זוכרים אותי???

Uranium

New member
זוכרים אותי???

איזה מצחיק... עזבתי את הבלוג הזה לפני חצי שנה ורק רציתי לראות מה קורה... תחחחח.... נשארו רק טלמון סילבן, גאיוס ו7L.... אההה, וגם NEKO... וב, נחמד, רק רציתי לראות מה קורה פה.. אני בינתיים נשארתי בפורום "ישראלים באוסטרליה ובניו-זילנד"... חבל לראות אותכם ממשיכים לשאול אותם שאלות....

אהלן!

מדוע חבל לראות אותנו שואלים אותן שאלות? מה, יש לך להציע שאלות אחרות?
אתה עכשיו באוסטרליה ובניו-זילנד? פיספסת עוד כמה ותיקים: ויזיני, רון סי (אמנם אני מנסה להוציא אותו להורג) ובוודאי עוד.

Uranium

New member
אני עכשיו באוסטרליה...../images/Emo24.gif

ואני אוהב את כולכם חכמי האתאיזם למיניהם.... עברתי ב-10 לאוגוסט לאוסטרליה ויש לי בלוג בתפוז ומי שרוצה לדעת על מה שקורה באוסטרליה שיכנס, אבל לא לזה ניכנסתי.... שיהיה לכם בהצלחה וותיקיי... כי כבר נמאס לענות בפורום, הוא נהיה מעצבן בשבילי, כי כל שני וחמישי נכנס מישהו וכותב "יש אלוהים"... אז זה ממש אידיוטי... נ.ב. - מישהו יודע מה עם מלך האריות? האהבל הזה עדיין פה?

טוב,זיכרון אין לך

אם שמת לב השם הוא מלך החיות2 ולא מלך האריות ואם מישהו מבין שנינו אהבל,אז זה אתה

dean4

New member
אידיוטי חזרת גם אתה!!!

אתה ואיטלגנציה שתי ביזיונות לעולם המדע ולעולם האנושי בפרט חזרתם! יופי! איך שתחזרו (מי יודע אולי אתה והוא זה אחד..) רובנו כאן נשמח לסבר את עינכם החוצה שוב.. כמובן, תציגו שוב את אלוהים, כמובן נקטול אותכם שוב. כמובן תגידו אבל יש לך טעות כאן.. כמובן שנחזור ונאמר, יא אידיוט זה כי אתה לא מסתכל בהמשך! יופי!

כסיל

כסיל (הנהנתן)- לא משתדל בכלל להבין את דרכו - הוא הולך תמיד בדרך שתביא לו הנאה רגעית. גם כאשר הוא מביע דברי- איוולת , דברי כפירה וספקות נגד חוקי-החכמה, זה לא נובע ממחשבה מעמיקה (כמו של האויל האמיתי) אלא זה רק מרמה - זה רק 'כיסוי' שנועד להסתיר את העובדה שהוא בכלל לא רוצה להבין..

Uranium

New member
צודק....

אני פושע!!! אני אתאיסט, ירדתי מהארץ, נטשתי את דרך הציונות והמסורת, פרו פלשתינאי, אני מקווה שאני ישרף בגהנום....רגע חכה, אני ממש אידיוט, תודה שנתת בי את הזיכרון והידע הזה, כי בלעדיך אני ממש אבוד!

Uranium

New member
../images/Emo9.gifדרך אגב, גם AFON פה....

AFON, תצביע גבוה שכולם ידעו שאתה גם עדיין בכיתת "אתאיזם ודת"....

afon

New member
גם אני גם אני!

פעם הפורום הזה היה פורום נחמד היום סתם ויכוחים שחוזרים על עצמם אני נכנס לפורום מדי פעם לקרוא קצת

afon

New member
חסר לי מישהו! מי???

יש את ממושיקו אבל הוא מפורום חופש אבל זה לא רלוונטי

dean4

New member
"זה לא רלוונטי.."

כשיחזור אשמח לענות לו ככה בכול תשובה
חסר גם עוד כמה רבים וטובים (וגם רעים) אבל תזכור שאז ההינו מנהלים שיחות חליפין, כמעט כול המשתתפים של אז, בפורום חופש ובמקביל בפורום הזה, ככה שזה דיי קשה להגדיר אנשים מכאן כנפקדים..

למעלה