זוכרים את זה?

זוכרים את זה?

זה אז זה כבר בשלבי פיתוח אחרונים וכתוב שזה ייצא לשוק בתחילת 2007

מ א ג ר ט

New member
נצל"ש- ריצארד דין אנדרסון ב MGM

היום בעשרים לשתים עשרה בלילה, ישודר סרט "טיסה חולנית" של RDA ועוד כמה אנשים. זה סרט על מטוס שיש בו איזה וירוס קטלני, משהו כזה. אז למי שרוצה לראות אותו (כשעוד יש לו שיער חום!) מוזמן היום בלילה...

subatoi

New member
שם דבילי וחולני לסרט.

נו, למה עוד אפשר לצפות ממתרגמי שמות הסרטים... בכל מקרה, יכול להיות סרט מגניב, מ-96', טיפה לפני ס"ג. יש שם את דפני זוניגה (מלרוז פלייס, אם אני זוכר נכון), ג'יין ליבס (מפרייז'ר) ורוברט גיום (בנסון). וכמובן ש-RDA הוא הקפטן (כנראה) של המטוס. יכול להיות מגניב, למרות שזה נשמע סתם סרט כזה. אבל בהתחשב בעובדה ש-RDA לא ממש עשה הרבה בחיים שלו כמו שאפשר לחשוב, אז כל דבר הוא פנינה. וחוצמזה, מה כבר יש לעשות בשעות כאלה

אה.. אני חושבת שאפילו ראיתי את זה

לפחות חלק אם לא הכל... זה נשמע לי מאוד מוכר... סרט דבילי, אכן.... קליל, לא משו, אבל שווה לראות את RDA

subatoi

New member
כן,נו, זה נשמע כמו אחד מהסרטים האלה

ששיך לז'אנר הסרט-המעאפן-עם-הכוכבים-לשעבר-שנעשה-בשנות-ה-80-ועכשיו-הוא-משודר-בשעות-לא-שעות-רק-ב-MGM, רק שהוא מאצע שנות ה-90, זה הכל. אבל, כן, רק בשביל RDA

neboris

New member
ממך

הייתי מצפה שתזכור את דפני זוניגה דווקא בתור הנסיכה Vespa מ-Spaceballs. Princess Vespa: I am Princess Vespa, daughter of Roland, King of the Druids. Lone Starr: Oh great. That's all we needed. A Druish princess. Barf: Funny, she doesn't look Druish. אה, איזה סרט.

סלמאק

New member
זה לא משיגעון בחלל- הסרט?

ידעתי שהשם Lone Star מוכר לי מאיפשהו...

subatoi

New member
האמת היא שראיתי אותו

רק פעם אחת, לפני די הרבה זמן, לפני שממש הכרתי את סטארוורז, ופשוט לא הבנתי מה הקטע שלו ולמה כ"כ אוהבים אותו. עכשיו שאני מכיר יותר טוב את סטארוורז, אני צריך לראות אותו שוב. ואז גם אזכור את פרינסס וספה, מבטיח

subatoi

New member
"שגעון בחלל", יום ד' הקרוב

באחד מערוצי הסרטים של הוט, לא זוכר כרגע איזה. והערב יש "מכונת הזמן" בערוץ 1, סרט שהזכרנו פעם-פעמיים.

deathcaster

New member
אני מאוד כועס עליך ../images/Emo13.gif

SPACEBALLS ( שגעון בחלל ) הוא אבן דרך רצינית והומוריסטית כאחד לכל חובב מד"ב ! ( ראיתי אותו יותר מ-20 פעמים, זה הפך להיות סרט פולחן בקרב החבר'ה ) אני ממליץ לך בחום - רוץ וראה.

subatoi

New member
אני יודע...

בגלל זה היה לי מוזר שלא הבנתי את הקטע שלו. מקווה שעכשיו אני כן אבין

סלמאק

New member
אני בשוק!

ממש הרגע נתקלתי בשרשור הזה! איזו הצטרפות מקרים... בכל מקרה, זו עוד הוכחה שהמדע הבדיוני הוא לא כ"כ בדיוני, אלא רק מקדים את זמנו.

אהם! זו הסיבה ששמתי את הלינק כאילו

בגלל שדיברנו על זה בעבר כאילו?? ולמה בדיוק אתה "נתקל" בשרשורים מהעבר? אתה גם מתחיל לקרוא ארכיון?

סלמאק

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד...../images/Emo6.gif

בתגובה אלייך, תמי: זו בדיוק היתה הכוונה שלי, שנתקלתי בשרשור שמדבר על זה... הסיבה שנתקלתי בו היא שחיפשתי את השרשור בו דיברנו על אנדרו אחרי אייקון, שסקובי אמר שהוא נבהל מאיתנו... חוץ מזה, איזה לקרוא ארכיון, זה ייקח לי כל החיים. לא לכולם יכולות(
) כמו שיש לך...
(נ.ב: אם תתחילי לעבוד במעריב או בידיעות, תתחילי גם שם לקרוא את כל הארכיונים שלהם משנים קודמות? (65 שנה בערך)
)

יאללה יאללה לשניכם ../images/Emo3.gif

לא, ניג'
.... אני קוראת ארכיונים של דברים שמעניינים אותי... חוץ מזה שזה לא אותו דבר... אם אני אעבוד במשו אני לא אלך לחפש את ההיסטוריה שלו, זה לא מעניין, זה מקום עבודה

subatoi

New member
וואלה, טוב שהזכרת לי.

קוראים לה תמי, כבר שכחתי מזה. מצטער, תמי.

למעלה