זוכרים אותה?

קואלהלה

New member
זוכרים אותה?

גולו פרסמה לפני כמה ימים הודעה על גורים שהגיעו להסגר ברחובות. אחת מהן שבתה את ליבי במיוחד מכמה סיבות, משהו במבט ומשהו בדמיון לכלב שמצאתי בבסיס כשהייתי חיילת צעירה. האמת, הם דומים באופן מדהים. לא היה לי נסיון אז בכל מה שנוגע לכלבים משוטטים, הוא היה מלא קרחות ונתנו לי שעה להוציא אותו מהבסיס. לקחתי אותו לצב"ח ת"א כי הייתי תמימה וטיפשה והאמנתי שיטפלו בו וימצאו לו משפחה אוהבת...

קואלהלה

New member
אני שמחה להכיר לכם את..

וונדי. הבוקר נסעתי להוציא אותה מההסגר ולשמור עליה עד שתמצא בית חם משלה. היא הייתה בהסגר כבר יותר משבועיים והיא מתוקה, שובבה ועירנית מאוד, באופן שדי מפתיע אותי. חשבתי שהיא תרצה קצת לנוח במיטה משלה... אבל מעדיפה לחקור את הסביבה החדשה.

קואלהלה

New member
כ"כ קשה לי

להכנס להסגר, לעמוד שם ולשמוע (אפילו לא לראות) את הנביחות של כולם. הלוואי שאפשר היה לקחת את כולם משם, ההרגשה היא כ"כ קשה. אני לא יודעת מאיפה אתם המתנדבים מוצאים כוחות, אבל אני מסירה את הכובע בפניכם כי אתם עושים דבר מדהים שדורש ושואב המון מבחינה נפשית.

קואלהלה

New member
בדרך שמתי אותה בתוך

ארגז פלסטיק, רוב הנסיעה היא הייתה עירנית מאוד ודאגה להזכיר לי שהיא שם במושב האחורי והיא מאוד לא מרוצה מזה... היא כל הזמן מחפשת עיניין במשהו ונרגעת מאוד כשרק מושיטים יד לעברה.

קואלהלה

New member
קשה מאוד לתפוס אותה

עומדת רגע ולצלם. היא לא תמימה כמו שהיא יצאה פה, היא כבר מצאה שורה של נעליים ועלתה נעל נעל כדי לבדוק מה מצב השרוכים

קואלהלה

New member
יצאנו גם למרפסת כדי לשמוע מי נובח בחוץ

הפיצפונת הזאת כבר הספיקה לנבוח עלי נביחה וחצי כשסגרתי אותה במקלחת וחזרתי אחרי 5 דקות עם מים ואוכל. במרפסת היא שמעה נביחות ורצה לחפש מי זה שם נובח

קואלהלה

New member
סליפי שלי לא ממש מתלהבת

אבל היא כלבה עדינה אז במקום להתנגד היא פשוט יושבת עם מבט מסכן במקום שלה. אני משתדלת לא לקרב אותן כרגע כי סליפי מבוגרת ווונדי עוד לא מחוסנת, אבל שנייה אחת היא ברחה לי ורצה לסליפי במתקפת נשיקות וליקוקים. סליפי הסנובית הזאת פשוט קמה ועברה למקום יותר גבוה

קואלהלה

New member
אני חשבתי שהיא יותר גדולה

ממה שהתרשמתי בתמונה. אבל היא ממש פיצית, בגודל של נעל בערך. היא מאוד אוהבת ושמחה, אין ספק שהיא רוצה לחיות.

קואלהלה

New member
תודה לכולם על התגובות ../images/Emo24.gif

הנסיון שלי בטיול בגורים צעירים כ"כ הוא די אפסי, אני אשמח להכוונה ועצות. סגרתי אותה במקלחת עם מיטה מים וצעצועים, היא אכלה עוף מכובס ואחה"צ אמור להגיע נוטרו צ'ויס לגורים מגזע קטן. האם זה בסדר לרסס אותה בפרונטליין או לרסס על צמר גפן ואז להעביר עליה? כמה פעמים היא אמורה לאכול? היא כנראה בת 3 חודשים +- , אני אמורה לצפות ממנה להתאפק בעניין הצרכים, לעשות במקום מסויים בחדר? או שמוקדם מידי להתייחס לזה? זה בסדר לקחת אותה על הידיים לטיולים עם סליפי, כדי "שתראה את העולם", או שגם אם היא על הידיים זה לא רצוי (היא תחוסן רק עוד כמה ימים)? גולו, תודה, בזכותך היא קיבלה את החיים בחזרה ועכשיו מגיע לה למצוא משפחה שתהיה ראויה לה.

קואלהלה

New member
*בטיפול* ועוד משהו משמח מאוד

כשהגענו להסגר הופתענו מאוד לפגוש ולראות את הגורה השחורה לבנה שיצאה גם היא לבית אומן... לחבר המקסים שלי מגיעות הרבה תודות כי הוא תמיד נענה בחיוב ובשמחה לכל בקשה שלי לעזור לכלב/חתול שזקוקים לעזרה. זה בכלל לא מובן מאליו והקשר שלו לבע"ח (שמתחזק מאוד עם הזמן) התחיל רק כשהכרנו. אז תודה

אפרתs

New member
מאוד משמח

כל גור כזה בשחור לבן שמזכיר לי את ג'ולי עושה לי כווץ' ענקי בלב.. בעיקר כי אני תמיד מנסה לדמיין איך ג'ולי היתה כגורה, ואני מבטיחה לעצמי שאני אאמץ גור בהזדמנות הראשונה שתתאפשר לי. ההודעה של גולו היתה דרמטית מאוד באשר לגורלם של הגורים ואני כ"כ שמחה שנרתמו אנשים טובים לטובתם
אכן לחבר שלך מגיע צל"ש (כמובן שגם לך על העזרה) אני יכולה להבין כמה שזה לא מובן מעליו וכמה טוב לב יש בכם.

goolo123

New member
../images/Emo24.gif אני בוכה מאושר!! איזה כיף...תודה ...

אל תוציאי אותה החוצה בינתיים.שימי לה בצד קצת עיתונים..בתיקווה שהיא תעשה עליהם.ולא לרסס בפרונטליין!!המערכת החיסונית מאוד חלשה עכשיו...שימי מעט על צמר גפן ותעבירי עליה... איזה יופי!!!!תודה רבה רבה שוב!

למעלה