זוכרים בספר הראשון

moriah

New member
זוכרים בספר הראשון

כש וולדמורט היה בעצם בתוך קווירל(בעורף שלו)אז כשקווירל דיבר עם סנייפ גם וולדמורט בעצם נכח, אז איך זה שוולדמורט לא נישה לשדל את סנייפ לשתף פעולה? הרי סנייפ היה פעם Death Eater. בתרגום לעברית תרגמו: פרופסור סנייפ אבל זה אמור להיות פרופסור סנפ כמו snape - להתפרץץ הייתי רוצה לדעת קצת על חברי הפורום. מאיפה אתם? בני כמה? אני בת 12 מתל אביב וקראתי את ארבעת הספרים באנגלית. הרביעי בהחלט הכי טוב. מוריה

וולדמורט, קווירל, וסנייפ

ככל הנראה, וולדמורט חשב שסנייפ מרגל בשבילו אצל דמבלדור, או שאת סנייפ הוא יביא אליו כאשר יחזור לכוח מלא. בתרגום לא טעו לדעתי, כי snape זה משהו שקשור לנחש, וכמובן, סנייפ הוא ראש בית סלית`רין.חוץ מזה, אם זה בקשר לאיות snape, כמו במילה shape, זה שומעים איי, ולא א (אתם יודעים איך עושים ניקוד לאותיות?), אז האיות בסדר. במי לדעתכם סנייפ יתאהב? ומה קרה לקווירל? הוא פשוט מת אז? מה דעתכם?

יפעת28

New member
X4 וגם שתי ההודעות הקודמות!

קווירל מת, כי כאשר ישות משתלטת על גוף אחר ואחר כך עוזבת אותו, הוא מת. זה צויין בספר הראשון, וגם בספר הרביעי, כשוולדמורט מתאר את הקורות אותו לאחר שכוחותיו נעלמו בגלל הארי פוטר התינוק.

bagman

New member
סתם

רציתי להגיד שהשם סנייפ לפי גי קי רולינג בא משם כפר בריטי.

תשובה לשאלה:למה וולדמורט לא שכנע את סנייפ להצטרף אליו אם הוא היה עם קווירל בחדר

אני יודעת מה את חושבת, אבל סנייפ לא היה איתו בחדר, הארי חשב שהוא היה איתו בחדר, בגלל שהוא ראה את סנייפ מכריח את קווירל לעשות משהו, אז הוא חשב שקווירל מגלה בשביל סנייפ את הכניסה לאבן החכמים. הוא חשב שסנייפ היה איתו בחדר כי הוא שמע מישהו מכריח מישהו אבל זה היה בעצם רק וולדמורט וקווירל כאשר וולדמורט צעק על קווירל

למעלה