זוכרים אותי?

זוכרים אותי?

חזרתי לשבת מהצבא פעם ראשונה! כןכן סגרנו שבת ראשונה, ואם כמה שבהתחלה כולן בכו על כך , היה אחלה בשבת! ממ לפעמים קשה, אפילו מאוד, לפעמים בוכים, אבל הרבה צוחקים וכייף ואנשים חדשים! מישהו עוד זוכר אותי?
רעות

exit_from_here

New member
מה?מי את?לכי מפה!../images/Emo46.gif

מה קורה רעות הכל טוב?אמרתי לך שתסתדרי

רעווווות!../images/Emo13.gif

מניינים מותק? איזה יופי שכיף לך שימשיך ככה כל השירות!
אהההה אני יום ראשון עוזבת את העולם האזרחי!

שיואו נכון אני עדיין זוכרת שאת הולכ

הולכת להיות פקחית טיסה נכון?? ויש גיוס של חיה"א יום ראשון!! יואוווווווו בהצלחההה שיר שיהיה לך מלא מלא מלא בהצלחה ואת תראי שאת תהני למרות שממ אני אומר לך מעכשיו כדי שתכיני את עצמך אם הרי תהיי בעובדה ותתכונני שתסגרי שבת ראשון ואז שתצאי שבת הבאה כבר תסיימי את הטירונות (ככה זה בדר"כ בעובדה..)

mta16

New member
שיהיה המון בהצלחה לשתיכן

אני קיבלתי אתמול את המנילה..(השאלון בחירה..) אההה..ויש לי בין האפשרויות פקחית טיסה...אז ספרו מה זה?

../images/Emo13.gif

אז ככה אני נמצאת בג'וליס שלמי שמכיר אז זה בין אשקלון לקרית מלאכי כרגע אני בטירונות אבל אני אהיה סמבצ"ית . וואו מהרגע שעליתי לאוטובוס אז ככה היה דיי מרגש בלשכת גיוס כזה להיפרד מכולם אבל גם התגייסתי עם חברה טובה (אבל שלא איתי בטירונות, רק התגייסנו ביחד) וזה עזר והיה טוב וכמה שהיה קשה לשמוע שאנחנו סוגרות שבת ראשונה (שבת שעברה) זה עזר המון והתגבשנו ממש כל הבנות ויש איתי אחלה בנות ממש וזה נורא כייף למרות שיש הרבה רגעים קשים וגם בוכים אבל עוברים גם את זה

למעלה