זוכרים את יגאל B

זוכרים את יגאל B

מישהו יודע איפה נעלם האיש הזה הוא היה שדרן ברדיו גל שידר שם שנות ה 80 מישהו יודע מה איתו ועם יש לו אולי אתר אינטרנט

בשמו המלא יגאל בן דוד....

היה מחלוצי התחנות הפירטיות ומומחה למוזיקת שנות ה-80. לא יודע אם היה רוצה שאפרט עליו יותר מדי אז נשאיר זאת לו....

הייתה לו חנות 0PP בשד' ירושלים

כל פעם הייתי זוכה ברדיו לייט בקלטות בתוכניות שלו ושל יוסי אליעזר והייתי נוסע לקחת ממנו אותם בן אדם נחמד מאוד . אח היו ימים שהיה רדיו איכותי פעם ורדיו לייט הייתה אחת האיכותיות בכיכובם של יוסי אליעזר דוד ביטון נחום תקום אורן ברוך קובי מנורה

ועוד קצת על רדיו לייט...לגזור ולשמור !!!

התחנה הוקמה ע"י צביקה נמני שהיה הבעלים והמשקיע, את מלאכת הבנייה לקחו על עצמם עדי דואניס, דוד ביטון וכן כן גם אני.... התחנה החלה לשדר על תדר 97.1 אף אם באיזור המרכז בתחילת יוני 94 ועברה רשמית לשידורים חיים בתחילת יולי. יגאל בי. היה משדר יום יום בין השעות 10:00-12:00 בצהריים עם רצועת 80'.... דוד ביטון עם מוזיקה לועזית שקטה כל יום בין 12:00-14:00. דוד רומנו עם מוסיקה מגוונת ושלל שעשועונים ( כן כן, היה דבר כזה פעם...) בין השעות 14:00-16:00. ואז חוזר אלינו שוב יגאל בי מ-16:00 ועד 18:00 עם מגה מיקסים וגרסאות מיוחדות ללהיטי שנות ה-80. 20:00 - רצועת דאנס מפוצלת...יום ראשון הגיש אותה אורן בראל, יום שלישי - קובי מנורה וימים שני ורביעי - אני תפסתי את כס הכבוד, כשרביעי הגשתי את המצעד הלועזי של התחנה. בעשר בלילה היתה זו שעה של אמנים צעירים, מוזיקה אלטרנטיבית ותוכניות ביזאר למיניהן שבין השאר הוגשו ע"י : זאב ( לובו ) ויזנר וגם שרון גל ( היום הכתב לעניני הצפון בחדשות ערוץ 10 ). בימי חמישי השידורים היו רגילים עד שש בערב, כשמשעה זו החלו שידורי סוף השבוע המיוחדים. מ-18:00-19:00 משה סידי בשעה של ספורט. 19:00-22:00 - 3 שעות עם יעל ציוני הנפלאה...תוכנית שנקראה קוקטייל - מוזיקה מגוונת עם הנחייה נהדרת. מ 22:00 ועד 2:00 - אני עליתי ל-4 שעות של " לילות הקיץ/חורף 95 " - המשדר שהיה סוקר את מיטב הבילויים באיזור המרכז לאותו הלילה. משתיים בלילה ועד שש בבוקר שידר משה קינן האגדי מוזיקת טראנס עם מלוא תקליטני הטראנס באותה התקופה במועדונים השונים. יום שישי התנהל אותו הדבר עד שש בערב ואז שעתיים של מוזיקה ישראלית עם לובו : זאב ויזנר. מ 20:00 ועד 23:00 הגישו לסירוגין קובי מנורה המופלא ויעל ציוני הנהדרת בשלוש שעות של מוזיקה לועזית מגוונת. ואז, המשדר המרכזי, בן 4 שעות עד שלוש לפנות בוקר שנקרא : " שישי בת"א ", כמובן איתי ועם הצוות הנפלא שהיה עמי אז : צפריר קיפרבנד הידוע, ניר בויום, אורן ברוך, יניב דביר , זאב ויזנר ועדי דואניס. הייתי ממשיך ומספר לכם חוויות גדולות מתוך השידורים ובהזדמנות, אספר לכם על ערב יום העצמאות 95', כשהתחלנו את השידור המיוחד מ21:00 ועד 6:00 בבוקר שלמחרת והזמנו את כל מי ששומע אותנו להגיע לתחנה ולראות את הדמויות מאחורי המיקרופון.... לא אגזים אם אומר שהגיעו קרוב לאלף איש באותו הלילה במשך תשע השעות.... כמובן שלא נתנו להם להיכנס לאולפן עצמו ( אולי לבודדים ) אלא לצפות בנו מחדר ההפקה עם זכוכית הענק.... בהחלט משדר שייחקק בזכרוני לעולמים.

כמה כיף לקרוא את זה יוסי . כנס דחוף

אני בחיים לא אשכח איך עבדת על כל המאזינים ב 1 באפריל שאמרת שינחת בחצות במטוס פרטי הדי ג' האגדי קוויק סילבר בחניון של הגולפחטק זה ששידרת אומנם ברדיו גל אבל גם לשם הגיעו איזה אלף איש לפחות . האם אתה מתגעגע לימים ההם תגיד בכנות יוסי והאם לדעתך אז התחנות היו יותר איכותיות מהיום . ולמה לעזאזל אתה לא משדר באיזה תחנה באף אם תוכנית כמו אז שישי בתל אביב . יש דיבורים על זה שאשר לנקרי הולך להרים תחנה קול המרכז אני מאוד מקווה שזה ייצא לפועל ואתה תהיה כמו אז בחמישי שישי ובשבת בצהריים בדרך אל הים או יוסי אליעזר והגזר . לא יודע למה נראה לי שאין לך עניין לשדר בתחנה חוקית אין לך חשק אתה אוהב תחנות מחרתיות תקן אותי אם אני טועה והאמת אני מבין אותך.

בלונדי...

קודם כל, תרשה לי להחמיא לך על כל הידע שיש לך בכל מה שקשור לפיראטיות של שנות ה-90. שנית, בוא נבדיל ממה שהיה אז מחתרתי וממה שהיום חוקי לחלוטין.... עצם העובדה שתחנות רדיו רבות כיום משדרות ברשיון, כל העבודה מסביב נהפכת להרבה יותר קלה...לעומת שנות ה-90, על מנת להרים משדר מיוחד, הלוגיסטיקה היתה רבה. לכן גם אם תרצה וגם אם לא, כמובן שהתחנות האיזוריות של היום הן הרבה הרבה הרבה יותר איכותיות מהתחנות הפיראטיות של פעם....הן מבחינת המגישים והן מבחינת התכנים....( למעט תוכניות בודדות בפיראטיות שעולות עליהן גם כיום, שלי לדוגמא...חחחח....). שלישית, מה זו השאלה הזו של למה אני לא משדר באף אם? סיבה מאוד פשוטה: בקונספט הרעיוני של מנהלי התחנות אין דבר כזה שנקרא דאנס ומוזיקת קלאב....לכל היותר אולי איזו תוכנית שבועית נידחת בשעות לא שעות שלא נספרת ולא תמצא את מקומה גם בעוד 1000 שנה. היה נסיון מענין מבחינת 99 לעשות משהו עם זה וכשסוף סוף הם כבר עלו על הדרך הנכונה בא הרוסי ופירק אותם. לשאלתך, האם אצטרף לרדיו של לנקרי אז התשובה היא פשוטה וחד משמעית : לעולם לא אשדר יותר בפיראטיות מסיבה מאוד מאוד פשוטה : כיום אני משדר בתחנת הרדיו האינטרנטית הגדולה בישראל קליק אף אם, עם מיטב מגישים ועורכים כגון : יניב מורוזובסקי, עופר להב, איציק אהרון, אסף רב, עופר שרון, ברוך עינב ובקרוב יתווספו טובים ואחרם. טוב לי שם, יש לי רצועת פריים יומית מארבע ועד שש אחה"צ, שם מנוגנת המוזיקה הכי חדשה בקלאב וההאוס ומדי יום ראשון עורך ומגיש את המצעד, שזה הדבר הכי כיפי לעשות....האמן לי שאם ממש ממש ממש הייתי מעונין באף אם, יש לי הקשרים והיכולות להגיע גם לזה.... מקווה שעניתי לתהיותיך הרבות....

אין האזנה לתחנות האינטרנט

אני יודע שעכשיו יתנפלו עליי כל הח'ברה מהתחנות אינטרנט כמו ראובן לוי אבל אני לא בא לקטול אלא פשוט אומר את האמת . לא יצא לי לשמוע איזה חבר אומר לי תשמע יש איזה תחנה באינטרנט מזה טובה וזה לא בגלל שהם לא טובים ההיפך יש תחנות מעולות פשוט הן לא תופסות .

mbarak2

New member
97.1

היתה בין הפיראטיות הבודדות ששידרה מוסיקה ובעיקר מוסיקה בלי יותר מידי מלל של מאזינים עם דש"ים וקישקושים אחרים כפי שעשו זאת תחנות פיראטיות אחרות. יוסי: רק חבל שהסיפור של לייט היה קצר והסתיים עם קולות צורמים ולא נעימים

מה זאת אומרת קולות צורמים ולא נעימים

לייט שידרה לפחות שנתיים ירדה לחודש וחזרה לעוד חצי שנה עד שנעלמה סופית . לייט הייתה שילוב של 99 רדיוס וגלגל''צ רק שבלייט היה תמיד שדר והיה כמובן את תוכנית הבילוים של יוסי בסופי שבוע שהיה בה גם מלל וגם מוסיקה לדעתי תוכנית הדאנס הטובה ביותר שהייתה אי פעם ברדיו עם די ג'י אמיר חממיקס האגדי

s m a o r s

New member
תגובה לברק ואופן כללי - תגיבו

שלום לכלום תאמת שלא הייתי כאן המון זמן בא מהעבודה עייף והחלטתי להגיב בשביל התקופה האחרונה שלא הייתי כאן אמשח אם תגיבו. ספצייפית לגבי 97.1 אני לא יודע מה היה עם הדשים מסרו לא מסרו הייתי ילדון אבל מה שבאמת היה יפה בתחנות היפראטיות שהיה חופש פעולה לא היו כללים מוגדרים והדשים הצליחו לסחוף המון מאזינים המון ואם תחשוב הגיונית אנשים היו מחכים שעות על בקו כדי לעלות לרדיו למסור ד"ש לאיזה חבר שגר בבניין שלהם או רחוב ליד,והיו גם אנשים שמוסרים דשים לאנשים שבכלל אין מצב שישמעו אותם... פעם יכולת להשמיע תמיר גל או שריף וזה לא היה נראה מוזר... היום אין מצב שאתה תשמע בשום תחנה אזורית. בתחנה חוקים אם אמרת איזה מילה לא במקום תוך כמה שניות כבר יתקשר מנהל תוכניות או מנהל התחנה מה אמרת מה עשית?.. לגבי יוסי אני חושב שבאמת התחנות האזוריות לא זורמות אלה מקובעות על איזה תבנית ולא משנות 99 באמת עשו מהפך ענק בתחום המוסיקה דאנס בכל הרמות והצליחו להכניסל כאן משהו אכותי ומיוחד שהצליח למשוך לא רק צעירים. כפי ציפיתי מהר מאוד ב-102 הבינו את התמונה והצליחו לגרוף אליהם המון המון מאזינים. לגבי גידאמק לא ברור לי יש לו 2 תדרים למה הוא צריך 2 גם ככה קולטים אותם פחות או יותר באותם מקומות ההדבלםי נראים לי קטנים יתקנו אותי לא הספקתי לבדוק את זה לעומק. אם הוא רוצה ספורט יש לו תדר נוספף שישדר בו ספורט כל הזמן והוא יכול לשלב גם מוסיקה שתתאים ומתבקשת כאן זאת מוסיקה ים תיכונית יצור לו אחלה אימפריה ולא רק אוהדי ביתר יבחרו בו. 99 החדשה קיבלה קצת צורה של רדיוס (קול השלום),לא החליטו ב-99 לאיזה כיוון באמת הם רוצים ללכת להיות רדיוס להיות רדיו צעיר שניהם ומה הקשר בכלל לספורט באמצע החיים?...

אין לכם האזנה תחנות אינטרנט מי מאזין לכם

בחייאת מי מאזין לכם אתם מאמינים לעצמכם שיש לכם 250 אלף מאזינים נו באמת . כל עוד אי אפשר לשמוע באוטו אותכם אז אין האזנה . אנחנו מתעסקים בהווה ולא בעתיד .

אייל אני נראה לך שקרן ?

אתה לא חייב להאמין וזו זכותך,טענתך מגלה בורות בעיניין ,האינטרנט זה מדע מדוייק כל מתחבר אני רואה, מאיזה מדינה,איזה אייפי. מה נראה לך אני ניזון מסקרים ממציא סיפורים ? יש יותר מחשבים ממכוניות בארץ והאינטרנט הוא גלובלי ומאזינים לנו גם ישראלים מארצות הברית ומכל העולם למרות שגם אני מייחל ליום שישמעו אותנו במכוניות והיום הזה גם יגיע בקרוב אבל לאור גישתך האטומה אחסוך במילים לא נראה לי שאתה רוצה שידליקו את האור

מאנייק

New member
פירסום לחו"ל

ראובן מעניין אותי לדעת מי קהל היעד שלכם לפירסומות. בגדול קהל חו"ל הוא צרכן של דברים שונים לחלוטין מאשר קהל בישראל ולהסתמך על מאזינים בחו"ל ככוח קניה זה לא דבר חכם במיוחד. האם ניתן לנתב פירסומות עפ"י IP ? כלומר, האם אפשר לשלוח מקבצי פירסום שונים או באנרים שונים עפ"י מיקום המאזינים ? אתם עובדים עפ"י פירסומות וורבליות או באנרים ? כי כשחושבים על זה בד"כ פותחים את חלון הנגן ומשאירים אותו ברקע מה שבעצם מאבד מאפקט הבאנרים

שלום מאנייק וברוך הבא

הרדיו שלנו קיים שנה אחת בלבד למרות כל מה שרשמתי למעלה. עיניין הפרסום הוא נושא מאוד רגיש כי ברגע ששאתחיל להכניס פרסומות בסטרים השידור אני אאבד את היתרון של לשמוע מוסיקה נטו. נכון שישנם מאזינים מכל העולם אז יותר קשה למקד פרסום אבל זה אפשרי כדוגמת חברות תעופה ,טלפונייה ,אתרי עובדים ישראלים בחול ועוד אתרים שונים שכל הישראלים בעולם גולשים בהם בלי קשר למיקום ואני בטוח שישנן עוד המון דרכים למצות את נושא הפרסום הגלובלי ,אין לי ניסיון בזה ובשעת הצורך אקח אדם שזו עבודתו לשאלתך בנושא ניתוב פרסום לפי איי פי או לפי מיקום זה אפשרי למרות שכרגע אני לא ערוך לזה תפיסתי בנושא של הפיכת הרדיו למסחרי וריווחי שונה ממבנה של רדיו רגיל, באינטרנט יש לך גם אתר שהוא יכול להכיל תכנים ולהיות מעניין ולמשוך מפרסמים אתה יכול למכור דברים בחנות וירטואלית למכור אלבומיי מוסיקה רינגטונים ועוד מיליון דרכים שלא יפריעו לסטרים השידור כרגע פירסום בסטרים או פרסום בכלל לא בא בחשבון ,אנחנו בתחילת הדרך ,יש לי לא מעט עסקים בארץ באירופה באמריקה ,קנדה וגם אותם אני לא מפרסם עדיין למרות שהם הממנים את הרדיו ילד קטן לא שולחים לעבודה ולא מבקשים ממנו לפרנס את הבית והרדיו משול בעיניי לילד הוא רק רק בן שנה .

אני נוטה להסכים איתו מאוד.

לפי דעתי, כרגע, ואני מדגיש כרגע, תחנות הרדיו האינטרנטיות לטעמי הן רדיו "פרווה", אוהל בתוך בית, בריכה בתוך ים, אלא אם אין במטרתן להעביר איזהשהו מסר (דתי, חילוני, חולני), אין טעם להעביר מוסיקה או סיקור שמותיהם של שירים בין שיר לשיר על גבי מדיה רווייה ממילא, ובכלל, לא יהיה תחליף לצליל שעובר בRF (במיוחד לא ה-Shortwave, הו ה-ShortWave) לצורך העניין גלי האתר, כמו שלא יהיה תחליף לסאונד של גיטרה קלאסית שלא בא ממיתר אמיתי, וכמו שלא יהיה זה אותו דבר להאזין לשירים משנות השישים בHI FI. החמימות, האינטימיות, בשביל זה יש לי פודקאסט ON DEMAND. והכי חשוב, מדורת השבט, (ניסיתם פעם לראות משחק כדורגל בשידור חוזר?, זה לא אותו דבר) הידיעה שמה שאתה מעביר נימצא במשהו מוסכם ומקובל וידוע, לצורך העניין כמו שאמר זה שמעליי, "הרדיו באוטו", ואני בטוח כשיגיע הזמן ונוכל להאזין לאינטרנט ברכב, אצלי בכל אופן זו לא תהיה תחנת רדיו אינטרנטית, אלא פודקאסט או MP3 לבחירתי. אין לי שום דבר נגד תחנות הרדיו האינטרנטיות, ואני בטוח שיגיע היום (Bmusic של בזק) והתחנות הללו יצברו מאזינים רבים, אבל לא באותו פורמט כמו של התחנות המסורתיות, אתה יכול לקרוא לזה רדיו, אבל זה לא רדיו, כשם שYouTube זה לא טלוויזיה.

Gרר

New member
הסאונד הוא פרמטר זניח בציבור הרחב

לגבי ON DEMAND (הן בשיטה של פודקאסטינג והן בשיטה של ערוצי מוזיקה) זו שאלה בפני עצמה שלא כל כך נוגעת לעניין כיוון שזה סוג אחר של מדיה, שונה מאד מהרדיו במובן ה"קלאסי" של המילה. אם הוא יצליח או לא זו באמת שאלה בפני עצמה שאני לא כל כך נכנס לזה בין היתר כי אישית - ערוצי מוזיקה לא מדברים אלי כל כך. אני אוהב את הרדיו החם, האנושי, ה"מדבר" ולכן מתייחס בעיקר לזה. אם יש משהו שאני די בטוח עליו - זה שעתידו של הרדיו הזה לא ייקבע על ידי ה"חום" של הסאונד. לרוב האנשים זה לא מדבר והויכוח הזה כבר הוכרע במלחמה בין התקליטים לדיסקים. גם שם אמרו אין צליל אחר ושום דבר לא יחליף את התקליט החם של פעם. אז נכון שאני לא כל כך דוגמא כי אני עוד סוחב כמה עשרות "גוויות" של ויניל בארון (זה לא כל כך בגלל הסאונד השחוק ממילא אלא בעיקר בגלל הסנטימנטים שיש לי לתקליטים האלו שהיו חלק מהחיים שלי וקשה לי להפטר מהם בשביל 10 שקל בחנות יד שניה...) אבל הציבור ברובו הגדול הכריע: נוחות יותר חשובה מדקויות של סאונד, וגם באשר לעתידו של הרדיו - הפרקטיקה (=המבחר של התחנות) תכריע את האסתטיקה (של הסאונד). נקודה מעניינת אחרת שיש לשים אליה לב, זה שתחנות אינטרנט רבות (ואני מדבר על כאלו מהסוג של שידור חי, לא מהאון-דמנד) דוקא כן מפתחות לעצמן ייחוד שהוא שונה מרדיו רגיל. נכון זה מוזיקה ושדרן והכל לכאורה אותו דבר, אבל בגלל העובדה שהמאזין "מבלה" מול השידור ויכול להשתתף באופן די פעיל (צ'ט וכדומה) נוצרת אוירת שידור שונה לגמרי ממה שמוכר ברדיו רגיל. כל שדרן שמשדר אצלנו אומר את זה. יש קסם שונה ומיוחד בשידורים האלו ונוצרת שם אינטימיות שלא מוכרת בשידורי רדיו רגיל, ואני אומר את זה מניסיון של למעלה מחמש שנים. הקסם הזה מבוסס, כאמור, על העובדה שההאזנה לרדיו הזה היא לא אגבית אלא המאזין ממש "יושב" על השידור (בדומה יותר לצפיה בטלביזיה). ברגע שהטכנולוגיה תאפשר למאסה של מאזינים לשמוע שידורי אינטרנט ברקע, כפי שזה נעשה ברדיו רגיל (אליו מאזינים תוך כדי נסיעה או פעילות אחרת) - האלמנט של האזנה "אקטיבית" הולך לאיבוד ויש אפשרות גדולה שרדיו אינטרנט באמת יהפוך להיות תחליף לרדיו FM רגיל, בלי הקסם המיוחד שיש לו כיום, ולמעשה יאבד את היחוד שלו כמדיה בפני עצמה. הנושא הזה מאד מטריד אותי: האם רדיו אינטרנט, כמדיה מיוחדת שהמאזין שומע אותה לא ברקע אלא באופן פעיל, תלך לאיבוד או שהרדיו יצליח לשלב איכשהו בין שתי צורות ההאזנה הזאת. אישית אני מאד מקווה שהקסם המיוחד של שידורי אינטרנט לא יילך לאיבוד ולפחות במידה מסויימת יישאר משהו מהקסם הזה שיש כיום בשידור אינטרנט, גם כשניתן יהיה לשמוע אותו כמו רדיו רגיל.

מילי

אנחנו מדברים על רדיו עם מגוון ענק של תכנים ושדרנים ולא על אינטרנט On demend שזה לא רדיו בכלל אין שוני היום בין אולפן רדיו FM ובין אולפן רדיו אינטרנטי הכל אותו דבר אותו ציוד אותה תחושה וזה גם מה שעובר למאזינים לגביי טלויזיה באינטרנט, כמות הצופים ב-YOU TUB גבוהה יותר מכל צופיי הטלויזיה באירופה על שלל הערוצים שלה אתה יכול לחשוב ולהעדיף מה שנפשך חפצה ואני מכבד את רצונך אבל להתכחש למציאות ? פורטל תפוז שמתבסס על המון וידיאו וטלויזיה שווה בכסף יותר מכל ערוץ טלויזיה ואולי גם יותר מכל הוט ויותר מ-YES נכון שזה לא טלויזיה ונכון שזה לא FM אבל המציאות וההתפתחויות הטכנולוגיות מכתיבות קצב שהטלויזיה זה מכשיר מיושן וכמובן רדיו FM מי שצועד במקום ונח על זריי דפנה לימים ימצא את מקומו אחרון בשורה ,בעולם דינאמי אם אתה לא מתקדם בריצה אין לך מקום במשחק הערה אחרונה לגביי טלויזיה מכשיר הטלויזיה בבית הוא כמעט אינטרנטי לכל דבר כל הפקודות עוברות דרך הממיר באייפי וכל ה-VOD וכל מה שטלויזיה מציעה היום זה ממש לא טלויזיה זה ממש חצי מחשב בהסוואה של טלויזיה לפי ראיית עולמך תחנות הרדיו אמורות לשדר עדיין בתקליטים אנני יודע מהו גילכם אבל אין מה להשוות בין דיסקים לתקליטים אבל רגע מישהו משדר היום מתקליטים? עוד כמה שנים ולא הרבה תשאל השאלה מישהו בכלל מאזין לFM.?למרות הצלילים המדהימים בגלים הקצרים :) צלילים מדהימים ?הצלילים המדהימים האלה מנוגנים חלק גדול מהיממה מתוכנת המגהטון הממוחשבת שנמצאת כמעט בכל תחנת רדיו הפרומאים,גינגלים נעשים על ידי מחשב אז על איזה צלילים בידיוק אתה מדבר יש לי אוטו ענק גבוהה עם אנטנה פצצה מערכת שאף אחד לא היה מתבייש בה ,לא היה פעם אחת שישבתי באוטו ולא היו הפרעות שונות בשמיעה לתחנות השונות

Gרר

New member
בלונדי תרשום מה שאמרתי

לא יודע מתי זה יקרה, אולי בעוד עשר שנים ואולי רק בעוד חמישים שנה, אבל מתישהו ה-FM ימות ואת מקומו תתפוס שיטת השידור באינטרנט, עם קליטה באמצעות אינטרנט אלחוטי. בינתיים אף אחד לא יתנפל עליך אבל לתחנות אינטרנט רציניות יש האזנה יפה. ברור שלא בסדרי גודל של FM אבל מצד שני ב-FM מסרסים לשדרן את הביצים, קושרים לו את הלשון ומכריחים אותו להשמיע דברים שהוא לא אוהב ולא מתחבר אליהם. שידרתי ב-FM לא יותר מדי זמן אבל מספיק זמן כדי לדעת שלרדיו האזורי אני לא חוזר. מי שמחפש רדיו אמיתי, רדיו שמשודר מאהבה לדבר ימצא אותו היום באינטרנט. אתה מוזמן לנסות... כל עוד אתה נהנה, מה אכפת לך כמה שומעים?

למעלה