זוכרים את האוסטרלים?

kinspirit

New member
זוכרים את האוסטרלים?

זוכרים שכתבתי לכם שהאוסטרלים נמצאים באותה סירה כמו שלנו בכל הקשור להבאת סטארגייט לטלויזיה שלהם? ובכן - הסירה שלהם ככל הנראה שקעה. לא ממש הצלחתי להבין מה קרה שם, אבל על פי הבנתי הערוץ אשר משדר את סטארגייט SG1 באוסטרליה החליט שהסדרה לא מביאה מספיק רייטינג וסירב סופית להביא להם את העונות (השביעית-שמינית עד כמה שהבנתי). האתר שכל כך אהבתי נסגר (די דבילי כי הוא סיפק חדשות הרבה מעבר לשידור הסדרה באוסטרליה). אז אתם רואים - יכול להיות גרוע יותר.

ARIS BOCH

New member
שקעה? לפי מה שכתבת זה ממש הטיטאניק

אפילו עונות 7-8 לא שודרו אצלם ?!? הם לא יודעים שדניאל חזר ?!?!?! מה הם מעשנים שם בערוץ 1 האוסטרלי ?!?!? אין ספק שהדודות הולכות לחגוג באוסטרליה,לא נראה לי שיש להם ברירה אחרת.

מ א ג ר ט

New member
הולכות לחגוג?

אני מאמינה שהן כבר חוגגות מזמן. וזו יכולה להיות עוד סיבה למיעוט הריטינג כאמור: הדודות חוגגות, אפחד לא צופה בערוץ המסחרי, אין רייטינג ותוכנית צונחת.

subatoi

New member
הממממ...

ערוץ 10 ו"אנטרפרייז". בול. מזל שלערוץ 1 לא אכפת כ"כ מרייטינג, והוא מונע (לדעתי) מהתמיכה שלנו בשידור. אחרת אצלנו המצב היה גרוע בהרבה מאצל האוסטרלים.

superdead

New member
אם ערוץ 10 לדוגמא או אפילו YES

תיקח על עצמה להביא את כל העונות הסדרה יכולה להצליח מאוד תראו מה ש YES עשתה אם BSG כמובן זה רק שתי עונות אבל לפי מה שהבנתי הרייטינג של BSG היה גדול מאוד י

dvirsasson

New member
ערוץ אחד משדר

בגלל שאנחנו מאיימים על חיי המנכ"ל בכך שנחטוף אותו למרתון של הסרט, הפרקים מהעונה ה-1, מאחורי הקלעים וראיונות, ולפי מה שאני יודע, זה עובד טוב :)

ARIS BOCH

New member
השאלה היא האם רייטינג זו באמת

הסיבה לביטול. לפי המאבק שהבנתי שהיה שם דווקא כן היה רייטינג. קינסי,יש לך מושג מה הלך שם?

dvirsasson

New member
אצלנו זה לא יקרה, מהסיבות הבאות:

1. אנחנו ישראלים, ולא נותנים לאף אחד לדפוק אותנו :) 2. אנחנו מעריצי סטארגייט, שאם לא ישדרו פרק אחד נצא בקול זעקה, נחתים עצומות ונשרוף צמיגים. 3. אנחנו פנאטיים, מעריצים שרופים וקצת משוגעים (פילקים, כנסים באונ', אומנויות שונות) יותר מאיתמר בן גביר. (הכל נכתב בהלצה ואין לראותי שונא את קהילת הגייט הישראלית או את איתמר בן גביר :) )

dvirsasson

New member
ולפיכך :)

אנחנו מעריצי סטארגייט פנאטיים ישראלים שמוכנים לצאת למחאות ולעשות שטויות אם יגעו לנו בסידרה. מצטער שזה לא נעשה בפוסט אחד

tigery

New member
דווקא יש רייטניג

לפי מה שהבנתי יש לזה רייטינג לא רע כמה פעמים יצא לי לראות את טבלאות שעות השיא מבחינת רייטינג ורשום שאצל ערוץ אחד סטארגייט זה נחשב לשעת שיא ברייטינג.

subatoi

New member
איפה בדיוק יצא לך לראות

טבלאות רייטינג, אם יורשה לנו לשאול?

ido vo

New member
לידע כללי,העונה השמינית שודרה שם

כבר. כשאני הייתי באוסטרליה ב-2005 עברתי ליד טלוויזיה וראיתי את טיאלק עם שיער....

למעלה