זוכרים את...

tofit

New member
זוכרים את...

ekectric dreams? מי שר ומהיכן לקוח השיר

alpha80

New member
איפה הייית בשבוע הליגה האנושית...8-

זה פיליפ אוקיי, סולן הליגה, עם ג´ורג´יו מורודר, מפיק ואיש אשכולות.

alpha80

New member
נראה לי - לא??

TOGETHER IN ELECTRIC DREAMS I only knew you for a while I never saw your smile Till it was time to go Time to go away (time to go away) Sometimes its hard to recognise But comes as a surprise And its too late It´s just to late to stay (to late to stay) [Chorus] We´ll always be together However far it seems (love never ends) We´ll always be together Together in electric dreams Because of the friendship that you gave Has taught me to be brave No matter where I go I´ll never find a better prize (find a better prize) Though your miles and miles away I see you everyday I don´t have to try I just close my eyes I close my eyes

tofit

New member
כן כן , זה בדיוק זה

דיברתם על השיר הזה כבר?? אתה יודע מאיפה הוא לקוח?

alpha80

New member
מהסרט העתידני באותו השם....

השיר מופיע באוסף של הליגה האנושית (משום מה....) מישהו זוכר את הסרט?... אני חושב שאפילו יש לי אותו איפה שהוא... סרט חמוד ונאיבי להפליא... על מחשב שמשתלט לבחור צעיר על החיים כי הוא התאהב בחברה שלו... וכותב לה שירי אהבה....

tofit

New member
שני דברים אני זוכרת מהסרט הזה

1. את לורי מתהילה 2. כשהמחשב בסוף נשבר כל היתר נמחק!!! כנראה לא סרט שהשאיר את חותמו עלי

הדונס

New member
סרט מחשבים

סרט המחשבים החשוב של שנות השמונים הוא, לדעתי, TRON. עכשיו, עשרים שנה אחרי שהסרט יצא, אני יושב במשרד מול מחשב אכזר ומרגיש שבדומה לסרט, אני נשאב לתוכו לעולם של יסורים... :)

A P P

New member
איזה סרט מדהים ! חחח... השאיר

עלי הרבה רושם בזמנו... במיוחד בגלל השיר הזה ! איך הרדיו מתקלקל בסוף ופתאום הוא משמיע את השיר הנהדר הזה...בוולבו הישנה של הגיבור... זוכר גם זוכר. ומאז אספתי את השיר הזה בכל גרסה אפשרית.... ואחותי אפילו התחתנה איתו.. היה מאד מרגש ! ג´ורג´יו מורודר - מפיק בסגנון טרבור הורן - ידו בכל ויד כל בו... פלאש דאנס, תהילה, ועוד ועוד... וכן, A P P זה אלן פרסונס פרוג´קט...

turrican

New member
היי Tofit

בשבילך יש את המאמר כל הליגה האנושית. מומלץ מאד לקרא..! יש גם על השיר שאת מחפשת..

למעלה