זוכרים אותי? P:

Lost Lullaby

New member
זוכרים אותי? P:

אתמול היה טקס הסיום של הקורס, היום חזרנו הביתה... נתחיל מזה ש- קיבלתי מצטיינת קורס!!!!!!!
מפקד המערך, אלוף משנה [כלומר מישהו עם קבע for a liiiiiiifetime...] העניק לי את השרוך שלי, והקריאו בטקס איזה 40 שניות עליי... והיה נורא מרגש, ואני בכלל לא מאמינה שנגמר... הסגל שלי מקסים, שברנו דיסטאנס לפני כמה ימים... שתי הקצינות שלי [המ"מ ומפקדת הקורס] פשוט מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, אין לי מילים לתאר... המ"מ עולה לפקד בקורס קצינים בבה"ד 1 והיא כתבה לי ביומן שהיא מחכה לראות אותי שם... ובטקס חיבקתי אותה ושתינו התחלנו לבכות
אני כל כך אוהבת אותה... קיבלתי שיבוץ, שהוא השיבוץ שהכי פחות רציתי- מרחב דרום... מה שאומר שבטוח תהיה לי דירה עם עוד כמה מד"ניות, מה שאומר ש... אני לא עושה יומיות, אלא כנראה חמשו"שים, אז אני לא יודעת מה לגבי המשך הניהול שלי כאן אבל ננסה לראות מה אפשר לעשות שיהיה הכי טוב לפורום... ברשותכם- אתלהב ואפרסם קצת תמונות!

anush91

New member
כל הכבוד../images/Emo106.gif

איזו יפה את עם מדים, מקסימה
שיהיה לך המון בהצלחה !

Broken record

New member
ברכות על המצטיינת !

חצי מהדברים שאמרת לא הבנתי .. ואני מתגייסת עוד שנה ! נו , בקרוב אצלי וזה.. מרגש

dotty

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

שמחה שסיימת כבר את הקורס. מקווה שתוכלי להיות כאן עוד הרבה
סליחה שלא הגבתי קודם עשו אצלי שיפוצים בבית ולא היה לי מחשב לכמה ימים...אבל עכשיו חזרתי לשגרה (מקווה
)

Lost Lullaby

New member
האמת...

שובצתי באיזור באר שבע, אני עוד לא יודעת שיבוץ סופי [כלומר עיר שבה אשרת] אבל זה לא כזה קרוב, אז אני לא ידועת כמה אני אוכל להיות פה...

למעלה