זוכרים את-

זוכרים את-

זה? (ולמי שאין כוח להיכנס לשרשור - זו הודעה שלי מלפני חודשיים, על כך שמצאתי 1000 ש" ברחוב והתלבטתי מה לעשות)- ובכן, שבועיים אחרי שמסרתי את הכסף למשטרה (דהיינו - לפני חודש וחצי), קיבלתי מכתב תזכורת ש"אנו מטפלים באבידה שמצאת", ושאם אף אחד לא יבוא לקחת את הכסף תוך חודשיים (כלומר - עד אתמול), תהיה לי זכות לקבל אותו. אז צעדתי לי אתמול לבנין החדש של המשטרה בגבול ת"א-יפו, הראיתי תעודת זהות, חתמתי פה ושם - והופ! 1000 ש"ח במזומן לארנק. החלטתי עם עצמי שהכסף הזה זה "כסף מתנה", ושאני אעשה איתו דברים שלא הייתי עושה מטעמי חיסכון. זה הסיכום בינתיים: 160 ש"ח - חידוש מנוי לקולנוע (שנגמר מזמן ולא חודש מטעמים כלכליים) 180 ש"ח - על דיסקים 100 ש"ח - ל-5 מקבצני ת"א בשאר אני אשתמש לבגדים ונעליים (כמה שייכנס)... איזה כיף לבזבז

אושר מ

New member
אני ירוקה מקנאה

סתם.. תהני לך המון! לא כל יום יש כזו הזדמנות לביזבוזים.

indigo wing

New member
יפה לך... אולי במקום לתת 100 ש"ח

לקבצנים תתרמי אותם לאגודה למלחמה בסרטן או צדקה אחרת?

גנגי

New member
אההההההההההההההההההההההההה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

shellyland

New member
זה מה שהפרע לך?

לפני שנכנסתי לקישור, חשבתי שאת מתקוממת נגד תוכן ההודעה.

shellyland

New member
אגואיסטית קמצנית! ../images/Emo46.gif

לא יכולת לתרום את כל הסכום לצדקה?! סתאאאאם.... מקנאה בך! תפנקי אךת עצמך עד הסוף כי מגיע לך. זה כסף שהרווחת ביושר על כך שעשית מעשה טוב.

אלטרואיסטית נלוזה !!! ../images/Emo67.gif

לא יכולת לתרום את כל הסכום למוזיאון "יד לפולניה". כשבדיוק עכשיו אנחנו לקראת "פסטיבל הבורשט" השנתי?!?!?!?

shellyland

New member
יפה לך (איפה גנגי?)

שהפסקת לבקש דמי חבר אגרסיביים. כשראיתי באיזה סכום היא זכתה, הייתי משוכנעת שעכשיו תעלי לה את הפרמייה. ולה את קוראת אלטרואיסטית?! פולנייה, עאלק!

אני מתפלאת עלייך -

אנשי יחידת המעקב הממוחשב במקום עבודתי החשאי כבר פרצו לה לחשבון ועיקלו 668 שקל (חישבנו מטריצה הגיונית, הוצאנו שורש, והוספנו "מס עלבון"). יהא זה מסר לכולם: מצאתם כסף ברחוב - עזבו משטרה. ישר אלינו. מצפון נקי זה דבר חשוב, אבל יותר חשוב להישאר עם כל האיברים החיוניים שלך איתך.

למעלה