זוכרים????.את שתי הצריבות????? הנה השרשור שלפני
ש שריתוש המקורית New member 9/10/04 #10 ../images/Emo99.gifיפה, יקירתי המוכשרת! יפה! מה צביעת הרקע בלבד עושה לצריבה, מה?
B BUTTY האחת New member 9/10/04 #11 כן שריתוש צדקת בכל מילה שלך../images/Emo140.gif אפילו רקע בילתי נראה כמעט מקפיץ אותה עוד קצת
B BUTTY האחת New member 9/10/04 #13 ולכל זה הגעתי בזכותך יקירתי ../images/Emo23.gif את ורק את עשית לי את הדיגדוג בידיים לצריבה פשוט סוג אומנות כייפי ביותר ומרגיע
ולכל זה הגעתי בזכותך יקירתי ../images/Emo23.gif את ורק את עשית לי את הדיגדוג בידיים לצריבה פשוט סוג אומנות כייפי ביותר ומרגיע
B BUTTY האחת New member 9/10/04 #3 ואחרי - צבועה בתכלת עדין אז הרוב קובע כי היה צריך לצבוע מה דעתכן????
ה היצירתית New member 9/10/04 #26 הצביעה בתכלת כשראיתי לראשונה את הצריבה חשבתי שזה מהמם. עכשיו אחרי הצביעה פרט ל"מושלם" אין מילים בפי. מה שקצת צבע יכול לעשות....
הצביעה בתכלת כשראיתי לראשונה את הצריבה חשבתי שזה מהמם. עכשיו אחרי הצביעה פרט ל"מושלם" אין מילים בפי. מה שקצת צבע יכול לעשות....
B BUTTY האחת New member 9/10/04 #27 הממממ לירון ../images/Emo4.gifרק קצת צבע?עשה את זה ??? ומה עם קצת קצת כישרון???? סתםםם סתםםם ותודה על המחמאות
הממממ לירון ../images/Emo4.gifרק קצת צבע?עשה את זה ??? ומה עם קצת קצת כישרון???? סתםםם סתםםם ותודה על המחמאות
ה היצירתית New member 9/10/04 #31 חופן מחמאות את מוכשרת בטירוף. יש לי כישרון ליצירתיות אך ציור זה ממש לא התחום החזק שלי. אהבתי מאוד את עבודותייך במיוחד את הבתולה . בתחילה חשבתי שאת מכוונת להשאיר את העבודה גומית בצבעים טביעיים ושמחתי לראות שצבעת את זה מדהים הרבה יותר
חופן מחמאות את מוכשרת בטירוף. יש לי כישרון ליצירתיות אך ציור זה ממש לא התחום החזק שלי. אהבתי מאוד את עבודותייך במיוחד את הבתולה . בתחילה חשבתי שאת מכוונת להשאיר את העבודה גומית בצבעים טביעיים ושמחתי לראות שצבעת את זה מדהים הרבה יותר
ר רונית גולן New member 9/10/04 #30 ../images/Emo41.gifמדהים../images/Emo45.gif ביוטי, זה מקסים עכשיו
א אורפזית New member 9/10/04 #8 שתי העבודות נהדרות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עדיין חושבת שגם בתולת הים זכאית לצביעה עדינה!!!
שתי העבודות נהדרות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עדיין חושבת שגם בתולת הים זכאית לצביעה עדינה!!!
B BUTTY האחת New member 9/10/04 #9 אבל אורפזית מאמי צ'תכלי קצת למעלה בהודעה השלישית ותראי את הבתולה הצבועה קלות