זוכרים אותי ?

מירב 05

New member
זוכרים אותי ?

היי, מה שלומכם ? האמתי שאני לא יודעת איך להזכיר לכם מי אני אבל אנסה בכל זאת... פניתי לפורום הנחמד כאן לפני מספר חודשים וסיפרתי על גבר אלמן שהכרתי ולו 2 ילדים, אני מגיעה מרקע של רווקה ורציתי להתייעץ כאן והאמתי עזרתם לי המון בצורה חביבה ונעימה. האמתי נכנסתי רק להגיד לכם שלום ולהגיד תודה שוב על התמיכה שנתתם לי אז.

זוכרת גם זוכרת

תמהתי לאין קלחו אותך הימים , האם פרחה האהבה האם אתם עוד יחד? היום אני יודעת שלבנות קשר עם אלמן זה עסק מורכב מאד וזה לחיות עם האשה כקדושה נעדרת, אבל חלק גדול מחייו

מירב 05

New member
היי נסיכת הכוכב ...

אכן זוכרת אותך ואת תמיכתך והמלצתך. האמתי שאני והוא (האלמן) זה כמו טלנובלה מתוקה עם המון בכי, שמחה ולפעמים שניהם גם יחד. היו בנינו המון רגעים מאושרים והמון רגעים של מריבות לשווא על שטויות ולרוב קנאות שלי מסיפורים שלו או להיפך. היום שנינו ידידים מצויינים הייתי מכנה את זה יותר חברים כמו אחים טובים. אנחנו נפגשים יחסית לא כל יום אבל ממוצע של 2 לחודש. אנחנו מדברים המון על הכל. אני מייאצת ומפרגנת לו הרבה והוא לי. העניין שהוא הבהיר לי לפני מספר חודשים את הדבר הבא: שעם להתחיל פרק ב' בחייו ולחשוב על חתונה אז אכן אני האישה המתאימה לכל הסיטואציה שלו. אבל מצד שני הוא לא רוצה לפגוע בי אבל הוא לא בשל לפרק ב' יש לו פצע פתוח והמון רגש לצד אישתו ז"ל. אני לא ישקר ויספר לך שאני עדיין מאוהבת בו מאוד למרות שהמלצתו אלי לנסות ולהכיר מישהו לפרק א' נקי וחדש, בלי כל ה"סרט" שלו. אבל למרות דבריו קשה לי מאוד כי נקשרתי אליו עד כדי כך שזה שאני מאוהבת בו עדיין קיים. אספר לך גם שבמהלך החודשים האחרונים הכגרתי מספר גברים שגם עם הם היו בשבילי ואני בשבילהם לא יכלתי להימשך אליהם כי תמיד ראיתי אותו שם וזה קשה. הוא מפרגן ומייאץ המון ותמיד נותן תמיכה מהכרות להכרות שאני מספרת על גברים אחרים. התחושה שעוברת לי חודש בבטן היא - מדוע הוא מפרגן שאכיר מישהו מא' ולא מ- ת' ??? האם הוא רוצה להיפטר ממני ? האם יש לו מישהי אחרת ? למרות שלא נראה לי כי לפי זמנו הפנוי לקשקש איתי. האם הוא רואה בי המון חיוב וחשוב לו שיהיה לי טוב ואצליח עם גבר אחר?? עוד שאלות ושאלות עולות לראשי . לפני כשבועיים היינו יחד בקפריסין בסוף שבוע ... ולספר לך תאמת היה מעולה כמו ירח דבש מתוק, כל כך נהננו שעד כדי כך הוא אמר לי במטוס בחזרה ... חבל שזה נגמר !!! מה אני יגיד לך הסיפור הזה מבולבל לי מאוד בראש, אני אוהבת אותו, אני יודעת שאני חשובה ויקרה לו ואפילו הוא אוהב אותי למרות שהוא לא אומר לי כמו בתחילת דרכנו. זהו לבנתיים אשמח לדבר כאן תמיד. מקווה שלא בילבלת אותך מכל מה שכתבתי כאן

nypx

New member
אולי חוסר בטחון

אולי הוא עוד מנסה לעכל תשאלי אותו הכי טוב

אז זהו החיים מפתיעים גם אותי

מצטערת שלא עניתי לך הייתי מאושפזת שבוע וקצת ורק בערב חזרתי הביתה לפני שעה אחת בלבד !!!! זהו היום שחררו אותי מהאשפוז במחלקה ועברתי את המסדרון למחלקה השכנה וטפלתי באמי שאושפזה בשבת האחרונה מחר חוזרת לשם כי אמי כיום מאושפזת במחלקה ליד המחלקה שלי לא הסכימו לאשפז באותו מחלקה, למרות שהיא חולה חוזרת שראו שאני מדלגת בין המחלקות הבינו שאני על הרגלים מיהרו לשחרר אותי ואת שאר הבדיקות לעשות בקופת החולים , מבינה אותם אבל חבל לי שלא גנמרנו את הבירור הלבבי הפעם מבטיחה מחר לקרוא בעיון ולתת תשובה מקיפה יותר

מירב 05

New member
החלמה מהירה

נדהמתי לשמוע עליך ועל אמך. מה קרה לך ? למה אושפזת? ומה שלום אמא שלך ? איך היא מרגישה עכשיו ? אני מקווה שמהר מאוד היא תשוב הבייתה וששתיכן תרגישו טוב. הכי חשוב עכשיו בריאות, שהכל יהיה בסדר נפטפט כאן. בכל אופן החלמה מהירה ובנתיים שתהיה שנה טובה ומתוקה !!

למעלה