אני נוטה להסכים איתו מאוד.
לפי דעתי, כרגע, ואני מדגיש כרגע, תחנות הרדיו האינטרנטיות לטעמי הן רדיו "פרווה", אוהל בתוך בית, בריכה בתוך ים, אלא אם אין במטרתן להעביר איזהשהו מסר (דתי, חילוני, חולני), אין טעם להעביר מוסיקה או סיקור שמותיהם של שירים בין שיר לשיר על גבי מדיה רווייה ממילא, ובכלל, לא יהיה תחליף לצליל שעובר בRF (במיוחד לא ה-Shortwave, הו ה-ShortWave) לצורך העניין גלי האתר, כמו שלא יהיה תחליף לסאונד של גיטרה קלאסית שלא בא ממיתר אמיתי, וכמו שלא יהיה זה אותו דבר להאזין לשירים משנות השישים בHI FI. החמימות, האינטימיות, בשביל זה יש לי פודקאסט ON DEMAND. והכי חשוב, מדורת השבט, (ניסיתם פעם לראות משחק כדורגל בשידור חוזר?, זה לא אותו דבר) הידיעה שמה שאתה מעביר נימצא במשהו מוסכם ומקובל וידוע, לצורך העניין כמו שאמר זה שמעליי, "הרדיו באוטו", ואני בטוח כשיגיע הזמן ונוכל להאזין לאינטרנט ברכב, אצלי בכל אופן זו לא תהיה תחנת רדיו אינטרנטית, אלא פודקאסט או MP3 לבחירתי. אין לי שום דבר נגד תחנות הרדיו האינטרנטיות, ואני בטוח שיגיע היום (Bmusic של בזק) והתחנות הללו יצברו מאזינים רבים, אבל לא באותו פורמט כמו של התחנות המסורתיות, אתה יכול לקרוא לזה רדיו, אבל זה לא רדיו, כשם שYouTube זה לא טלוויזיה.