זוכרים אותי?

DAND00SHY

New member
זוכרים אותי?

היי!!!!!!!!!!! איזה כיף לחזור
למרות שחזרתי לפני יומיים... לקח לי יום להעיז להיכנס לפורום... אז לקחה לי שעה לקרוא עמוד וחצי (7 וחצי 6...) ואז וויתרתי...! אז קראתי עכשיו את העמוד הראשון והנה אני
אביטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!! אני לא בטוחה שקוראים לך אביטל... אני לא מוצאת את הזיכרון שלי... טוב... הוא בטח מתחת למזוודה... סורי אם טעיתי... שאלה... רונלי ואור חברים
(נעמה... תודה על העידכונים!) אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה אני פשוט מתרגשת לחזור לכתוב
איזה כיף!!! :) כל כך התגעגתי!!! (זה לא נשמע כמו מילה שמתאימה לברווז?
) טוב... אני אפסיק את ההודעה הזאת... אבל תתכוננו להיות מוצפים!

Ronush14

New member
דניאלוששששששששששש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

טוב שחזרת
התגעגעתי
(וזו באמת מילה שמתאימה לברווז!
) ותציפי! זה יהיה טוב!

DAND00SHY

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

יאלה הצפות
(לא עכשיו... אין לי כוח...)

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

DAND00SHY

New member
אוווווווווווווווווווווו

הטלוויזיה בחדר שלי דלוקה... זה מגרה...! אני חושבת שאני אלך... אני ממש עייפה ו... הטלוויזיה שלי בחדר דלוקה...! היא סתם עומדת שם מראה לה תוכניות... והמיטה שלי גם שם... מחכה חמישהו שישן בתוכה... טוב די אני לא יכולה יותר! לילה טוב!

sisty

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif

ו
*מחכים להיות מוצפים*
.

דדדדדנננננניייייאאאאאללללל!!!!!

welcome back!!! התגעגתי!!!! אממ... אנחנו לא חברים!!! זה בצחוק!!! בדיחה קטנה שלי, שכולם הפכו אותה לרצינות!! את באה מחר למפגש פורום?! נהנת?! חוויות?! ספרי! ספרי הכל! שפכי מלבך!!

Lucy88

New member
היי דניאל!ברוכה השווה כפרונה ../images/Emo6.gif

גמני התגעגעתי
יו אני מה זה מכירה את זה שעד שמעיזים להיכנס לפורום...אם אני לא בפורום יותר מיום זה מה שקורה לי
כמו שכבר אמרו-יאללה תציפי

DAND00SHY

New member
וואי... איזה כיף../images/Emo70.gif

גם אני ממש ממש התגעגעתי אליכם
(קוואק קוואק
|ברווז|) האמת שאין המון חוויות... פשוט היה ממש כיף! אבל אני מוכנה להישבע שכמעט לכל דבר קישרתי את זה למשהו שקשור לאקדמיה! אני נזכרתי בכמעט כל המערכונים שאני מכירה מההופעות בגלל מילים פשוטות!!! ואני לא יודעת למה...
... אבל זה היה ממש כיף
בהולנד ראיתי אנשים שהם פ.ב.ה (פקצות בלונדיניות הולנדיות) וגם אנשים עם שיער וורוד... חיחיחיחיח בקשר למפגש... אמ... אני ממש מקווה שאני אוכל לבוא... תלוי באמא שלי ובנעמה... אבל... לא הבנתי בסוף זה ב-12:30??? ואל תדאגו... ההצפות יבואו...
(פשוט אין לי כוח... תנו לי להתאושש אנשים... ואז... יבוא הזמן שאתם תפחדו לקרוא את כל שבעת העמודים
מו הא הא הא הא (-{)

DAND00SHY

New member
אוף!!!

אני לא אוהבת שזה קורה...! (-{=
וואי... אני חייבת לדבר עם אמא שלי
תפוס... זה כבר תפוס שעה!!! (ניסוח לא נכון...) * זה תפוס כבר שעה!!! (או... זה ניסוח נכון
) עם מי היא מדברת??? אני וחברות שלי מדברות פחות
אולי היא מנהלת רומן לוהט והיא לא מספרת לי???... טוב... אולי היא לא... ואז היא עוד מתלוננת שאני במדברת הרבה... אבל לה יש פלאפון מהעבודה... אז שתיתן לי פלאפון מהעבודה שלה...! היא לא יכולה... אז שתימצא לי עבודה שנותנת פלאפון...! אבל אסור לי... באסה... אוף אז שתפסיק לדבר כבר
היא הפסיקה.. ביי!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NimaZ

New member
פחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

DAND00SHY

New member
שמחה שאתה שמח...../images/Emo70.gif

ואכן אני קרועה... לחתיכות של גזרים קטנים ומקפצים!

אוש7יתי

New member
דניאלוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifברוכה השוו/בה../images/Emo70.gif

טוב שחזרת
היתגעגעגעגעגעגעגעגענו

למעלה