זוכרים את אלין..קיבלתי ממנה מסר

magda

New member
זוכרים את אלין..קיבלתי ממנה מסר

ואני ממש לא יודעת איך לעזור לה אולי למישהו יש רעיון...הנה המסר. פונה אלכם מפני שכמעט כולם מכירים את הסיפור שלה ------------------------------------------------------------------------------------------------------- בע"ה מגדה נשמה חזרתי למצב שאין לי כסף . אין לנו כלום בבית את יודעת את זה? מישהו בכלל ניתרם לעזור לי ? ההורים שלי לא אכפת להם יש לך אולי איך לעזור לי אולי רויה אולי מפורום רייקי משהו ? בבקשה תעזרי לי מספר הטלפון שלי הוא נייד-054-5875793 בית- 077-6495014 כל תקומה קטנה תעזור לואי דווקא תרומה כספית ושזה יעשה בצורה אנונימית בבקשה דרך מסרים או משהו תודה אוהבת אותך אלין נ.ב- התפרצתי עליך ככה אתמול כי אני כל כך כועסת על ההורים שלי ואין ברירה הם כועסים שחזרתי לאייל שאני כל כך אוהבת והוא כל כך תומך בי כל הניתוח הוא לא זז ממנו וישן על הריצפה הם שכחו את זה אה? לא נורא אסתדר בזכותכם ובזכות אנשים שאוהבים אותי תודה על הכל אוהבת אותך מאוד שקופה שלי מגדלה אלין

magda

New member
היי אריאלה זה סיפור מאוד ישן אבל...

ביקשתי ממנה שתיכנס לפורום ותספר על עצמך עוד פעם.

הנה אני פה למרות שאני מתביישת

בע"ה קוראים לי אלין בת 30 וכמה חודשים גרה כרגע בקרית באיליק עם החבר שלי פעם לא מעט כיכבתי בפורום הזה למדתי רייקי 1 אצל איתן רדר ורייקי2 אצל רויה ישראל המקסימים האלו. כרגע הורי לא רוצים כל כך להכיר בי לא עוזרים לי בכלום כי לא אוהבים את הבחירה של החבר שלי יש לי תסמונת טוראט קשה וחבר שלי סופג את הכל . נגמרו לי הטיפולים בבית חולים הדסה שהיו לי כחצי שנה ואני עברתי לגור אצלו לפני מעל חודש. שנינו כל הזמן בחובות בגלל הדירה ודברים אחרים שלא לדבר על זה שאני בכלל לא עובדת בגלל המחלה אף אחד לא מקבל אותי. עברתי את הניתוח מוח הראשון בישראל לתסמונת טוראט, ניתוח נסיוני שלא עזר בכלום לצערי אני מדוכאת ומאוכזבת מזה. אין לי מפזר חום אין לי סלון בדירה אני אוכלת על הריצפה על כסאות קטנות שמצאנו בחוץ כי אין לנו פינת ישיבה לאכול ואין בכלל סלון רק שולחן של בעל הדירה . הדירה הזאת מושכרת. המצב הכלכלי על הפנים בקושי יש אוכל. אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות. מישהו יכול לתרום משהו לעשות משהו? מי שיודע ומכיר אותי יש לי חרדות ופחדים ואני לא יכולה להגיע לאיזור המרכז ולא לעלות על רכבת בכלל. לא על אוטובוסים ולא על מוניות שירות. יצא עלי סרט בערך עוד חודשיים לערוץ 2 סרט על החיים בצל המחלה בשם "לא רצוני" עלי ועל עוד בחורה מקסימה!! בשם שני נולמן. . אני אודה אם תענו לי במסרים או כאן עדיף במסרים האישיים. ובבקשה שזה ישאר דיסקרטי ואנונימי. תודה אני מצרפת תמונה שלי מהכתבה שהיתה עלי בידיעות אחרונות לפני חודש בערך. ויש קישור ללמוד מהי תסמונת טוראט למי שלא יודע מזה. אני בין המצבים הקשים והקיצוניים בישראל. שבוע טוב. אמן אמן כן יהי רצון!!! נימאס לי להתלבש בוקר הזה ללא מפזר חום נימאס לי שאישה יקרה קונה לי כדורים . כי אין לי כסף נימאס לי לרשום במכולת והגעתי לחוב של 310 ש ח מחר אני מקבלת כסף מבטוח לאומי והכל הכל הולך לע חובות ניתן לברר מי שלא מאמין. ונימאס לי לאכול על הריצפה.

שולחת לך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חשבתי שאולי את גרה באזור קרוב אלי. שולחת לך אור ובריאות טובה, והצלחה בכל . אהבה ושבוע טוב אריאלה

איפה רויהל'ה(רויה ישראל?) ש--

בע"ה מכירה אותי אישית ולימדה אותי ריקיי 2? ואיפה איתן רדר חבר של נועיק שלימד אותי רייקי 1? איפה כולם נעלמו כל הותיקים שמכירים אותי אישית?

תודה איתן כל תרומה תתקבל בברכה ואם..

בע"ה תרצה את הטלפון החדש שלי אז במסרים כי המספר חדש המכשיר אותו מכשיר . תודה מכל הלב איתן

דודי נשמה שלח לי מסר בחזרה אני ממתינה.

בע"ה ממתינה למסר שלך כי אני ממש זקוקה לעזרה שלך דודי. זה כבר לא קריסטלים או טיפוליי שיאצו או לא זוכרת בדיוק מה הית מטפל בי וברמי בראשלצ. אם אתה זוכר אותו בכלל יש לי כבר חבר אחר כבר שנה וחצי. אני יספר לך רק תכתוב לי במסר מה קורה עם מה שכתבתי לך במסרים . אז יש מצב שאתה עוזר לי בזה או שלא?, בבקשה דודי תעזור לי אני כבר בדכאון

דודי נשמה אני ממתינה שעות למסר או לטלפון שלך_

בע"ה אז בבקשה התקשר אלי או תשלח לי מסר על מה ששוחחנו במסרים מה שבקשתי ממך ובבקשה שזה ישאר דיסקרטי ואנונימי בין שנינו . אוהבת אותך אור ואהבה דודי תראה תמונה שלי מכתבה בידיעות אחרונות לפני כחודש ימים זה על הסרט שיצא עלי בקרוב יש לי רק את הדיסק אבל הוא מוגן מערוץ 2 ולא ניתן לצרוב אותו . אבל זאת התמונה שיצאה לי בעיתון >>>>>>>>>>>

smile2life

New member
אולי אשמע קצת מגעיל אך אני מת על אלין

נכון שאנו חייבים לעזור ואפילו, בזמנו (לפני כמה שנים) שלחתי לאלין צ'ק על סכום אותו יכולתיל הרשות לעצמי. אסתכן בלהיות לא פופלארי ואעלה על הכתב את שאני חושב - ו... אני חושב שהדרך הכי טובה לעזור לאלין זה פשוט לעזור לה למצוא עבודה, שמתאימה לה. לו היו לי האמצעים התעסוקתיים המתאימים הייתי עושה ככל שבכוחי לעזור לאלין. אלין אני שולח לך מסר ומבקש ממך (מאוד) להעביר אליי מסמך קורות חיים

סמייל אולי אתה לא מבין שיש לי בעיות עם עבודה?

בע"ה שכחת שדיברתי על זה אצל פרופסור קרסו? אין לא מעסיקים אותי בגלל המחלה ואל תהיה לי צדיק גדול מי בכלל בקש ממך עזרה? תשב בצד ואל תעשה שלח בכלל לך למקום שלך החברים שמכירים אותי טוב פה יעזרו לי אם הם רוצים כמו אחד שלא אנקוט בשמו שטרח ועזר לי לא אחד כמוך. שרק הטיף לי כל הזמן למה אני מעשנת ולמה ולמה... הרבה בריאות

אלין יקירתי

לא זו הדרך לענות למישהו שעזר לך בעבר. זה יכול לגרום לאחרים לחשוב מה יקרה להם כשיעיזו להגיד את דעתם... ואולי... כדאי להתחיל להקשיב... אולי למישהו יש משהו חכם להגיד...

למעלה