זוכרים את זה?

זוכרים את זה?

הבנקאי שעופף וחיפף? אחרי הסיפור הזה כאמור התקשרתי שוב למוקד ונעניתי ע"י "בנקאי" אחר שביצע את הפעולה כמו שצריך, אבל ניצלתי את ההזדמנות לקטר בפניו על זה שקודמו לא היה יותר מדי מרוכז, ידעתי שזה לא יתן לי כלום אבל... התחשק לי. היום אני פוגשת באוניברסיטה בחור חמוד שלומד איתי ששאל אותי במקרה אם שכחתי את הקוד הסודי שלי לפני כחודשיים וביקשתי קוד חדש מהמוקד - מסתבר שהוא היה זה שסידר לי את הקוד הנכון, ואחרי שסיימנו את השיחה הוא תהה אם זו אני. הוא ציין באותה הזדמנות שאני "בכיינית" וקינטר אותי כי "איך אפשר לשכוח את הקוד?" משעשע משהו. סיפרתי לו את הסיפור המלא של הקולגה שלו והוא אמר שכנראה הוא ממש ממש עופף באותו יום כי תוכנת המחשב שלהם מספקת את כל הנתונים עוד לפני שהשיחה מועברת, כולל אם הלקוח הוא זכר או נקבה (כאמור, הוא קרא לי "מר X" וכשאמרתי שאני גברת דרש לדבר עם "מר X" ואמר שלא יכול לתת לי את פרטי החשבון "שלו"). סתם קטע משעשע... ואחר כך היו בעיות והקוד לא הגיע בזמן לסניף אבל אני ידעתי שהוא לא אשם אז הפנתי את הטענות למישהו אחר (הוא אמר ששאלו אותו לגבי המקרה שלי כי הוא טיפל בו), וכשהבהרתי לו שהיה לי ברור שזו לא אשמתו אלא אשמת הסניף והתלונה שלי לא כללה אותו, הוא אמר שאני מקרה חריג כי בדרך כלל לקוחות מאשימים את מי שדיברו איתו ראשון. למוד נסיון הבחור. עכשיו אני רק צריכה לגלות שהטלפנית בסושיה האהובה עלי גם לומדת איתי, אולי היא גם תסדר לי הנחה

אזרח111

New member
תקני אותי אם אני טועה ...

קראתי בסיפור המקורי שלך שמי שסידר לך את הקוד החדש זה בנקאית עם מבטא רוסי כבד, ופה את פתאום רושמת שזה בחור נחמד שלמד איתך .... איפה טעיתי?

מותר לי

New member
מרשה לי לתקן אותך? ../images/Emo8.gif

חזרתי לתפריט והגעתי לבנקאית בעלת מבטא רוסי כבד ששאלה מי אני ומה פרטי החשבון, כי כנראה בגלל שהוא החליף לי את הקוד נזרקתי לגמרי מהמערכת והפרטים שדווחו בתחילת החיוג אבדו. התקשרתי שוב ואחרי חזרה על הפרוצדורה הגעתי לבנקאי אחר שהקשיב וביצע את הבקשה. הסתדר לך עכשיו?

אזרח111

New member
יפה ....

מזל שסיימתי היום את המשמרת הרבה לפני הזמן, אני גמור משום מה

למעלה