שני, שכחת לציין שגם את רואה את זה...? או לפחות ראית, כמוני, דרכאגב. ועכשיו, הייתי רעה. אני מקווה שלא תשנאי אותי לעד, תזכרי את כל האהבותץ הנצחיות שנתתי לך. And these don´t come cheap, young lady.

למעלה