זוכרים אותנו??

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif נשואה - אני חולק

אין דין בגידה בחוקי כדין בגידה בלא חוקי
מסגרת לא חוקית היא מסגרת ללא התחיבויות, מסגרת שקל יחסית לפרק. אם היה סיכום של נאמנות בהתחלה הוא חייב להשמר ובן הזוג יכול לדרוש את קיומו
אם לא היה סיכום איש הישר בעיניו יעשה. בכל מקרה, לא יתכן שהסכם הוא חד צדדי כמו גם התנהגות, כלומר לי מותר ולך אסור, כל מערכת יחסים מבוססת על הדדיות וגם זו צריכה להיות כזאת.

dalida3

New member
אני מסכימה עם כל מילה שכתבה נשואה1

עם כל הצער והכאב,נפרדתם אחרי תקופה שהייתם יחד. תקופה שענגנתם זה את זו וזהו. הלו, זה כולה מאהב....ואם חסר לך תמצאי אחד אחר. בגלל המקרים האלו אני נשמרת מלהתאהב. נכון,אני אוהבת את המאהב שלי, טוב לי איתו,הכל טוב ויפה.אבל אני לא מקנאת לו!!! שילך מצידי ויפלרטט עם מי שבא לו. הוא לא מחוייב לי לשום דבר וזו הטעות שעשיתם. התחייבתם זה לזו בנאמנות שמראש לא הייתה יכולה להחזיק מעמד. חומד, תתגברי. או שיבוא אחר או שלא. אבל מה שבטוח שברגע שזה נגמר,את צריכה להתסכל קדימה ולא לאחור. אחרת תהיי אומללה וחבל. שולחת לך
של נחמה.
כוחות ואנרגיות להמשך.

אור36

New member
אייך אמרת"החיים קצרים אז מנסים"../images/Emo13.gif

אז צריך לדעת לקבל הכל ברוח טובה לא מחזיקים בכוח קשר ועם כל הצער והכאב צריך לדעת לשחרר...........ולהרפות ולהתמלא אנרגיה במקור חלופי.....

צודק

למרות שאני עדיין אוהבת אני חייבת להרפות. ומקווה בשבילו שהוא ימצא אהבה ויהיה מאושר בחיים אהבה אמיתית בלי שקרים ותככים תודה לכולכם

קלימּבה

New member
מפחיד.

כל הקטע של מאהב/ת הוא בגלל הבריחה ממחויבות, מבעיות של יומיום וכל שאר הירקות. ברגע שזה מגיע לקטנות וריבים צריך לחתוך, לא?

../images/Emo39.gif יקירתי

אהבה היא כמו שושנים, יפה כשהיא פורחת אבל פוצעת כשעלי הכותרת נובלים ואת כנראה, המשכת להשקות גם אחרי שהפסיקה לפרוח בתיקווה שתיפרח שוב. המשיכי בדרך שבחרת.

למעלה