זוכרות שסיפרתי

mitsi miaoo

New member
זוכרות שסיפרתי

על קרובת משפחה שלי? אז אתמול קיבלתי ממנה טלפון והיא סיפרה לי על ההריון וביקשה שאני אעשה לה הכנה ללידה ואלווה אותה וגם שאעזור לה אחרי הלידה ואני כמובן שמחה כל כך שהיא ביקשה, מגיעה לה כניסה חלקה עד כמה שניתן לעולם ההורות וזה כיף שאני אוכל לסייע. היא אמרה שהיא רוצה שאני אגיד לה מה לעשות אז ישר אמרתי לה שאני בשמחה אתן לה את כל הידע שיש לי אבל הבחירה היא שלה, אף אחד לא יגיד לה מה לעשות חוץ מעצמה ונראה לי שזה קצת הוריד מהלחץ שלה כי היא מרגישה שחסר לה ידע. איזה כיף שאני אוכל להיות חלק ממה שאני מאמינה שתהיה חוויה מעצימה עבורה. והמחשבה על פיצפון כזה ממש עושה לי שמח, אדם חדש עומד להגיע, שמחה גדולה אצלי. וזה בה בזמן שבו הקטן שלי מתחיל ממש לחייך חיוך חברתי וכבר אין לי ספק שזה חברתי וזה כיף, הגדול שלי ממלא אותי אושר בכל יום מחדש והקטן גם. בחיים שלי לא הייתי ככה אופטימית, זה כיף ומפחיד (שמה תתפוצץ פתאום הבועה). אתמול הייתה אמורה להיות אצלי בבית הרצאה, הזמנתי 20 נשים ורק אחת הגיעה, הפסימיות הזדחלה אבל נשארה תחת שליטה, אני מרגישה אדם אחר. אפילו עם אמא שלי הדברים בסדר, שזאת גם הפתעה. וזהו אחרי שפתחתי פה לשפן בטח מחר הכל יתחרבש.

הרבה בשורות טובות../images/Emo140.gif

שימשיך ככה , אני מאחלת לך להצליח

שמחה בשבילך

ויפה שאמרת לה שתעבירי לה מידה ושהבחירה בידה,זה מאוד חשוב לתת לאדם השני להחליט. כך נהגתי עם ילדי כשהיו קטנים. נתתי להם ידע ,נימוסים,הצעות והם בחרו תמיד בדרכים הטובים. שיהיה לך בהצלחה ולחברתך הרבה מזל טוב. איזה כייף לך

pf26

New member
איזה יופי

תינוקות חדשים זה כיף אמיתי ולהיות שותפה לתהליך זה נפלא. שולחת לך
. הכל יהיה בסדר

למעלה