זוכרים אותי?

זוכרים אותי?

שלום לכולם,אני רוצה לציין שאני ממש מתרגשת לכתוב כאן שוב,אומנם הפורום הקודם היה ב-IOL אבל אני רואה כאן שמות מוכרים,הכינוי שלי היה נערה. היום אני בת 19(עוד מעט),עושה שירות-לאומי בחינוך מיוחד. טיילתי קצת בפורומים כאן ופתאום ראיתי OCD כמובן שלא פיספסתי (איך אפשר לפספס שם של משהו שחיים איתו 11 שנה?)והחלטתי להיכנס לראות וגם להשאיר הודעה. כרגע אני במצב לא משהו,בגלל כל מיני דברים בחיים שלי שקורים לי,אני מקווה שאוכל לשאוב ממכם שוב עידוד וכמובן גם לתת. התגעגעתי. נערה.

.אחת

New member
ודאי שזוכרת. טוב שחזרת כשהיית

צריכה! בשביל זה (בין השאר) אנחנו כאן. עברנו לפני כמה חודשים מIOL לכאן, אז בעיקרון זה בערך אותו הפורום :) אחת

אחת :)

אני זוכרת אותך,מה שלומך חמודה? אני רואה שקיבלת קידום,מנהלת פורום,יפה ;) כן,הרגשתי עכשיו שאני צריכה וגם רק עכשיו שמתי לב שהוא קיים בכלל,אני שמחה על כך.

2 Koma

New member
נערה, את ואני דומות יותר מדי...../images/Emo8.gif

אני בת 18 וסובלת מגיל 6 באופן רציני מהסיוט הזה שמסוכם בשלוש אותיות לועזיות. לצערי (או שמחתי) אני לא משרתת, קיבלתי פטור. שמעו OCD אמרו DONT CALL US WE CALL YOU לדעתי שירות לאומי זה דבר מבאס שלעצמו כי האופציות מעצבנות אותי. קשישים זה מפחיד אותי, ילדים בחינוך מיוחד זה מפחיד אותי גם, עבודה פקידותית אני עוד אירדם על השולחן כמו בבית הספר,ומה עוד יש? טוב, אז ביינתים אני נרקבת בחדר שלי וישנה איזה 15 שעות ביממה ובשאר השעות מבלבלת לאנשים תמימים כמוך את המוח. (שימי לב לשעת ההודעה שלי). טוב, סתם שפכתי פה כי נראית לי יותר מדי דומה לי מבחינת הגיל והOCD.

koma 2

היי חמודה,מה שלומך? קודם כל את ממש לא מבלבלת לי את המוח,אני ממש שמחה שהשארת לי הודעה,אני חושבת שיש לנו הרבה במשותף חוץ מזה שלך יש יותר ניסיון ממני בשנה ב- OCD אני אשמח לדבר איתך בפרטיות,באייסיקיו או בצ´ט. שלך נערה.

היי נערה !

אני גם לא מזמן חזרתי. עברתי גיהנום, אני עומדת על הרגליים אומנם מובטלת (היי טק...) בכל זאת כיף לחזור ולדבר.

למעלה