זוכרים את ענת קם?

jackie111

Well-known member
זה הסיפור שלה:

ענת קם (נולדה ב־18 באפריל[1] 1987) היא עיתונאית ופובליציסטית ישראלית. התפרסמה לאחר שבעת שירותה בצה"ל כעוזרת ראש לשכת מפקד פיקוד המרכז, אגרה מעל אלפיים קובצי מחשב שבחלקם מסמכים סודיים, וזמן קצר לאחר שחרורה מסרה את רובם לעיתונאי אורי בלאו, שפרסם חומרים משני קבצים. לאחר חשיפת הפרשה היא הודתה והורשעה, במסגרת עסקת טיעון, בעבירות של ריגול חמור ומסירת ידיעה סודית ללא היתר, ונשאה עונש שנתיים מאסר בפועל.

היום היא אומרת הייתי פראיירית.העברות שעשיתי מתגמדות לעומת כל עבירה שקשורה
לכספים של קטאר. אז למה לא הגן עלי השמאל כמו שביבי מגן על עצמו?

אני זוכר זאת לטובה. כי אז קבלנו את בית המשפט כרשות השופטת באופן מוחלט.
היום ביבי הוא המלך והוא גם הרשות השופטת.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה הסיפור שלה:

ענת קם (נולדה ב־18 באפריל[1] 1987) היא עיתונאית ופובליציסטית ישראלית. התפרסמה לאחר שבעת שירותה בצה"ל כעוזרת ראש לשכת מפקד פיקוד המרכז, אגרה מעל אלפיים קובצי מחשב שבחלקם מסמכים סודיים, וזמן קצר לאחר שחרורה מסרה את רובם לעיתונאי אורי בלאו, שפרסם חומרים משני קבצים. לאחר חשיפת הפרשה היא הודתה והורשעה, במסגרת עסקת טיעון, בעבירות של ריגול חמור ומסירת ידיעה סודית ללא היתר, ונשאה עונש שנתיים מאסר בפועל.

היום היא אומרת הייתי פראיירית.העברות שעשיתי מתגמדות לעומת כל עבירה שקשורה
לכספים של קטאר. אז למה לא הגן עלי השמאל כמו שביבי מגן על עצמו?

השמאל ועוד איך הגן עליה, גדעון לוי במועצת החכמים בערוץ 10, מחה על שמתעסקים בה ולא במה שהיא חשפה, שהמשיכו לקיים את "נוהל שכן" בניגוד לפסיקת בג"צ.

jackie111

Well-known member
השמאל ועוד איך הגן עליה, גדעון לוי במועצת החכמים בערוץ 10, מחה על שמתעסקים בה ולא במה שהיא חשפה, שהמשיכו לקיים את "נוהל שכן" בניגוד לפסיקת בג"צ.
בטח שרבים דאגו להגן עליה.
אבל אף אחד לא התערב בהחלטת בית המשפט.
כבדו את ההליך המשפטי ואת פסק הדין.

היום יש ארועים חמורים הרבה יותר והממשל מנסה
לפגוע בהליך ולפרק את בית המשפט.

דורי 1981

Well-known member
רוב השופטים שמרנים אבל עדיין נאמנים למדינה (אולי חוץ מאלרון). מהותית המצב לא שונה בהרבה.

למעלה