זוכרים אותי?

דן1דן

New member
זוכרים אותי?

הרבה זמן לא יצא לי לכתוב פה... אז שוב קוראים לי דניתת ואני תלמידה. הרגע התקשרו אלי ואל חברה שלי אם אנחנו רוצות ללכת לעשות אודישן לגבי טבעת, כמובן שהתשלום מפתה
... אז היא אמרה שהיא לא רוצה ללכת...אח"כ אני אמרתי שאני רוצה ללכת אז גם היא באה!!!!!!!
אוררררררר והיא ממש חברה קרובה שלי...אפילו אחותי! החברה הכי טובה שלי זאתי שאני יעשה הכל למענה וכמו שאני מכירה אותי ואותה, אם אחת מאיתנו תזכה (כי צריכים רק בת אחת לדומנות) נריב ונתחיל לקנא... אני לא יודעת מה לעשות...אני הכי מפחדץ לאבד אותה...אבל גם סכום הכסף מפתה ב-י-ו-ת-ר-! בבקשה עיזרו לי (והתאכזבתי כי חשבתי שהיא לא תרצה...ובדוגרי אני לא רוצה להיות שחצנית אבל אני חושבת ששתינו יפות...הבעיה היא שכולם מסתכלים רק עליה כי היא כאילו בלודנינת ורק אחרי כמה זמן אומרים עלי וואו...ואווף)

mariana

New member
אני מבינה שאתן מתחרות

אחת בשניה אם אתן באמת חברות טובות אז כל אחת תפרגן לשניה ולא תיהיה רעה. בואי אני אספר לך משהו אני גם הייתי צריכה ללכת לאודישנים של דוגמנות ומשחק מול המצלמה ומרוב התלהבות קראתי גם לבת דודה שלי לבוא איתי, היא נראת טוב. שתינו הלכנו, עכשיו היא היית טובה במשחק ואני הייתי טובה במראה. בסופו של דבר לקחו אותה על מנת לעשות צילומים. אני קצת התאכבתי אבל פירגנתי לה. לה לקחו כסף על כל הצילומים ופיתוח תמונות בסוף אמרו לה להיתראות. גם לקחו לה את הכסף וגם לא יצא ממנה כלום. אז אל תצפו ליותר מדי אולי יש יותר טובות

דן1דן

New member
לא מדובר פה בשום כסף

שאנחנו צריכות לתת... וזה דרך אדם שאנחנו מכירות. דרך אדם שאני מכירה... תודה בכל זאת ןבהצלחה לכולנו... ופה מדובר בדוגמנות בלבד..

sidi

New member
ואולי

הם דווקא יעדיפו שחרחורת ולא בלונדינית?

דן1דן

New member
חחח אולי ../images/Emo13.gif

אבל הקטע הוא שאם אני יבחר...היא תקנא...אם היא תבחר אני יקנא. וזה ממש מ-ע-י-ק! לא??

דן1דן

New member
אוקי...

החלטתי להעלות תמונה של שתינו... היא חברה בפורמים של תפוז...אני מאוד מקווה שהיא לא תכנס לפה!! חחובה לציין שהתמונות צולמות במסיבבת יומלדת-פיג'מות ב4 בבוקר...חח טיפה יצאנו בזוויות חחח לא טובות אבל...אני צריכה את כושר השיפוט שלכם...באמת!

ניקולי

New member
דן1דן

את יודעת? שזה אסור בתכלית האיסור להעלות תמונות של אחרים כשהם לא מודעים לכך??
ואם החברה שלך תכנס לכאן ותראה את התמונה??

sidi

New member
נו...

את יפיפיה ממה את דואגת?
חוץ מזה אם זה כל כך מפריע לך אז תדברי איתה ותוותרו על זה שתיכן.

דן1דן

New member
חחחח ברור

מה כל כך מעניין בשיער שחור ועיניים ירוקות? את ראית אותה"??? היא פשוט לא יצאה טוב בתמונה...היא מהממת! וחוץ מזה שזה יהיה סתם בזבוז אם שתינו לא נלך...

sidi

New member
אה???

מה כל כך מעניין? מעניין מאוד. ביזבוז? אם את חושבת שזה יפגע בחברות ביניכן אז זה לא ביבוז. ד"א אני הוא לא היא

דן1דן

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

עכשיו הסוכנת התקשרה אלי...עוד בכלל לפני שהיא ראתה אותי
ואמרה שהצילומים חושפניים והיא החליטה לעלות את גיל הדוגמנית....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה