זוכרים אותי?

yellow cheese

New member
זוכרים אותי?

קרובה שלי אפילפטית. היא הגיעה למינון הגבוה ביותר שהייתה אמורה להגיע אליו, אך ההתקפים באים לעיתים תכופות מדיי.. (כל יום כמעט) מישהו מכיר רופא מומחה (נרולוג?) שנחשב טוב באיזור ב"ש עד ת"א? זה דיי דחוף..אשמח אם תענו לי.

הקרובה שלך היא אשה עם אפילפסיה

עצם ההגדרה אפילפטית מגדירה אותה רק כחולה , אני בטוח שהיא הרבה יותר מזה..... ראי בפורום המלצות על פרופ' נויפלד ודר אילן בלאט בהצלחה

qt1

New member
היי שירלי מה שלומך? ../images/Emo24.gif

LONG TIME NO C ... מה עם פרופסור נויפלד באיכילוב? אגב, לאיזו קופ"ח שייכת קרובת משפחתך ומהו גילה? המשך ערב נעים

qt1

New member
שלא תטרח לנסות להגיע לאיכילוב

אין התחייבות מהקופה , אלא אם יש לה קשרים מעולים עם מישהו שם וגם אז... הסיכויים קלושים. צריך לבדוק בבתי חולים אחרים ולגבי אזור דרום אני ממש לא יודעת אני כן מבטיחה לך לברר. היא יכולה להגיע לסורוקה? אולי לשם אפשר להגיע עם התחייבות של כללית ,היא צריכה להגיע לאפילפטולוג לא לנוירולוג. חשוב שתזכרי את התחום הזה... לפחות פגישה ראשונה עם אפילפטולוג שיצליח לאזן אותה.

hashy

New member
אני לא מסכימה עם הגישה הזו - גם אם

היא תגיע לנוירולוג טוב [עד שתגיע לאפילפטולוג] הוא יכול אולי לאזן אותה. אני טופלתי אצל מנהל המחלקה הנוירולוגית בסורוקה לפני כמה שנים (צר לי, אני לא זוכרת את שמו) והוא היה נהדר ועזר לי מאד. במקביל אני מציעה לשאול את רופא המשפחה שלה ואפילו שלך האם הם מכירים נוירולוג מומחה לאפילפסיה/ שהתמחה באפילפסיה. בינתיים, אין סיבה שהיא תמשיך לסבול - כל נוירולוג יכול להחליף תרופה... בהצלחה

qt1

New member
hashy הכותבת מתארת קרובת משפחה

במצב של התקפים רבים. תכנסי לחיפוש ותמצאי את התיאור של מצבה אם את רוצה... למיטב ידיעתי הדלה , הקרובה כן בדקה אפשרות של החלפת תרופות , לפחות יצאתי מתוך נקודת הנחה כזו כי כשאין איזון אני מיד מניחה שאפילפטי מספיק אחראי לעצמו והוא הולך ומחפש פתרונות. ומתוך נקודת הנחה זו , הצעתי שתחפש אפילפטולוג מפני שכפי הנראה נוירולוג לא הצליח לאזן אותה. והוספתי וכתבתי ואת יודעת היטב שלא אשרו לי בקופ"ח כללית בדיקה אצל פרופסור נויפלד, שחבל לקרובת המשפחה על הזמן בלנסות להשיג מהם טופס 17 ועכשיו את כותבת שיש נוירולוג מעולה בסורוקה, לא ידעתי שאפשר להתקבל לסורוקה עם טופס 17 של קופ"ח והלוואי שהקרובת משפחה תגיע לאפילפטולוג. מסכימה איתך שמי שלא מאוזן צריך לגשת לנוירולוג ואם עדיין לא אוזן צריך לחזור ומסייגת בכך שעדיין למרות שנפגש עם נוירולוג , חובתו לעצמו , לפגוש באפילפטולוג שמה לעשות? תחום האפילפסיה היא התמחותו. נראה לי שאנחנו מסכימות אבל מנסחות דברים אחרת , או שבואי נסכים שאנחנו לא מסכימות.

hashy

New member
נראה לי שיש צורך לברר גם על

נוירולוגים טובים [מאחר והם רבים יותר וזמינים יותר] כמו על אפילפטולוגים . אני לא יוצאת מנקודת ההנחה שלך מאחר ואדם שסובל מהרבה התקפים קשה לו יותר לחפש טיפול מאשר אדם מאוזן - בעצם היכולת הפיסית והכח להתמודד. יש המון תרופות, המון אפשרויות לקוקטלים שונים, המון מינונים וזו הבעיה המרכזית עם המחלה הזו - אין מח אחד הדומה למח אחד ברשת החשמלית שלו.. לגבי ההסכמה - אם אנחנו אומרות אותו דבר במלים אחרות - אני לא מסכימה לא להסכים איתך, אם אנחנו מסכימות אז ITS PARTY TIME ןבןאי נהנה גם מזה, מה את אומרת? ואם אני מבינה נכון, גישתה ה"רשמית" של הפורום הנ"ל היא - מצא לך אפילפטולוג ועד אז נוירולוג טוב שילווה אותך...

spikish

New member
המלצה הפוכה

רק אל תגיעי לדר' צ'יסטיק. יש לנו ניסיון מאוד מאוד רע איתו. שילוב מזעזע של יחס משפיל (הוא ממש צעק על אמא שלי במחלקה) ומה שלטעמי הוא חוסר מקצועיות. אחי התחיל לקבל התקפים פעם בשבוע במקום פעם ב3 חודשים. דר' צ'יסטיק לא הסכים להקדים לו את התור והעלה לו טלפונית את המינונים בלי לבצע בדיקות כלשהן. בפעם האחרונה פשוט נמאס לנו וביקשנו לדבר עם פרופ' נויפלד שענתה לנו באדיבות קבעה לנו תור ליום חמישי הקרוב.

S E M 151

New member
אצל מי הייתם?

אני לא יודעת אם הייתם אצל דר' זמיר או לא או אם הוא מטפל במבוגרים - הוא מטפל בבת שלי, והיא מאוזנת. היא נאלצה להחליף תרופה רק פעם אחת ופעם אחת העלאת מינון. הוא יסודי. אני ממליצה. הוא מקבל מטופלים בסורוקה ובמכבי.

yellow cheese

New member
היא הייתה עם דודה שלי בוועדה

וגם שם היא קיבלה שלוש פעמים התקפים.
זה כבר ממש מתחיל להפחיד. העלו לה שוב את המינון. אני מקווה כ"כ שזה יהיה בסדר.

למעלה