זוכרים את גלעד שליט מהמדצים.. שלחתי גם את זה למייל שיש באתר של הבנים...
S spraizler New member 15/7/07 #1 זוכרים את גלעד שליט מהמדצים.. שלחתי גם את זה למייל שיש באתר של הבנים...
I i r i t o o s h New member 16/7/07 #5 כן..היה ממש עצוב היו 2 שהקריאו מכתב שהם כתבו לגלעד...וואי היה כ"כ מרגש ועצוב.. והם בכו, ודי זה פשוט שבר את הלב...
כן..היה ממש עצוב היו 2 שהקריאו מכתב שהם כתבו לגלעד...וואי היה כ"כ מרגש ועצוב.. והם בכו, ודי זה פשוט שבר את הלב...
I i r i t o o s h New member 17/7/07 #7 המפ, כן... אני חושבת שזה היה ביום ה-9, בהפסקת צהריים בתו"ת בבמה הפתוחה. במקרה הגעתי באמצע אז נשארתי להקשיב...
המפ, כן... אני חושבת שזה היה ביום ה-9, בהפסקת צהריים בתו"ת בבמה הפתוחה. במקרה הגעתי באמצע אז נשארתי להקשיב...
ר ראש גזר New member 18/7/07 #9 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! ראיתי את זה כי הופעתי שם כמה דקות לפני כן. זה פשוט הרס אותי... זה היה כ"כ עצוב
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! ראיתי את זה כי הופעתי שם כמה דקות לפני כן. זה פשוט הרס אותי... זה היה כ"כ עצוב
O Oukami Kun New member 17/7/07 #8 שניהם ממצפה הילה, עם שניהם למדתי (ואלמד שנה הבאה) בבצפר. הבחורה היא בת דודה של מישהו מהמושב שלי (שחק הג'ינג'י למי שמכיר...). הגרעינרית שלי סיפרה לי שזה היה ממש עצוב כשהם הקריאו את זה. (היא הייתה בתו"ת, עינת רודמן, למי שמכיר)
שניהם ממצפה הילה, עם שניהם למדתי (ואלמד שנה הבאה) בבצפר. הבחורה היא בת דודה של מישהו מהמושב שלי (שחק הג'ינג'י למי שמכיר...). הגרעינרית שלי סיפרה לי שזה היה ממש עצוב כשהם הקריאו את זה. (היא הייתה בתו"ת, עינת רודמן, למי שמכיר)