זוכרים את הקניבל ?

זוכרים את הקניבל ?

בוקר טוב אבל בעניין הקניבל אז ככה זוכרים שארחנו בבית ילד מלוס אנגלס אז אני אזכיר כמה דברים פנו אלי מבית הספר של הבן שאין להם איכן לארח וזה היה בערב כיפור והם היו צריכים להגיע ביום רביעי מיד לאחר כיפור כמובן כדי שנסכים אלה שפונים אליהם הם התחילו בהבטחות אז ככה "אני יודעת כמה הבן שלך רצה לנסוע בשנה שעברה אז אני מבטיחה לך שאם הוא יארח אז השנה הוא יסע וזה מסובסד תארחי אותו רק בחג הראשון ועוד כמה ימים אחרי החג" אני שמאוד רוצה לארח לא מהאהבת מורדכי אלה ממש רק בגלל שאני רוצה שתהיה לבן שלי הזדמנות לנסוע הזדמנות שהוא מחכה לה כבר מהבר מצוה אומרת טוב את יכולה לרשום אותי אחרי 10 דקות מתקשרת הרכזת שמארגנת "קיבלתי את הטלפון שלך אני רוצה להגיד שאני מאוד שמחה ובעזרת השם הבן שלך שכל כך רוצה לנסוע הוא יסע בשנה שעברה הילדים מאוד נהנו וזה היה ממש מסובסד כ 500 $ כל הנסיעה לשלושה שבועות והם עושים ממש אבל ממש כיף חיים ופירטה פה ופירטה שם " את יודעת את מארחת אותו אצלך שלושה שבועות אני נחנקת אמרו לי שזה לכמה ימים אבל מה לא עושים בשביל הבן אני שותקת ובסוף אומרת טוב הילד מגיע ואני לא צריכה להזכיר לכם כמה הייתי צריכה את העידוד שלכם כדי לעבור את הימים האחרונים ובסוף הוא אמר לי "שלא נתנו להם מספיק זמן להיות עם המשפחות שהוא היה רוצה להשאר לפחות עוד שבוע" ואני אפילו מה שעברתי שמחתי שככה הוא מרגיש וזה העיקר לפני שבוע הבן שלי מקבל מכתב ביחד עם כל החברים שארחו פרטים על הנסיעה ובסוף המכתב כתוב עלות השתתפות 1350$ (זוכרים את ה 500$) אז הם הפכו ל 1350$ הבנים הסתכלו אחד על השני ולא אמרו כלום מה אני אגיד הילד וכל האחרים ממש עצובים הם יודעים שבמחיר כזה הם לא יכולים לנסוע בערב מתקשרת הרכזת ושואלת את הבן שלי למה לא הגעתם אלי לתדרוך אז הוא אמר לה "אני לא נוסע זה המון כסף אמרתם 500$) והיא עונה "מה אני יעשה הסוכנות היהודית לא מסבסדת את הילדים שלנו מסתבר שהיא סיבסדה את הילדים שהגיעו מחול ) שתבינו הם ילדים של משפחות מאוד מאוד מאוד אמידות זה לא ממש עניין אותם וכבר למחרת הודיעו לבנות אחרות שהן יכולות לנסוע במקום אלה שלא נוסעים סוף דבר נוסעות רק הילדות הצפוניות שיש להן אפשרות שאפילו לא רצו לארח כי זה לא התאים להורים שלהם שתכננו נופש בחג הסוכות או כל דבר אחר אני מתפוצצת אני לא צריכה לספר לכם מה הבן והבנים האחרים מרגישים

ניקולי

New member
נופרוש

ראשית בוקר טוב לך
... לאמר לך ת'אמת ? יותר ידוע לי כמה לך כואב שהוא לא יוכל לנסוע.. יחד עם זאת אני רואה שהוא דיי מבין זאת (ואני מקווה) שהוא לא לוחץ עליכם שתאפשרו לו לנסוע גם אם הוא לא יכול (מבחינה כספית).. זה פשוט לא פייר מה שהם עשו לילדים שכ"כ ציפו לנסוע בהתלהבות. אני מניחה שתהיינה להם הזדמניות אחרות לממש את חלומם. שיהיה לך בוקר נפלא שלך ניקול*

sidi

New member
בטח שזוכרים

וזה באמת מאכזב מאוד אני במקום הילדים הייתי מארגן מרד ולא הולך לבי"ס לפחות חודש. הנהלת הבי"ס הבטיחה אז שההנהלה תקיים וזה לא משנה מי צריך לסבסד. פעם הבאה שלא יבטיחו דברים בשם אחרים גם לא בשם הסוכנות.

הוא באמת לא הלך במשך יומיים

היה טיול והוא לא רצה להשתתף אז הוא נשאר בבית וניקולי לא הוא לא לוחץ עלינו(הוא ממש נשמה ברוכה) מגיל מאוד קטן כל שקל שהוא מקבל הוא חוסך וכשיש לו כמה שקלים אז מבקש מאיתנו לקנות לו דולרים אז אפילו את הכסף לבזבוז הוא לא תכנן לבקש מאיתנו וגם זה עניין של פרנציפ שהוא לא רוצה לנסוע בסכום כזה אני שוקלת לכתוב מכתב לסוכנות היהודית עם העתק למארגנת כי שמעתי מבתי ספר אחרים שהורים ארחו שהם אפילו קיבלו 22$ לכל יום ארוח ואני לא בטוחה שלא עשו פה איזה מונקי בזנס עם הכסף שהיה צריך לעבור לילדים

ואתם יודעים מה מרגיז אותי

שאני פוחדת שינקמו בו ויתנקלו לו אם אני יעשה מרד בעניין והוא תלמיד מצטיין ואני פוחדת שזה יהרוס לו ואין שום בית ספר דתי(כיפות סרוגות) נוסף בסביבה שהוא יכול ללמוד בו ובית ספר חילוני עם הרקע שלנו לא מתאים בכלל

מרתיח ממש!!!!

אין דרך לשנות את העינין הזה ולכן אחרי כל הכעס והעצבים צריך להשאיר את זה במקום שבו הוא עומד ולא להמשיך לסחוב את זה איתך כן נכון, זה מעצבן הניצול החוסר יכולת הזו להלחם מאין חוסר אונים אבל... מי כמוך יודעת שלכל דבר יש את התמורה שלו והחיים מסתובבים ככה שהכל חוזר גם הדברים הטובים מביאים גמול בסוף את מאמינה בזה כמוני????

למעלה