זוכרים את ד"ר מגי דויל? מישהו זוכר איך היא נעלמה?
R Rוית New member 25/11/02 #2 אם אני לא טועה, היא עזבה כי הטרידו אותה שם (בעיקר רומנו אם אני זוכרת נכון) כי היא היתה לסבית.. זה מה שאני זוכרת בכל אופן.. ו קטן בנימה אחרת- אני יוצאת לי לטיול שנתי ל4 ימים, תהנו לכם פה, אני אתגעגע ביי בייייי !
אם אני לא טועה, היא עזבה כי הטרידו אותה שם (בעיקר רומנו אם אני זוכרת נכון) כי היא היתה לסבית.. זה מה שאני זוכרת בכל אופן.. ו קטן בנימה אחרת- אני יוצאת לי לטיול שנתי ל4 ימים, תהנו לכם פה, אני אתגעגע ביי בייייי !
M mprb New member 25/11/02 #3 רוית- תהני. מגי דויל עזבה בגלל שהיא התלוננה על רומנו שהוא מטריד אותה. אני לא זוכרת אם היא פוטרה או עזבה אבל זה היה הסיפור!
רוית- תהני. מגי דויל עזבה בגלל שהיא התלוננה על רומנו שהוא מטריד אותה. אני לא זוכרת אם היא פוטרה או עזבה אבל זה היה הסיפור!
G ~*~gaL New member 25/11/02 #5 תהני! ../images/Emo98.gif איזה כיף... לאן? *מקסימום תעני לי כשתחזרי* ואני בקושי זוכרת למה היא נעלמה... היא פשוט... נעלמה... לא? טוב, אולי זה בגלל זה...
תהני! ../images/Emo98.gif איזה כיף... לאן? *מקסימום תעני לי כשתחזרי* ואני בקושי זוכרת למה היא נעלמה... היא פשוט... נעלמה... לא? טוב, אולי זה בגלל זה...