זוכרים אותי ?

MrJacKasS

New member
זוכרים אותי ?

שלום.. אתם יודעים כמה זמןןןן לא ראיתי מש"ה ?!? אני זוכר שראיתי את הפרק הראשון אמרתי לעצמי "אני בטח אתמכר לסדרה ואני כל יום מול הטלוויזיה ב-20:55". וכך אכן היה, לפרק זמן, ואז כבר הפסקתי לא יודע למה.. וכבר לא צפיתי בסדרה בערך חודש-חודשיים! אז באיזה עונה הסדרה? ואם מישהו יכול לספר לי ממש בקצרה (כי אי אפשר להכניס הרבה פרקים בהודעה אחת) מה קרה מסוף עונה 4 (אני חושב. ...). תודהה..

MrJacKasS

New member
ואם מישהו לא מכיר אותי

אני לא סתם אחד שבא לכתוב על נוהגי הצפייה שלו בסדרה, פשוט הייתי בין הותיקים בפורום ואז הפסדתי לצפות בסדרה ועם כך להשתתף בפורום.

popit

New member
אני זוכרת!

מה ברחת?! בקיצור, הרבה קרה! ג'קי וקלסו נפרדו, חזרו, ואז ג'קי הציעה לקלסו נישואים והוא ברח לקליפורניה עם דונה.אריק נסע לקליפורניה להגיד לה שהוא אוהב אותה והם חזרו להיות ביחד.ג'קי והייד חברים, קלסו כל הזמן מקנא.פז איבד את הבתולים שלו עם הבוסית החדשה שלו במשרד הרישוי, קיטי עוברת "טראומת הזדקנות" נקרא לזה, ומשתגעת לפעמים...דונה התארס עם דונה ורד פיטר אותו והכל כדי שלא יהיה להם כסף לחתונה.סיכמתי הכל???

אני חושבת

שאני גם זוכרת אותך.. אניוואי- אני ממליצה לך *מאוד* להוריד את הפרקים מהאינטרנט!! היו כמה פרקים ממש טובים!!!

Kryptonite

New member
אתה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

בהחלט חסרת פה... ^^;; טוב שחזרת. הישאר! בכל מקרה נישארו רק חמישה פרקים...

MrJacKasS

New member
כך או כך

אין סיכוי שאני אשלים את הפער העצום שהחמצתי.. חבל, אני באמת לא יודע למה הפסקתי לצפות בסדרה.. אשתדל לכתוב םה לעתים קרובות :)

למעלה