זוכרים את מכונית

זוכרים את מכונית

הדה-שבו? נזכרתי בה פתאום. בקושי זוכרת איך היא נראית רק את החלונות שלה, אלו המתקפלים, כן , מתקפלים כלפי מעלה ואת הוו הזה שהיו סוגרים בו את הדלת
למישהו יש תמונות?

מצאתי תמונה בפורום מכוניות

בחיפה היו הסטודנטים בטכניון מקיימים תהלוכה היתולית ברחוב הרצל ביום הסטודנט, והיו מפשיטים את הדה שבו מהמרכב ונוסעים רק עם המסגרת הערומה. יש למישהו תמונות מזה?

עיניים

New member
אמרת טכניון,,,,

והזכרת לי את הטכניון שבין רחוב שמריהו לוין לרחוב בלפור,,,, הבניין שכן מול גן אורנים מדהים, שלא זכרת את שמו, מלא שבילים קטנים היו בגן הזה, שהיו פזורים עליו מחטי האורן שנשרו מהעצים,,, כמה אהבתי לטייל בנבכי הגן הזה,,, לימים, בן דודי הפך לסטודנט בטכניון, ונחשב סטודנט מצטיין, אלא שתעודת ההצטיינות הגיעה אל הוריו בדואר בעת שישבו עליו שבעה לאחר שנהרג בתאונת אופנוע במורדותיה של חיפה בואך העיר התחתית,,,, אז תהלוכה היתולית לא מצאתי, (ואולי עוד אמצא לך), אבל מצאתי זכרונות,,,,,

עיניים

New member
את מתכוונת

לזאת שהמהלכים היו נכנסים ללוח השעונים,,,, זאת הקבריולה/קונברטבל עם הגג הנפתח במכה למעלה,,, זאת שאת החלונות הנפתחים כלפי חוצה ומעלה, היו מדביקים כמו עם סקוטש,,, את מתכוונת לקטנה שבתמונה ????

הגג הנפתח

אותו לא זוכרת לאבא שלי היתה מכונית צבאית כזו לא חושבת שהיה להם גג נפתח אבל כל יתר התאורים נכונים זאת שההגה היה תפור בחוט תפירה
(סתם)

אטיוד5

Active member
זאת עם הקפיצים המשוגעים?

והמהלכים שנכנסים לתוך הדש-בורד?

אין סרט של לואי דה-פינס בלי...

...שיהרוס, יפוצץ, ישרוף, יקרקס איזו דה-שבו עם נזירה, כומר, שוטר או חייזר... חהחההחחההח חהחהח חהחה ח
שבת שלום

פנטזיה נשית, אני רוצה להבין...

...מה בדיוק מצאת באוטו הזה?... קפיצים, כמו שהזכיר אטיוד5?...יש להם מהלך ארוך, ארוך... את הגג המתקפל מברזנט, היו ורסיות כאלה...שאפשר לנסוע בים עם ציצים בחוץ...ולהנות מהרוח?... המחיר?...מי שלא היה לו כסף ל"חיפושית" של VW, קנה סיטרטאן דה שבו... העיצוב?...רק סוסיתא היתה יותר מכוערת ממנה... ואם עסקיננו במכוניות של אז, מי זוכר / מכיר את Gogomobile? כן היה דבר כזה...

חחח נוסע

אני לא מצאתי כלום באוטו הזה אבל מצאתי את עצמי נוסעת בו לא מעט מתפללת שהנסיעה תעבור בשלום ואזכה לגדול ולהתבגר לימים אבא שלי קיבל אוטו נורמלי יותר ואז נגמרו לי הדאגות הקיומיות (לפחות בנושא הזה)

שקדי

New member
ולי בכלל היתה חיפושית..............

אבל לא 1300 הרגילה אלא 1302 משהו חצי אוטומטי כזה ומספרה 290-460

044-300 הראשונה שלי

סובארו לבנה. מהראשונות שהובאו לארץ. זוכרת שהתחבטנו בעניין רכישת מכונית יפנית. השנה 1972 ועידן המכוניות היפניות היה בחיתוליו. למותר לציין שסובארו פתחה את עידן "מכונית לכל פועל" בארץ. חסכונית, פשוטה וזולה. היינו זוג צעיר אוהב טבע וטיולים וחרשנו איתה כל פינה בארץ. מאז החלפתי כמה וכמה מכוניות, אבל כמו אהבה ראשונה את הסובארו הקטנה הזו אהבתי מכל, ואחרי 8 שנים נפרדתי ממנה בדמעות.

redredole

New member
סובארו בשנותיה הראשונות

מי זוכר איך לעגו לרוכשי הסובארו הראשונים......... שאלו אותם אם עשיתם חור בגג....... שהאזניים של החמור שקנה אותה יצאו החוצה........ אבל למרות הלהג היא היתה המכונית הנמכרת ביותר במשך שנים רבות. גם לי היו מספר מכוניות סובארו והראשונה מספרה היה 666-283.

כשכולכם תרתם אחרי הסובארו...

...פג´ו 404, אודי 80...או פיאט 124... אבא שלי, שחייב להיות שונה מכולם... קנה פיאט 132, מודל 1973, שהיו בו שני קרבורטורים, מהירות של טיל, רעש של פיאט... לעולם לא שוכחים את אוטו הראשון שנהגת בו כילד בן 15... 740-321 זה המספר...
נ.ב. תשע שנים היה לנו אותו 9, שנים...ולמה?... משבר הדלק העולמי, המחירים עלו, לא רצו לקנות אוטו זולל דלק... כולם עברו לפיאט 131 מיראפיורי, חרא של אוטו, אבל היה להיט במקביל לסובארו... חג שמח...

Michelle1

New member
זה כל מה שאת זוכרת ??

את החלונות המתקפלים??? אני דווקא זוכרת את העליה לירושליים באותה דה שבו כשרוכב אופניים משיג אותנו בקלילות ומת מצחוק כשהדה שבו מקרטעת וגונחת ולא כל כך מצליחה
חוצמזה למי שרגיש לטלטולי הדרך עושים חניה בצד כל כמה קילומטרים בשביל להקיא. כי בדה שבו, יש יותר קפיצים מאוטו. ואם לא היינו כל כך קטנות אז, יכול להיות שהיינו מצליחות למצוא עוד שימוש נפלא לקפיצים של האוטו ההוא ובצרפת ושוויץ, עד היום ניתן למצוא דה שבואים ענין של גאוות יחידה, כנראה.

למעלה