זוכרים אותה ? ההודעה של כיסוף , בעניין המכתביות , עשתה לי פרץ של נוסטלגיה .... עוגתות ....
ג גלי® New member 12/11/03 #1 זוכרים אותה ../images/Emo26.gif ? ההודעה של כיסוף , בעניין המכתביות , עשתה לי פרץ של נוסטלגיה .... עוגתות ....
זוכרים אותה ../images/Emo26.gif ? ההודעה של כיסוף , בעניין המכתביות , עשתה לי פרץ של נוסטלגיה .... עוגתות ....
כ כיסוף New member 12/11/03 #5 אחחחחחחחח אלוהים איזה יופי ממש תענוג להכנס לכאן. אפשר להסניף את הריח של המכתביות? את גדולה מהחיים מאופו את מוצאת
אחחחחחחחח אלוהים איזה יופי ממש תענוג להכנס לכאן. אפשר להסניף את הריח של המכתביות? את גדולה מהחיים מאופו את מוצאת
ל ליילנד New member 12/11/03 #8 גם אני לא זוכרת../images/Emo13.gif לדעתי אלה דמויות משנות ה-80 או סוף ה-70, לי כבר היו ילדים אז ומה שאני זוכרת שאצל חברות שהיו אמהות לבנות היו הרבה דברים עם דמות דומה שנקראה "הולי האבי".
גם אני לא זוכרת../images/Emo13.gif לדעתי אלה דמויות משנות ה-80 או סוף ה-70, לי כבר היו ילדים אז ומה שאני זוכרת שאצל חברות שהיו אמהות לבנות היו הרבה דברים עם דמות דומה שנקראה "הולי האבי".
ג גלי® New member 13/11/03 #9 שתיכן צודקות ... אלו דמויות מה70... אגב : התמונה השלישית מלמעלה , היא של "הולי הובי" ...
ד דרדרית New member 13/11/03 #12 אספתי אז ת'תמונות ועשיתי מהן תמונות אפליקציה... או שרק תכננתי? בכל אופן- הולי הובי- חלק מהתקופה הבוגרת שלי ....
אספתי אז ת'תמונות ועשיתי מהן תמונות אפליקציה... או שרק תכננתי? בכל אופן- הולי הובי- חלק מהתקופה הבוגרת שלי ....
ג גלי® New member 13/11/03 #14 יש , בטח שיש ... עוד תתחרטי ששאלת אחד , שני , שלישי ... יש עוד למטה ...
ל ליילנד New member 14/11/03 #16 WOW איזה יופי../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif