זוכרים את זה?

א מ י ג ה

New member
../images/Emo24.gifבואנאס נוצ'ס סו יו רחילו מה

טרוקי אל נומברה. אסטרלו יהטיאנס רזוןטלה אס תחרה אי אנריב'ה דה לה קאמה מטיאן טלה קה נו ב'נגאן מושקאס.

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifקון סאלו ארמנה אל נומברה

מואבה. יה סוס אמיגה אי ארמנה!

Sarika

New member
שלום אמיגה, קו סאלו אל נומברי מואבו

אספירו קי קון אסטי נומברי ב'אס אה ב'יניר אה ב'יזי'טארמוס אלומאנקו קדה דיאה
.

Sarika

New member
המשך ל-tela יכול להיות שהכוונה

היא כמו שאמיגה ציינה שזה מן בד דק שהנקרא טול שממנו מכינים כילה וגם הינומה מה שמקשר אותנו לכלה.

SuzieRS

New member
Tul זה טול, ותחרה זה dantel

לפחות באזורים שחיתי. תודה לכל המשיבים. תודה למעמץ למצוא תשובה למילה קטנה.

tsiporganeden

New member
אסטרלו תחרה דנטלה, בכל זאת טלה

זה בד, לא משנה איזה, אולי הכוונה באמת לשמלותיה, יוקר הבדים שהיא לובשת, אך תחרה דנטלה.

סוזי אכן קיים היגד כזה טלה יכולה

להיות גם ההינומה או השובל של שמלת הכלה, היות וכל הכלות יפות( לפחות יותר מאשר כאשר אין לא כלות) - אבל באם נדקדק ונחפש (ע"י הנר) נוכל למצוא פגמים אף בכלה ובשובל או בהינומה שלה.

מואיס

New member
אצלי במילון TELA=קנב'אס(בד גס)

ובד גס לא רצוי לבדוק בדקדקנות שכן יש בו הרבה פגמים

SuzieRS

New member
סניוריקה

מילים אלה מתחום התפירה. בחו"ל לא קנינו בגדים מוכנים. תופרת הגיעה הביתה ותפרה בגדים לכל אחד. אני שנאתי את הימים האלה. לעמוד ב-פרוב'ה שעות בלי לזוז,וגרוע לא פחות, לעזור בעבודות השחורות: לעשות את ה - Surfile תך הלכסון, FOFILAR -אזיר לוס פ'ופ'יליס- תך קידמי- ועוד כל מיני תכים. כש-Sarika הזכירה את המכפלת ניזכרתי גם ב vatka, נדמה לי שזה דש ,לא בטוחה.

סוזי קרידה הצלחת להדהים אותי

להפתיע אותי עם המילים שבאמת עשרות שנים לא שמעתי אותן אנסה לבדוק עם אימי את הפרוש לב'טקה יש לי הערה פופילר זה לא תך אלכסון אלא תך מחלב.

SuzieRS

New member
סניוריקה-תכ אלכסון זה surfile

FOFILAR -צודקת זה תך מחלב. אני שכחתי את המילה "מחלב" כתבתי תך קידמי- שדומה לו. תודה על ההערה.

רותי ב.

New member
סוזי, נדמה לי שהכוונה היא

"אל תבדקו יותר מידי בציציות" כלומר - בבפנוכו בין הביטנה לבד החיצוני אולי .......

למעלה