זוכרים אותי ?

צוש

New member
זוכרים אותי ?

שלום לכולם, אני צוש. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יכול להיות שבאמת לא כולם זוכרים, לא כתבתי כאן איזה אלף שנה... יש ביניכם כאלה שיודעים כמה הייתי עסוק לאחרונה, ותאמינו לי רק דברים חשובים... בכל מקרה, רק רציתי לומר שאני מתגעגע ואוהב (לא את כולם, הבנים יכולים להרגע), ושאני מקווה מאד למצוא את הזמן לחזור למוטב ולהציף פה בסוף השבוע (רני יקירתי, אף מילה בנושא). אז תתכוננו לשובו של הצוש (מיום שישי בבתי הקולנוע) ! לילה טוב לכולם.

מורני !

New member
צוש?

מי זה? זה שהיה כאן ממזמן והתחתן עם כל בנות הפורום והצאט היפות והנאוות? צוש הזה? מה קרה לך יקירי? פרילוש גילתה על שאר נשותייך וירדת למחתרת עד יעבור זעמה ? (טוב כמו שאני מכירה את פרילוש אפילו המחתרת האירית לא תעזור לך כאן...) צושי... זה שהזכרת את הקולנוע ... זה רמז סמוי להזמנה שלי לסרט? כי אם כן.... אההה.... לא!!! (אבל זו תשובה רק כדי שפרילוש לא תרדוף גם אותי...) :) צושי התגעגעתי אלייך (בצורה תמימה לחלוטין פרילוש, נשבעת..)... טוב אני הולכת למדבר יהודה לשלושה ימים של יוגה ושקט כדי להתכונן לשובו של הצוש... נדבר איתכם כבר אנשים... אוהבת את כולם !!!!!! רני.

bduya

New member
מה... הוא התחתן?

אז הנה לך.... לא עם כולם! צוש- היה נחמד איתך במפגש... (חחחחחחח!!!!) --- אני מדברת כאילו הייתי שם בכלל...

צוש יקירי

הממממממ לאן נעלמת ? הה? הה? הה? עד שסוף סוף הכרתי אותך והתאהבתי אתה נעלם בושה תחזור ובמידי זאת אומרת עכשיו ולפני זה תקיף תבסיס ותסדר תכומתה ושים גומיות וזהו יאללה אהובי שיהיה לך אחלה שבוע

shanikoo

New member
אתה יודע שאני פשוט אוהבת אותך.

ודווקא סופשבוע הזה אני לא אהיה:-( אבל אני תמיד אוהבת אותך,ומתגעגעת כמו לא יודעת מה... תמצא קצת זמן בשבילי!!!!!!לא יודעת מאיפה,אבל תמצא... תהנה בשבוע עסוק ונפלא... אוהבת המון! שני

למעלה