זוכרים אותי?

זוכרים אותי?../images/Emo8.gif

הרעיון של ליאור אבל אני אהיה המבצעת לפועל.... ליאור ביקש לעלות את השאלה- כיצד ולמה כל אחד בחר את ה"ניק" שבו הוא משתשמש בפורום. היות ואני הראשונה לשאול אז מן הסתם, גם הראשונה לענות ובכן........ אין ממש סיבה מיוחדת פשוט כשעליתי לפורום והתחלתי לכתוב שהיה אי שם בסביבות אוגוסט כנראה הרגשתי שאני מחפשת משהו לעצמי להבין משהו משהו שבאותה תקופה נעלם מעיני (כנראה לפחות) ולכן עלה ענין ה"חיפוש עצמי" ה-123 הוא פשוט צרוף של ניק של מישהו שכנראה בזמנו הרגשתי עדין חלק ממנו הרבה פעמים חשבתי לשנות את הניק כי הוא לא ממש משמש אותי כבר היום אבל עדין לא החלטתי מה אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע שלכם אני

שרוך

New member
שלי ...

בס"ד הי לכולם אז ככה הניק שלי קשור לזה שהיה אצלנו שבת אירוח מסניף כרמל בגלל היותי גבוה החברה שם קראו לי שרוך (שם שאהבתי כי אני גאה להיות גבוה ) לא יודע מה זה אצלכם גבוה אבל אני 1.83 שואף ל1.90 ובדיוק באותו מוצ"ש נכנסתי לפורום ולכן בחרתי את השם שרוך שם שמאותו יום לא עוזב אותי חשבתי על השם שימי אבל זה הניק שכבר היה לי ולכן אם תראו / תסתובבו בעוד כל מיני פורומים ותראו שרוך ישר תדעו שזה אני שרוך שרוך

נשמע לי קצת מוזר

שבחרת ניק שהוא קצת לא ממש מחמיא. בטח ובטח כשאתה מעיד על עצמך שאתה נראה כך.

מוצארט

New member
ועכשיו תורי!

אז ככה: אני מאוד אוהב את המוזיקה שלו (של מוצארט כמובן...) שנינו כישרוניים (כמעט, פערים זניחים בהחלט
) ולשנינו יש את אותה המחלה.

yair13m

New member
עכשיו תורי.....

כי זה השם שלי ואני מאוד אוהב אותו. וה-13 זה גילי. למרות שאני רוצה לשנות אותו אבל אין לי שם תתנו לי שם..

דוקא מקריאת ההודעות שלך...

נוצר הרושם שאת באמת סוג של טיפוס מיוחד... האם עוד אנשים אמרו לך זאת פעם?

טיפוסית

New member
היו והיו

האמת שכל המורים שלי אומרים לי אתזה(גם אלה שלהם אני מפריעה, וגם אלה שאצלם אני שקטה)

טיפוסית

New member
אין לי מושג

אני רק יודעת שהם לא מפסיקים להגיד לי את זה חלק אומר שאני טיפוס שמחפש צומי ויחס וחלק השני טוען שאין לזה הגדרה לטפס-אפילו לטפס בהרים אני לא מסוגלת

../images/Emo140.gifטיפוסית-

את חושבת שאת מחפשת "צומי ויחס"??? את מאמינה שהם צודקים בדבריהם???? רוצה לשמוע את דעתי!? אני לא מכירה אותך, אבל יכולה לאמר לך שאף פעם אל תאמיני למ השאחרים אומרים שאת אם את לא חושבת ככה. את מה שאת לא מה שחושבים עליך לפעמים מעשים,דברים ניתפסים בעיני מישהו כמשהו מאוד חריג , לא מובן וקשה ל"מישהו האחר" להתמודד עם זה לכן הוא מוצא לו סיבות שיהיה נוח לו להתמודד עם זה החוכמה שלך, היא לדעת מה את באמת. מה את רוצה. ומה מביא אותך להתנהגות מסוימת. מה שהם חושבים לא חשוב !!!! יכול מאוד להיות שזו טעות פרשנות אבל היא שלהם לא שלך. תמשיכי להיות מה שאת אל תתני לאחרים להכתיב עבורך. אם תקבלי את עצמך כמו שאת ותלמדי לחיות עם מה שאת מבלי שתשימי לב פתאום יסתכלו עליך אחרת ירצו יותר בקירבתך פתאום יתחילו להעריץ אותך, יקבלו אותך. אבל אם באמת באמת קיבלת את עצמך ואת מרוצה ממה שאת הרי שגם אז הקבלה שלהם לא ממש תהיה חשובה עבורך , היא בהחלט יכול הלהחמיא לאגו אבל לא יותר מזה. תהיה שלמה עם עצמך! תתחילי משם!!!! את טיפוסית כי ככה את חושבת שאת לא בגלל מה חושבים עליך!!!!

טיפוסית

New member
האמת

לא אכפת לי מה חושבים לכן אני לא שמה עליהם, למעשה מי שזקוק יחס זה הם

תחיה

New member
שלי בגלל...

הייתה לי חברה מאוד מאוד מאוד טובה שנהרגה בתאונת דרכים לפני שלוש שנים... וקראו לה "תחיה" וככה הגעתי לשם הזה...

אליגטור

New member
למי שיודע

את שמי הפרטי גם יודע למה בחרתי בכינוי הזה. הכינוי הוא רמז לשמי הפרטי וכן תמיד אהבתי תנינים.

../images/Emo9.gif

טוף אני אישית חיפשתי ניק חדש וזה היה בזמן שראינו נקמת היורמים 4 גם אכלתי מלפפון באותו הזמן וככה קימבנתי שם, מה גם שאני אוהבת את הצבע ירוק :)

למעלה