זוכרים אותי?

זוכרים אותי?

נכנסתי לפורום לפני חודש פחות או יותר,זיהיתי את עצמי בין כל הסיפורים הכואבים וקיבלתי המון אינפורמציה חשובה מכן!
אז היום הייתי אצל רופא הנשים. באתי אליו נחושה לקבל הפניה למרפאה בתה"ש. סיפרתי לו שוב על כל הכאבים ושקראתי שנפתחה מרפאה חדשה של ד"ר סוריאנו בתה"ש ושאני מבקשת הפניה לשם. הוא חייך את חצי החיוך שלו ואמר שקופת החולים לא מאשרת הפניות כל כך מהר ושנתחיל לבדוק ולהתקדם עם הבעיה. עשיתי בדיקת פאפ והוא שלח אותי לבדיקת דופלר אגן (מיד עם סיום הוסת). בהפניה כתוב: "רחם רגיל מימין שחלה מגדל ספק אחורית משמאל תקינה" -זה המצב התקין ? (הוא ציין בתלונות שיש דיסמנוראה מאז קבלת הוסת) בנוסף,הוא שלח אותי לבדיקת דם שכוללת : CBS E2 CA 125 אוראה וחמצה אורית TSH FSH FOLLICLE STIM ועוד... * הוא אמר לי שהוא מודע לבעייתיות שיש במידע של האינטרנט
עוד משהו אחרון: בדיקות הדם צריכות להערך בצום וב 3 שעות עירנות. מה עושים כאשר בדיקות הדם נערכות עד שעה 9 +- ?? מספיק להתעורר מוקדם או שצריכים להיות בפעילות כלשהי? תודה תודה תודה!

בלגן2

New member
אני רק מתעוררת

האמת שגם אם הבדיקות היו בתשע בלילה - לא הייתי עושה פעילות גופנית. אני בטטה אמיתית
אבל שיהיה הרבה בהצלחה. תעדכני אותנו!

בוקר טוב

את הבדיקות את צריכה בעירנות מלאה כלומר לקום ב- 6 לרדת מהמיטה ואת לא חייבת לעשות ספורט וכושר אלא שהגוף יהיה בתזוזה לא ישיבה לא מנוחה לא שכיבה

לא אמרו לי כלום על דופלר אגן

מיד עם סיום הוסת. רק אמרו לי לא לבוא במחזור. אני מקווה שזה בסדר ושהבדיקה לא תתחרבש לי...

לדעתי

יש שם מס' בדיקות שעושים אחרי שבועיים מהמחזור לא סגורה על זה כדאי לשאול את הרופא ששלח אותך לבצע את הבדיקות

היי ../images/Emo142.gif

תוכלי להסביר לי קצת על הבדיקה דופלר אגן ? האם זה US וגינלי רגיל? תודה

דופלר אגן...

מבוצעת דרך הנרתיק (לנשים שלא יכולות להיבדק דרך הנרתיק עושים את הבדיקה "מבחוץ" כלומר - בטנית עם שלפוחית שתן מלאה). בבדיקה זו מודדים מהירות זרימת דם לרחם או לשחלות. כשמאפייני זרימת הדם יכולים לעזור באפיון ממצאים שונים ברחם ובשחלות .

התקשרתי לקבוע תור לבדיקה

והבחורה שענתה לי אמרה שהבדיקה צריכה להתבצע 12-14 יום מתחילת הוסת.

למעלה