זוכרים את קשר בראל?

מה זאת אומרת זוכרים?

הרגע אני ושישקו ירדנו על בננה-ספליט בגלידה מונטנה! אנחנו הולכים עכשיו לשיפרה. ההורים שלה בבית הבראה. אולי היא תיתן לנו למזמז אותה. אתה מצטרף?

ארנסטו חחחחחחחחחחחהההההההההה

הרסת אותי
נ.ב תמסור ד"ש לשישקו ותגיד לו שהמיזם קלאב 50 שלו סובל מחוסר יחסי ציבור

ק ס נ ק ס

New member
את כל כך

טועה וכל כך מנסה לקדם את עצמך כל הזמן. אז ככה לקלאב 50 יש את מנהלת פרסום מקסימה ותותחית ותסמכי עליה שהיא עושה את העבודה והיא יודעת בדיוק היכן להשקיע אמצעים לפי קהל היעד היותר רגיש שלהם. אם את רוצה אשיג לך כרטיס חבר מועדון. מדוע השחצנות הזו ? ונראה לי ש ליח"צ יש פורום משלו..., לא?!

ק ס נ ק ס תשתדל לא לעשות בושות

לעצמך ולענף. יש הבדל בין פרסום ליחסי ציבור, מנהלי פרסום לא עושים יחסי ציבור. וגם תשתדל למתן את ההתקפות האישיות, בטח לאור העובדה שאתה (להבדיל ממני) כותב בכינוי ולעולם לא תצטרך לעמוד מאחורי הדברים שלך.

איזה פרגונים בעולם הפרסום

מה הסיבה שכל אחד קנאי לאחר? מדוע חוסר הפרגון בעולם הפרסום?

ק ס נ ק ס

New member
אולי אם היית קוראת

פעם נוספת, היית מבינה שרשמתי שמנהלת הפרסום מעדיפה להשקיע אמצעים בפרסום ופחות ביחסי ציבור. ברור שהיא לא עושה בעצמה את פרסום או את היחסי ציבור!!!!! ונראה לי שאת צריכה למתן את התגובות והשחצנות שלך. נכון, הצטיינת בדבר או שניים בתחום שלך, אחרי הכל את לא ממש צעירה!

תפרום את החבל ותתחיל שוב

זוהי מודעה של גרפיקאי במקומון לבעל מספרה. בלי דמיון. בלי קשר (סימביטי) בין הויזואל לקופי. בלי תובנה. ותובנה זה משהו כזה: שני חבלים רצו להיות בחיבור, אבל הבינו שבשביל זה הם חייבים לוותר. כל אחד מהם ויתר על חמש ס"מ מעצמו וכך נוצר הקשר. עכשיו, אם אתה שם מול העיניים תובנה, וממנה יוצא אל המסר יש סיכוי שתביא אחלה פרינט. ברע? "מוכנים לוותר בשבילך על 5 ס"מ" ואל תעלב, תלמד.

efeinsch

New member
אורי לב (אח של בן טוב???)

הי, כמוני כמוך, עם הבדל קטן. אני מעלה לפה מדי פעם כל מיני ניסויים ושירבוטים. תמיד, אבל תמיד מקבל בראש, לפעמים מפורגן, אבל אני פה בשביל הביקורת. אני לא אספר לך מי זה בן טוב, תלמד לבד (הוא בטח לא אחיך, לא הביולוגי ולא המטאפורי). החלטתי לכתוב לך תגובה זו כי אני ממש חושב שקיבלת ממנו (ותעריך את זה!) יופי של ביקורת עניינית עם הרבה תורה מאחוריה. גם אם היה זה מישהו אחר, חסר נסיון או לא מוכר, ברגע שאתה מקבל כזו ביקורת טובה, תגיד תודה, תתווכח בצורה עניינית אם אתה חש צורך, אבל אל תרד לתהומות "נראה אותך". שבוע טוב

קולמוס

New member
שים לב (אורי)

1)או שאתה ילד, 2)או שאתה מתמם 3) או שאתה שליח של פורום מקביל 4) הכל נכון?! בכל אופן, העלית כמה עבודות עם גרעין של משחקי מילים. קבלת ביקורות טובות יותר או פחות, אבל אתה בשלך...תקרא, תפנים, או תחסוך את האנרגיה לחזור על אותם דברים שוב. בהצלחה בבגרויות :)

אחי, הייתי מבכר לא לבקר

שים לב שבכל השרשור הזה, אני היחיד שהתייחס אליך. הרי קיבלת עצה ששווה כסף, אז תשתמש בה, תלמד, אל תתנפח. תגיד תודה. הרבה יותר קל היה לי לגחך לעצמי, להתעלם ולחשוב שהבחור הזה ילמד כבר בדרך הקשה. אבל מכיוון שטרחת, וחזרת והערת את תשומת לב המשרשרים כאן (שמשרשרים נאצות אישיות ומיותרות) שאתה עדיין שם, נגע הדבר לליבי. ועוד משהו- אל תשחק עם שמות. למה? כי פרסום הוא שיחה, במיוחד פרסום עצמי, וכמו בכל שיחה אתה לא בא וצועק את השם שלך לפני שיש לך מה להגיד. בקשר למודעה שביקשת? בבקשה, משהו שעונה אולי על ההגדרה של פרסום עצמי... רק תזכור שאני כבר יודע מה אני עושה, ולא מבקש ביקורת. שיהיה לך בהצלחה.

קולמוס

New member
איזה יוסי יופי

נראה אחלה, ואתה צודק בהערותיך הקודמות שהן קונקרטיות.

shedonYaar

New member
אוי איזה טעות של מתחילים.

יקירי, לטעות בעיצוב זה לגיטימי, אפילו בפרסום. אבל הטעות הראשונה אותה לומדים בשיעור הראשון בבתי הספר בעיצוב היא ללמוד לקבל ביקורת שלא לדבר על השיעור הראשון בבית הספר לפרסום "אף פעם אל תתאהב בקופי של עצמך". ואגב יוסי, יופי של ביקורת, יופי של מודעה עצמית. השדון

nuerenberg

New member
לרגע חשבתי שהזעתי (?!)

ותודה ליוסי שהביאני עד הלום, והציל את כבודי האבוד לאחר שתקעו אותי מעלה מעלה בשרשור קודם, אחרי שאמרתי בקול את אשר בטני רחשה ומוחי קדח - בביקורתי על מר URILEV, אז כן הייתי בוטה, לטובת המסר שיעבור מהר יותר, חד יותר, (לפחות במדיום זה, מותר...) כי אין מה לעשות אורי, מסרים, זו בעיה שעוד לא התגברת עליה. לא אנלא שולף מהמותן, אני עוקב אחרי "הגיגיך" זה זמן רב, ומילא היית יודע להקשיב , להפנים, לרשום בצד ולשתוק בהכנעה, כי מה לעשות טובים ממך, מאיתנו, עשו, ראו היו, נגעו ו...עצם ההתנגחות שלך בביקורת, ההדיפה, התשובות האינפנטליות ("תראה מודעה שלך...." אההההה!?!?!?), הופכת את רעיונותייך, הטובים יותר טובים פחות, ל'נפיחות בוקר' שהיית חייב לטפל בהן בפוטושופ, לכאילו שפשוט דורשות את זה, ומכאן ההתיחסות הבוטה... בברכת, כל יום הוא שיעור ומכל מלמדיי השכלתי, ניפרד עד השרשור הבא.

למעלה