זוכרים את תדי כ"ץ?

Deathatred

New member
זוכרים את תדי כ"ץ?

ממציא הטבח בטנטורה שלא היה ולא נברא? מסתבר שהוא קיבל כסף מהרשות הפלשתינאית. איפה עוד שכתבו היסטוריונים את ההיסטוריה תמורת תשלום? זה לא נראה לכם פסול שכ"ץ מקבל כסף מאויבי המדינה כדי להעליל עליה עלילות דם? קראו ותזעזעו: http://rotter.net/forum/scoop/7624.shtml (את הכתבה אפשר למצוא גם ב YNET)

Roobie

New member
אממ...

אני לא מסכים עם תדי כ"ץ, ואני מקבל את קביעת בית-המשפט כי טבח לא התבצע שם (מראש קיוויתי שכך יוחלט), אבל עדיין - הוא לא קיבל את הכסף כדי להעליל עלילות דם. הוא האמין במחקר שלו, והכסף סייע לו רק לשלם פיצויים. הוא פנה אל פייסל חוסייני (לא טרוריסט! אמנם ימני, אבל לא טרוריסט) רק אחרי המשפט, כלומר לא הסתייע בו כדי להפיץ את הסיפור.

טוען רב

New member
שקרים על-גבי שקרים

כ"ץ הוא פעיל מר"צ, דרך אגב. וביהמ"ש לא קבע כי לא התרחש טבח אלא כי כ"ץ חוזר בו מהאמירה הזו. בינתיים, כמובן, כ"ץ שוב טוען כי היה טבח, אוניברסיטת חיפה העלובה נותנת לו הארכות על הארכות לחידוש עבודתו, ובעוד פחות מחודש היא תפורסם מחדש, והפעם "יוכח" כי היה טבח, בעזרת הממסד הערבי במזה"ת. לחוסייני, אגב, הוא פנה בעזרת פרקליטיו מ-"עדאללה" לפני המשפט בשביל לכסות את שכר הטירחה הגבוה שלהם, כ-80 אלף ש"ח. גם ´גוש-שלום´ תרמו לו, ומי יודע מי עוד. המנחה שלו מודה כמובן שמראש המטרה הייתה להשמיץ את צה"ל, כי "אין מחקר שאינו מטעם".

.המוסד

New member
פייסל חוסייני ימני?

הוא מהמתונים(היה) אצל הערבים, בנוסף השימוש במושג "ימין" אצל הערבים(שלא ממש קיים), מדביק כאילו אות קלון על הימין הישראלי, למרות שהוא קרוב בהרבה לשמאל

Roobie

New member
אש"פ הוא אירגון ימני

וחוסייני היה מהמתונים שם

Roobie

New member
ימני קיצוני אפילו

לא מתנגד לרצח של אזרחים מהלאום "האויב" על-פי השקפתו, מאמין בקדושת האדמה, ועוד. עכשיו תשאל - "אז איך אתה תומך בשלום איתו?" - אני כרגע לא מאמין בהסכם שלום אלא בגדר הפרדה, אבל נעזוב את זה כי זה לא קשור.

הגינגי

New member
בטח שהם ימנים

אש"ף הוא ארגון לאומי פלשתינאי, אשר כמהה למיומש זכותו (על פיו) של העם הפלשתינאי לארצו, והוא מוכן להשתמש בכח על מנת לשיג זאת. בדיוק כמו הימין הישראלי או כל ימין אחר בעולם, כי זאת מהות הימין הלאומי. קשה להסתכל במראה נכון???

הגינגי

New member
פה ידידי את חוטא

אתה מבקש מאומות העולם שיכירו בלאום שלך, אליו אני אתה ועוד רבים מאחינו משתייכים אליו וגאים בו, ולעומת זאת אתה לא מכיר בזכותו של האחר להגדרה עצמית לאומית. הרשה לי להסבריך כי הגדרה עצמית לאומית פירושה הוא שהקבוצת האנשים בהם מדובר, להלן הלאום, רשאים להגדיר בעצמם, בל עזרתו או טעוניו של האחר הלא שייך לקבוצה, את זהותם הלאומית.

טוען רב

New member
אתה אומר שטויות ואתה יודע זאת

אם מחר אני אכנה את עצמי "הלאום הכללעטי" אז זכותי להקים מדינה? בדיוק באותה המידה "הלאום הפלשתינאי" מומצא ומיועד לפגוע בריבונות מדינת ישראל.

הגינגי

New member
אני מצטט מספר היסטוריה

לעומת זאת אתה מדבר לפי איך שאתה חושב, והדעות הפוליטיות שלך משפיעות על הדרך חשיבה הרציונלית שלך. ולשאלך כן, אם תהווה קבוצה מספיק גדולה, אשר יהיה לה עבר משותף, שפה משתופת, דת משותפת, טריטוריה משותפת (לא חובה שיהיו כולם רק חלק) והכי חשוב כמובן רגש לאומי משותף. בכך שאתה שולל את קיום הלאום הפלשתינאי אתה מסתכן שיקום משהו שישלול את קיום הלאום היהודי למשל סטאלין אשר באחד בכתביו בעת היותו שר לענייני לאום בברית המועצות (1922) טוען שיהודים הם לא לאום מפנמי שאין להם טריטוריה משותפת כפי שיש לכל הלאומים האחרים בברית המועצות ועקב כך לא מגיע להם הזכויות ואוטונומיה שמגיעים ללאום.

טוען רב

New member
אבל זה היינו הך

כל רעיון "הלאום הפלשתינאי" מבוסס על שלילת הלאום היהודי. נוסף על כך, מאז שניתן לצימרמן וקרמניצר ("ילדי המתנחלים הם נוער היטלר") להכין את תוכניות הלימודים בהיסטוריה ובאזרחות, מערכת החינוך איבדה את סמכותה. מה לעשות, לא היה ולא נברא "לאום פלשתינאי". אדרבא, האנשים היחידים שכונו פלשתינאים היו אך ורק יהודי א"י המערבית לפני קום המדינה. אנו מדינה קטנה ומוקפת אויבים מרובים, יש להתמודד גם מול נסיונות השמדה כמו שטיפת מוח של פשוטי העם הערבים ע"י שונאי ישראל בהנהגה על כך שהם ה-"עם הפלשתינאי". בריה"מ הוציאה מאות ספרי השמצה על הציונות, כגון "זהירות - ציונות!" וכו´.. ולכן דברי סטלין שווים כקליפת השום. פרט, ד"א, להיותם הבסיס הרוחני לאידאולוגיה המפ"מית ממנה שואבים מר"צ ואתה, כיום.

tali_le

New member
בוא נחזור למציאות

אני לא מתיימרת לדעת מה העובדות אבל אני כן מכירה את תדי כץ, לפחות קצת ואין שו סיכוי שתמורת כסף הוא יעליל על המדינה עלילות דם הוא מאמין לחלוטין במחקר שעשה (ואני לא אכנס כאן לויכוח אם זה נכון או לא) והוא עושה זאת כדי לקיים צדק היסטורי אף אחד לא טען שתדי לקח את הכסף לכיסו, הכסף הגיע רק כדי לעזור לו במימון התגוננות מהתביעה נגדו... [URL='http:///'] אז אני מציעה שתחזור למציאות קצת, לא כולם שונאים את המדינה ומנסים להרוס אותה - בייחוד לא תדי כץ[/URL] ואני מצרפת קישור לכתבה מהארץ, שגם שם טוענים גדולי הימנים שתדי כץ לא מנסה בכוח להרוס את המדינה אלא מאמין (בצדק או טעות) במחקר שעשה ושם יש גם את תגובתו להאשמות נגדו טלי עצבנית

טוען רב

New member
הצחקת אותי

איש לא יוכל לשכנע אותי שכשהוא אמר במשפט "מעולם לא טענתי שהיה טבח בטנטורה, וגם עכשיו אני אומר שלא היה טבח בטנטורה" וגם כשהוא חתם על מכתב התנצלות, ולמחרת אישר תיקונים זוטרים במכתב הנ"ל, שהוא לא שינה את דעתו מחרתיים בגלל לחצים כלכליים/פוליטיים.

Deathatred

New member
אני לא מאמין לו

אם צדק היסטורי היה מעניין אותו אז כאשר אחד העדים הערביים אמר לו שלא היה טבח הוא היה צריך לרשום את זה ולהסיק מסקנות בהתאם. כ"ץ העדיף לרצות את פטרונו פפה (ואולי עוד כמה גורמים עוינים) ולכן סילף את העובדות ושם דברים בפיהם של אנשים. זה ניסיון רמאות ושקר ועל כזה דבר אני הייתי מעיף אותו מהאוניברסיטה ולא נותן לו הזדמנות להמציא שקרים חדשים. תגובתו להאשמות פשוט לא אמינה, בדיוק כמו המחקר שלו.

tali_le

New member
על סמך מה אתה קובע את זה?

אתה יודע המ עבר לו בראש? האם הוא שמע מה שכתב או שרימה? האם טעה בתום לב או שרימה? אל תקבע את זה על דעת עצמך אל תכפיש אנשים בלי שום סיבה הרי על דבר כזה בדיוק אתה מתעצבן כל כך טלי

Deathatred

New member
הפער בין העדויות

לבין מה שהוא רשם בולט מידי וקשה מאוד לומר שהוא נבע מטעות בתום לב או מאי-הבנה (העד אמר בצורה ברורה ומפורשת שלא היה ולא נברא שום טבח, איך אפשר לטעות בכך?). ואם הוא טעה בתום לב - מדוע הוא אינו מודה בטעותו ומתנצל על ההאשמה הכוזבת? במקום זאת הוא מתעלם לחלוטין מהביקורת, מקבל כספים מגורם עוין מושחת ונסוג מהחלטת בית המשפט שבה הוא מודה שאין טבח. זה כבר יותר מידי מסריח. את האמינות שלו בעקבות הפרשה הזאת הוא איבד.

למעלה