זוכרות את המפגש ??

זוכרות את המפגש ??

היי בננות, רציתי לשתף אתכם: פנו אליי במסרים והציעו שנביא במקום הסקסולוגית גרפולוג או קוראת בקלפים מה דעתכן ??

סנונית 1

New member
המפגש עם הבעלים או לא?../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

אם המפגש עם הבעלים רב הסיכויים שאבוא רק שוב צריכה לדעת מתי הוא מתקיים . ואם אבוא הייתי מעדיפה גרפולוג ויש מישהו ששמעתי שהוא מעולה , הוא הופיע במסיבה שאחותי השתתפה בה וקלע בול לכל אחת ואחת. אבל שוב חשוב אם זה עם הבעלים או לא. תודה.

blue4u2

New member
מצטרפת לגישה ../images/Emo13.gif עם בעלים הכוונה...

הבעלול שלי כמובן....אבל איפה אתן בנות?!?!? תתחילו להגיב
חסרה פה רוח התלהבות

../images/Emo121.gif התלהבות !

אני גם כן בדעה של לבוא עם הבעלול אבל אני לא יודעת אם הוא ירגיש בנוח אז כך או כך זה בסדר ואני אגיע ! ולפעמים רק בנות לבד זה גם כיף ...

u z a

New member
בוקר טוב!

יצא לי לארגן מסיבת רווקות לחברה עם גרפולוגית, ולהשתתף ביומולדת אחר עם קוראת בקלפים. בשני המקרים, הסיפור נחמד מאוד בבחורה הראשונה או השניה, אח"כ זה מתחיל לעייף (עד התור שלך עצמך כמובן). הסיפור די חזר על עצמו: הקשבה מלאה בעשרים דקות הראשונות, ואח"כ זמזום טורדני שהפריע לנשות המקצוע. (דרך אגב, שתיהן סירבו לתת ייעוץ פרטני לכל אחת בנפרד, בטענה שהן לא באו בשביל זה, ודבר כזה עולה הרבה יותר כסף. הן באו להסביר באופן כללי על השיטה, ולתת קווים כללים או לענות על שאלות מאוד כלליות). אני עדיין בדיעה שאנחנו מסוגלות לשעשע את עצמנו, ולא קמה חבורת בנות שאין להן על מה לקשקש במשך כמה שעות. אין דבר כזה. לכן, דעתי היא שאנחנו נסתדר נהדר לבדנו! ואם זה לא היה ברור - אני מגיעה למפגש כמובן! אוזה.

נעמולה

New member
הגיגים לגבי המפגש...

הבלונדיני שלצידי לא ירגיש בנוח בקרב אנשים לא מוכרים לו, ובטח ובטח שמדובר בחבורת קשקשניות...אני בעד בלי. אני בטוחה שהבעלולים יסכימו לשלוח אותנו לבד, אולי אחרי מפגש בנות אפשר יהיה לארגן מפגש משותף כשחצי כבר מכירים אחד את השני

yaf73

New member
אני מצטרפת ל"בלי"

שאלתי אתמול את בעלי והוא פרץ בצחוק היסטרי ומבוהל משהו... (לדעתו אם זה תלוי בבעלים המפגש לא יתקיים
) אני מוכרחה לציין שאני מבינה ומסכימה. יש משהו באינטימיות של נשים שגברים לא מתחברים אליה. (ובנינו עצם הנוכחות של הגברים פוגמת ביכולת הזאת שלנו להתחבר, זה מייד הופך להיות ערב זוגות) אז אם הולך להיות ערב נעים ואינטימי (כמו שזה נראה עכשיו) אני אשמח להגיע.

למעלה