זוכרים אותי מאתמול?

Jell O ShOt

New member
זוכרים אותי מאתמול?

זה שנכבה לו 6 פעמים האוטו בשיעור 29 אתמול. והיום היה לו טסט ב 11:30. אז אוקיי את התשובות אם עברתי או לא אני לא יודע עדיין אבל בסה"כ הטסט היה חלק. משהו כמו 15 20 דקות. נסעתי בכביש והייתי צריך לפנות שמאלה בצומת T אני צריך לתת זכות רק למי שבא ממולי, יעני אני בא מצד ימין. אז אוקיי גלשתי על איזה 10 קמ"ש תוך כדי סיבוב שמאלה, ואז צץ רכב מולי אז הטסטר לחץ לי קצת על הברקס, אבל גם אני בול באותו זמן לחצתי. אחרי שהמכונית עברה פניתי שמאלה, ואני חושב (הלוואי הלוואי) שהטסטר לחש לי בשקט "יפה". הדבר השני המעצבן, אני עם המזל נאחס שלי, זה שהגעתי לכביש דו סיטרי צר מאוד כאשר מימיני יש עבודות בכביש עם מעקה, וכמובן מי בא מולי?אוטובוס. אז נצמדתי כמה שיותר ימינה, בשלב הזה צהטסטר אמר לי לאן לסובב את ההגה, אבל הוא לא נגע לי בהגה, המשכתי טיפה וקצת שיפשפתי את הגלגל במעקה מימין. חוץ מזה הכל היה בסדר, אבל מה אתם אומרים על שני המקרים האלה? מכשילים על זה?

Lman

New member
אי אפשר

לדעת... הכל תלוי בטסטר.. תקווה רק לטוב ותגיד לנו אם עברת

Jell O ShOt

New member
...

שאלתי את המורה שלי עליו. המורה שלי אמר לי שהוא לא אוהב להעביר בטסט ראשון. וגם המורה אמר לי שנראה כאילו הוא לא מסתכל הרבה על איך אתה נוהג, ויעני נראה שהוא פחות מקפיד על דברים, אבל אז בדף של התשובות הוא ממלא אותו ברשימה של טעויות.

Jell O ShOt

New member
יששששששששששששששש!!!!

עברתי טסט ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז שיהיה לכל בעלי הרשיון והלומדים , ולכל עם ישראל שנה טובה!

sattla

New member
מזל טוב ! (זוכר אותי מאתמול?)

אז כן כן אתה היית ריאלי ואני ניסיתי להסביר לך משהו. אני מבין שהבנת את זה "בדרך הקשה". שיעור גרוע = יותר סיכוי בטסט שיהיה לך המון בהצלחה עם הרשיון תנהג בזהירות ואל תעשה שטויות. שנה טובה, Sattla ------------------------------

Lman

New member
אחייייייי

מזל טוב!!!!!1111 גם אני עברתי טסט ראשון לפני יומים שנה טובה וחג שמח :)

Jell O ShOt

New member
תודה לכם!

על העצות מאתמול תודה sattla על התמיכה
. ו-lman מזל טוב גם לך. אז חג שמח לכולכם!

למעלה