זוכרים אותנו??

זוכרים אותנו??

אז היום אני נפרדת מכם לפחות בשם הזה. אני אפתח לי שם חדש ואהיה פעילה איתכם. אני והמאהב שיוצאים יותר משנה נפרדנו. זה כבר הפך ליותר מדיי בדיקות יותר מדיי דווקא ויותר מדיי להכאיב במקום להגיד דיי אני אוהב הוא עוד ממשיך וממשיך, ולא יודע להודות בטעות לא יודע לבוא ולחבק ולסגור עניין, אחרי שהוא התחיל משחק דווקא ואני המשכתי זה כאב לו אז הוא מאשים אותי במה שאני עשיתי אבל לו זה היה בסדר לעשות?? איך אפשר לשחק באש ואח"כ לבכות שזה כואב?? אז אני יושבת פה ובוכה, ויודעת שדיי אני לא יכולה יותר, כבר כמה ימים אני בבית בוהה בכלום בעלי כל הזמן שואל אותי על מה את כבר חושבת, ואני כמו חצי מתה לא יודעת מה לענות, פגועה מנסה להמשיך הלאה אבל כל גבר שאני מדברת איתו אני עדיין מרגישה שאני בוגדת באחרון. אז כנראה שהזמן יעשה את שלו, אני אשחרר אותו ממני כי אין לי כוח למשחקי כוחות.

יש מישהי

שהיא חברה של זוג חברים שלו, שהוא רואה אותה כמושכת..פעם אחת מצאתי מיילים שהוא שלח לה שזה היה די להתחיל, והוא יצא מזה כי הוא טען שהיא צריכה לקנות ממנו משהו, ולפני כמה ימים שוב גיליתי שהוא שלח לה מיילים והוא טוען עכשיו שהוא יודע את הסיסמה של המייל שלה והוא עשה לי את זה בכוונה...נו זה נשמע הגיוני??

לא נכון

למה מותר לו לבגוד בי כשהוא כל היום עושה לי בדיקות וחושד בי, למה מותר לו להתחיל עם מישהי אבל אם אני מצרפת מישהו למסנגר הוא עושה לי את המוות, למה מותר לו לעשות משחקי דווקא אבל כשאני מחזירה לו אז זה כואב אז הוא כועס עוד יותר. במקום להיות כנה במקום להודות בטעות , אז האגו שלו מתנפח עוד יותר והוא עושה עוד ועוד טעויות, וויכוח שיכול להיגמר בחיבוק אחד גדול ולהגיד דיי אני לא רוצה לריב הופך למשחקי דווקא .

kg9

New member
סליחה מראש על הבוטות

כי מגיע לך אם את נותנת לו לנהל להשתלט לקבוע לך עם מי ועם מה לדבר לצ'וטט להיפגש ומעולם לא העמדת אותו במקומו ונתת לדבר להמשיך מהפעם הראשונה שזה קרה קבעת סטנדרטים ולדעתי הם מאוד נמוכים וזה המחיר סליחה על רוח הקרב

סליחה אבל לא!

אנחנו קבענו חוקים ברורים. אני לא מוכנה שהוא יחזר אחריה, והוא יודע את זה, אז במקום להודות בטעות הוא עושה אותי אשמה, כן אני עדינה מדיי איתו מישהו אחר מזמן הייתי זורקת תמיד ביחסים אני הייתי השולטת אבל הוא הצליח לסובב אותי חזק אבל דיי אני לא יכולה יותר גם לי יש כבוד עצמי גם לי יש רגשות . אז אולי הגיע הזמן שאני באמת אהיה חזקה ואתן לו ללכת סופית

kg9

New member
או שפשוט

תגידי לו בטון ובמילים מהסגנון הזה

טליה33

New member
זה נשמע כמו שקר

לגברים יש נטיה לסובב הכול נגדנו, לדעתי פשוט בא לו עליה והיא כנראה לא רוצה, אז נחמד לו שאת מקנאה לו, ואת נמצאת שם שהוא רוצה אז תביני את זה איך שנוח לך, אבל לדעתי טוב עשית שסיימת. בקשר לבעלך ספרי על משהו שקרה לך בעבודה ובגלל זה את עצובה, זה תמיד עובד עליהם. חוץ מזה אנחנו כאן בשבילך. טליה

אוייי זה באמת נכון

כל דבר הוא מסובב שאני אשמה, אז מה הבעיה להגיד שהוא שלח לה מיילים, כי אם באמת הוא עשה את זה להכאיב לי שהוא שלח לעצמו, אז למה הוא ניסה למחוק על עקבות?? מחק את זה מה INBOX מחק מה SENT MAIL ורק את המייל האחרון ראיתי בטעות במקום אחר. אז זה ברור שקר.

נשואה1

New member
תגידו...אתם שומעים על מה אתם מדברים

??????. איך ניתן לדרוש נאמנות מפרטנר לבגידה? זו הלא הצביעות בהתגלמותה. לא מבינה, והאמת? - לא רוצה להבין.....

טליה33

New member
את לא צודקת בכלל

למה לא לדרוש? אולי אם זה סטוס אז בסדר, אבל אם זה רומן חייבת להיות נאמנות מסויימת.

נשואה1

New member
אפשר לבקש

אבל בפירוש לא לדרוש ואני לא באה כרגע להצדיק או לא להצדיק את עצם הבגידה (אני ממש לא הכתובת הנכונה לעניין
) אבל אם כל אחד מהם נשוי למישהו/י אחר, וכל אחד כבר בוגד בבן זוגו, מה ההגיון לדרוש נאמנות? לדרוש זה מוגזם....

אם שנינו החלטנו על נאמנות

אנחנו יודעים ששנינו בוגדים בבני זוג ולכן היה לנו קשה לסמוך אחד על השני. אז כן דרשנו נאמנות, כי אנחנו אוהבים וטוב היה לנו אחד עם שני. אז אם כיף למה לחפש?? אני לא מוכנה שהוא יגיד לי שהוא אוהב אותי ויחפש ריגושים במקום אחר!

נשואה1

New member
אבל גם כשהתחתנתם

עם בני זוגכם המקוריים, אהבתם אותם ולמרות זאת יצאתם לחפש ריגושים במקום אחר. ככה זה בחיים. ערבויות רק בבנק!!!!

יש הבדל

את בעלי אני לא בוגדת הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אני לא יכולה לבדוק ולחשוד במישהו כשאני בעצם עושה את זה, זה נקרא כבר צביעות. מבחינת המאהב, הייתה אפשרות ליחסים פתוחים אבל שנינו הסכמנו על נאמנות, הוא בודק אותי בלי סוף וגם אני. אבל כשהוא מפלרטט עם מישהי אחרת למה הוא כועס שאני עושה את אותו הדבר זה צביעות!

enigomontoya

New member
את מנסה לשכנע אותנו ?

סליחה אבל לא הבנתי. פתחת את המייל ואמרת שאת עוזבת את המאהב. עכשיו את מדברת על הנאמנות אחד לשני תוך כדי בגידה בבן הזוג הרשמי שבו את כלל לא בוגדת והוא יכול לעשות מה שירצה. ואיזה יחסים פתוחים עם המאהב ? הוא מאהב, שכחת ? אתם לא באמת ביחד. בת"ז רשום שאת נשואה ולמישהו אחר. וחוץ מזה המאהב הזה שולח מיילים לעצמו. מקווה שהצלחתי לסכם הכל. בכל אופן, אושר ועושר

למעלה