זוכרים את הסצנה הזאת?

לינה18

New member
זוכרים את הסצנה הזאת?

אתמול ראיתי סצנה מאוד מעניינת בסטר וורלד. אז קודם כל, קצת הקדמה, שתבינו על איזו תקופה אני מדברת. זה בתקופה שבה דיקן מאוהב באמבר, אבל ריק מחליט שהוא רוצה איתה ילד נוסף(הם כרגע נשואים).אמבר, במקום לשמוח, או לסרב, פשוט ניכנסת להריון ואחרי זה בוכה בפני דיקן, אבל ממשיכה להגיד עד כמה שהיא אוהבת את בעלה, ושזאת היתה חובתה! זה ממש מגוחך! זה או שהיא מפגרת, או שהיא מפגרת! היו בפניה שתי בררות:1. אם היא כל-כך נימשכה לדיקן, כניראה שמשהו בנישואיה לא בסדר(לפחות לדעתי) ואסור היה לה להיכנס עכשיו להריון! 2. אם היא באמת אוהבת את בעלה, אז למה לעזעזל היא כל-כך בוכה בגלל ההריון הזה? הוא לא הכריח אותה! היא יכלה לסרב! אבל אז כמובן ריק היה מתחיל לחשוד, ואמבר לא יכלה להרשות לעצמה את זה, נכון?
בכלל, אני לא ממש מבינה איך זה יתכן שכשדיקן עשה הכול כדי לכבוש אותה, (כשהיא חיה אצלו בגלל ליטל אריק), אז היא רק רצתה את ריק, ואלו עכשיו, כשהיא נשואה לריק, היא פתאום רוצה את דיקן? לאן נעלמה כל האהבה הגדולה שלה לריק-זה מה שאני רוצה לדעת. בכל אופן,הגיע הזמן שאגש לסצנה שרציתי להזכיר לכם. לדעתי זאת היתה סצנה מאוד יפה. דיקן המיואש מההריון של אמבר קורא לה לבוא לראות אותו בבר שבו הוא עובד. אמבר באה וזאת הפעם הראשונה(וניראה לי שגם היחידה) שהיא ממש מודה ברגשותיה אליו! דיקן שואל אותה את מי היא באמת רוצה, אז היא אומרת שאת ריק, אז דיקן מנסה גישה אחרת: "אבל את רוצה גם אותי, נכון?" ואמבר מודה שכן, ודיקן, וגם אני, ממש מופתעים. בכלל לא ציפיתי שהיא תודה בכך! במשך תקופה ממש ארוכה היא פינטזה עליו, אבל המשיכה להיתכחש לריגשותיה כלפיו, ולכן הקטע הזה בא ממש בהפתעה.( כמעיין סגירת כל הסיפור ביניהם. נורא חבל שבסופו של דבר לא קרה ביניהם כלום, ועדיין, בעקבות הסצנה הזאת, הנישואים שלה לריק נהרסו לתקופת זמן די ארוכה). ואז אמבר מתחילה להסביר את עצמה ולאמר שהגיע הזמן שתהיה כנה איתו. היא חשבה שזאת רק משיכה פיזית, מה שהיא מרגישה כלפיו, אבל כעת היא מבינה שזה הרבה מעבר לכך. אז דיקן שואל אותה:,Do you think that Brooke was right "?that I'm your soul mate אמבר אמנם מיתחמקת מהשאלה, אבל מתחילה לדבר על כמה שהם דומים ועד כמה שהיא מרגישה שכשהוא מביט בה, הוא ממש יכול לקרוא את מחשבותיה, ועד כמה שהיא אוהבת את זה. אבל אז היא מוסיפה שזה לא משנה ושהתינוק הזה מחייב אותה לריק עוד יותר מקודם(מה הקטע של הנישואים למען התינוק בסידרה הזאת? אני אומרת-שתישאר עם ריק בגלל שהיא אוהבת אותו, ואם לא, שיפרדו וזהו!) דיקן מציע לה לברוח איתו, אבל אמבר מסרבת ואומרת שהם חייבים להיפרד. דיקן המיואש מנשק את אמבר לפרידה ואומר לה שהוא אוהב אותה... היא מנשקת אותו ואומרת לו שהיא גם אוהבת אותו... וכמובן שריק שבדיוק הגיע צופה בכל הסצנה הזאת!
ולמרות שהסצנה היתה מאוד יפה לדעתי, היא גם היתה ממש מפגרת! ממה ששמתי לב, כל הסודות בסידרה הזאת מיתגלים, כי הדמויות פשוט לא מספיק ניזהרות! כדוגמת אמבר, שמנשקת את דיקן מול כולם בבר, מבלי לחשוב שמישהו שמכיר אותה יכול לדווח זאת לריק, נו באמת! ועכשיו אני גם יודעת בגלל מה ריק כל-כך כעס על אמבר בפרק שיבוא קצת מאוחר יותר, שאותו ראיתי בפרקי הזהב. עכשיו אני גם מבינה שהם לא היתגרשו רק בגלל התינוק העתידי. אוף-מיסקנה אמבר. היא כמו ברוק מס' 2. תמיד חייבת לסבול. והכי מעצבן שכל הסבל שלה, כשהיא סובלת את השפלותיו של ריק למען התינוק, הוא לשווא, כי התינוק הזה,כידוע לכולם, מת מאוחר יותר ודווקא כשריק כבר סלח לה! איזה מן גורל זה בכלל!

יניב1

New member
אמממ... זה פשוט היה מזמן אולי

אני באופן אישי כבר שכחתי את העלילה המטופשת הזאת. בכלל, אין כל זכר ליחסים שהיו פעם בין אמבר לדיקן למרות שלדעתי הוא יכול היה להתאים לה הרבה מאשר ריק והיא יכולה להתאים לו הרבה יותר מאשר ג'קי. בתקופה ההיא לא סבלתי אותו, ואגב הפרידה שלה מריק, לדעתי הם נפרדו רק בגלל שהחוזה של ג'סטין הסתיים והוא החליט לפרוש מהסדרה לזמן מה כך שבראדלי החליט להפריד ביניהם ולצמצמם כמעט לאפס את תפקידו של ריק עד שנמלח בדעתו לא מזמן. לדעתי ריק ואמבר עוד ישובו זה לזו בבוא העת, רק שזה לא נראה באופק הקרוב.

לינה18

New member
ליניב

מסכימה איתך בקשר לכך שאמבר מתאימה לדיקן הרבה יותר מאשר ג'קי. חבל שאחרי שהיא הישתחררה מריק, האהבה שלה לדיקן לא חזרה(משום מה לא רצו לחזור לעלילה הזאת). ובקשר לאמבר וריק-אני כן רוצה שיחזרו להיות ביחד, ולדעתי זה גם יקרה מתישהו בעתיד.

NarihS

New member
כן אני זוכרת את הסצינה הזאתי

אבל אין לי כוח לחשוב יותר מידי והסתבכתי עם כל מיני דברים שם, אז אין לי ממש מה להגיב לך חחח בגלל שגם אני רואה את הפרקים בסטאר וורלד מידי פעם, אז אני זוכרת כבר, ואמבר באמת קצת דפוקה שמצד אחד היא דלוקה על דיקן, ומצד שני לא רוצה תינוק, אבל היא כן אוהבת את ריק, והיא תעשה הכל בשבילו, זה טיפשי.. יש לה פיצול אישיות קטן שם.. ואמבר היא לא ברוק מס' 2.. היא אפילו לא קרובה לסבול כמו איך שברוק סבלה במהלך השנים, אותה עוד לפחות אהבו בהתחלה או באמצע או מתישו, את ברוק אף פעם לא ממש אהבו..

Guy K

New member
אמבר היא לגמרי ברוק 2

שתיהן הגיעו מרקע עני שתיהן התאהבו בגברי פורסטר ועשו הכל כדי להשיג אותם שתיהן היו בחורות נאיביות עם הרבה חלומות כשהגיעו לסדרה והפכו לעוד נשות פורסטר רגילות לחלוטין שתיהן היו מאוד פופולריות כשהגיעו בקרב הצופים לשתיהן התייחסו קצת בחשדנות בהתחלה עד שהן הוכיחו את עצמן ואז פתאום כל הדמויות התחילו לא לסבול אותן בלי שום סיבה הגיונית. הקיצר, בעיני הן ממש אותו הדבר. אין הרבה הבדל. הדבר היחיד שמעניין אותי הוא אם אמבר תשרוד בסדרה כל כך הרבה זמן כמו ברוק: קת'רין קלי לאנג מעולם לא איימה שתעזוב וראינו אותה מתבגרת על המסך במשך כמעט 20 שנה. לדעתי אדריאן פרנץ לא תשרוד כל כך הרבה זמן, אבל הלוואי שאני טועה. אני אוהב את אמבר.

לינה18

New member
מסכימה עם כל מה שגיא כתב

וגם אני אוהבת את אמבר. אז שתישאר כמה שיותר.

ani88

New member
אני לא אוהבת את אמבר

אבל אני רוצה שתישאר מסיבה אחרת. בסדרה כמעט ואין דור ביניים: אמבר, ריק, ברידג'ית, דיקן, אוסקר. הדור המבוגר הולך ומזדקן אבל עדיין מדביקים לו עלילות כאילו הדמויות הם בני 20. לדעתי הסדרה צריכה להעביר את ההתמקדות בדורות בהדרגה אבל B&B נתקעו עם "הזקנים" ונראה כאילו בברוק תמשיך להשריץ צאצאים ורידג' ירדוף אחרי נשים עד שתאומות לא יגדלו

NarihS

New member
לאאא! לא רוצה!!

אם יתמקדו יותר בצעירים אז זאת תיהיה כבר סדרה אחרת!! כלומר, זה לא יהיה ממש שווה! מצד אחד אני מבינה אותך, שהם מבוגרים וזה, אבל עדיין! התרגלנו אליהם! ולדעתי במשך בערך 7 שנים עדיין יכולים להשאיר את המצב כמו שהוא בערך: שהמבוגרים הם אלה שמתמקדים בהם יותר, כי יהיה קשה שהם פתאום יעלמו לנו ואז יהיו לנו רק את הצעירים, לא רוצה
וגם שהצעירים לא ממש שווים, חוץ מאמבר ודיקן, אבל אוסקר הזה לא משו, ריק כזה רכרוכי כזה, בריג'יט הזאת לא ממש מעניינת.. אז לבנתיים אין טעם..

למעלה