זוכרות עוגיות jawa 2000?

זוכרות עוגיות jawa 2000?

מילדותי אני זוכרת את המכשיר השוודי שאפשר לעשות איתו עוגיות נפלאות. יש לי את המכשיר אבל אין לי מתכונים. ידוע לי שיש מתכונים מיוחדים לעוגיות האלה. האם יש למישהי?

pirge

New member
עוגיות עם המון ואריציות

עוגיות עם המון ואריציות נראה לי שיתאים גם למכשיר. 2\1 קילו קמח שקית אבקת אפיה כוס סוכר חבילה מרגרינה רכה 2 חלמונים 2\1 כוס מיץ תפוזים שקית סוכר וניל קליפת למון מגוררת גביע אשל\חלב מערבבים סוכר ומרגרינה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים שוב. מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים בצק נעים. מניחים שעה במקרר.אפשר יותר. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים 2 עיגולים על משטח במעט קמח. אפשר לקרוץ עיגולים בכוס קטנה. אפשר למרוח את העוגיות במעט חלבון מוקצף ולפזר עליהן שומשום אפשר לפזר במקום השומשום סוכר וקינמון אפשר למרוח בחלמון ולשים במרכז כל עוגיה צימוק\שקד אפשר לחתוך בסכין צורות אופים בחום 200 מעלות - 10 דקות. אפשר לעשות חלזונות.: פותחים עלה גדול על משטח מקומח.... מפזרים כוס סוכר מעורבת בכפית קינמון על כל העלה. מגלגלים לכרוכית מהודקת היטב. חותכים בסכין חד פרוסות מהכרוכית. מניחים את הפרוסות על ניר אפיה בתבנית ואופים בחום 180 מעלות עד להזהבה.

pirge

New member
עוגיות מכונה של אלונה.

22:21 | 24/11/04 עוגיות נהדרות שמחזיקות שבועייםו al55 [מצורף קובץ jpg] ו ואפילו יותר, לא מתפוררות ומתאימות "למסעות"עוגיות מכונה-נהדרות גם לרידוד וקריצת שבלונות. 1 קג' קמח 1/2 2 מרגרינה רכה או מחמאה 3 שקיות סוכר וניל 2 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 1 אבקת אפיה 1 כף גדושה תרכיז תפוזים קפוא קליפת לימון מגוררת מחצי לימון 1/2 כוס שומשום לבן או קוקוס ללוש בצק ולהניח למנוחה 1/2 שעה ליצור צורות במכונה או לרדד עלה בעובי 1/2 סמ' ולקרוץ צורות. מקור המתכון:אלונה מומלץ מאוד עם כוס תה או נס קפה, יאמי.

effyba

New member
WALLA, רצה לארון להוציא את המכשיר

שכחתי על קיומו..

אפי...

יותר מארבע שעות לוקח להוציא מהארון? בבקשה, אני מחכה למתכון

למעלה