זוכרים את אלין..קיבלתי ממנה מסר

נימרוד נשמה שלי זה לא הקטע

בע,ה זה שהוא סמיילי תמיד ניסה למרמר אותי היה שואל אותי אז למה את מעשנת אם אין לך כסף? הוא לא הבין את המחלה שלי ולעולם לא יבין עזוב אותו שיהיה בריא אמן. תודה על העזרה של פעם לא ממש זוכרת מתי זה היה. אבל כניראה שהוא לא מבין אותי ולא יודע שאי אפשר לסדר לי עבודה רק דרך הבית ואני עובדת על זה כרגע עם בטוח לאומי ועם יו"ר העמותה והעוסי"ת שלי . וזה לא בא ביום יומיים וגם לא בחודש זה תהליך נימרוד תבין אותי כולי מתוסכלת מזה. שאין לי עבודה אוקי? לילה טוב דש לאשתך המדהימה

smile2life

New member
יש לי המון מה לכתוב אך לא אכתוב

היה לי הכי קל להתעלם מההודעה הזו ולתת לזה לימוג אבל לא
לי אכפת ועובדה שאני משקיע את זמני וכותב הודעה. בחרת בדרך של רחמים עצמיים ובהריחה מאחריות. אני יודע כי גם אני הייתי שם פעם. ואז בא אדם "מעצבן" כמוני שהראה לי כמה אני בורח וכמה אני נמצא במקום שנוח לי להיות בו. צמיחה והתקדמות נעשות, לרוב, ממקום של חוסר נוחות ומודעות למצב. נכון דיברת על טורט אצל פרופ' קרסו ואת עושה שירות מעולה לאנשים עם תסמונת טורט. אך תעשי שירות טוב יותר אם תתקדמי ותצאי מהמעגל בו את נמצאת. את זקוקה לכסף? סבבה - לפני כמה שנים שלחתי לך צ'ק. אני מאמין שאין בעיה לתת ולתת באהבה למי שמנסה לעזור לעצמו מה שמכעיס אותי אצל זו העובדה (ואולי אני טועה אך זה הרושם שאני מקבל) שאת לא מנסה לעזור לעצמך להתקדם. בא בן אדם ושולח לך מסר, מציע לך למצוא כיוון בחיים - מציע לך לנסות ולמצוא עבודה שמתאימה לך ולמגבלות שלך ואת בשלך עם הראש בקיר. זה מעצבן. נכון את מרגישה פגועה ומרגישה כאילו אני נכנס לך לורידים ללא סיבה מיוחדת, אולי "מחפש אותך" ומעיר רק לך - אבל בחיאת ראבאק תתעוררי אלין. החיים הם לא בלוג טי וי והחיים לא מסיבה עם ג'וינטים. החיים דופקים לך בדלת ומבקשים שתפתחי. תתעוררי אלין תתעוררי!!! מסרב להיות שינחמו אותך ויבכו יחד איתך ואומרים לך כמה החיים שלך קשים, כשאני יושבה בנוחות שלי, בצפון תל אביב. מסרב להתנצל על זה שגם לי יש מגבלה גופנית, הנובעת מפציעה בצבא ואני מסרב להיות זה שמסתכל הצידה בזמן שאני רואה אדם חכם כמוך, שיכול לצמוח ולשבור את מעגל הטוראט נובל... אלין נסי להניח את האגו שלך בצד ולנסות לקרוא את המסר בין השורות.אולי כרגע את מונעת ע"י האגו הפגוע שלך, אחרי שציפית שכולם ילטפו אותך ופתאום נתתי לך סטירה, במיוחד כשבמסר פרטי הצעתי לעזור לך. החלטת לכתוב ולהעליב בפורום - אך אין דבר, זה חלק מהטוראט שלך. רואה? אני יכול לייחס את ההתפרצויות שלך לטוראט אני יכול לעשות את עצמי מבין ולנגב לך את הדמעות אך אני בוחר שלא - עצרת לחשוב מדוע? הצעתי לעזור לך למצוא עבודה עדיין בתוקף

סמילי אני לא ממש קוראת אל תטרח לכתוב זה לא קל

בשבילך שבת שלום ומוארת לכולם אני בדיוק מבשלת לי ולחבר האהוב שלי כרגע. איזה כיף חזרנו מרעננה ממפגש של העמותה היה מגניב!!! היתי גם ניראית פצצה ואולי יסדרו לי בחודשים הקרובים עבודה בהקלדה דרך הבית כי אני צריכה לעזוב את הדירה עם החבר ולעבור בחודש הקרוב לדירה אחרת סמייל תחסוך את הכתב מעצמיך אני ממש לא קוראת רק עושה הוסף תגובה. שבת מקסימה

למעלה