חחח מריוש??? את פע כפרע???
L lililulu New member 25/3/07 #23 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תגידי.............................. מישהו הסכים לך לעזוב ככה בלי להגיד כלום?!?!?!?! מה את עוברת ככה לרשמי יא קבב?! התגעגענו אליך!!! ברוכה השבה ונראה אותך שוב הולכת ככה! אני באה עד הבית שלך ואוכלת לך את המוח עד שתגידי "נווו כמה אפשר איתך יא חפרנית?! סבבה אני חוזרת"
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תגידי.............................. מישהו הסכים לך לעזוב ככה בלי להגיד כלום?!?!?!?! מה את עוברת ככה לרשמי יא קבב?! התגעגענו אליך!!! ברוכה השבה ונראה אותך שוב הולכת ככה! אני באה עד הבית שלך ואוכלת לך את המוח עד שתגידי "נווו כמה אפשר איתך יא חפרנית?! סבבה אני חוזרת"
נ נופר סלב שכזאת New member 25/3/07 #27 ../images/Emo20.gifפלורין לא אמרת שאסור לך להצטרךף לפורום ואם כבר את חוזרת למה את לא כותבת ? פתחת שתי שישורים , ואת בכלל לא פה אנמי לא אורמת שאסור או משו כזה , | : , פשוט אם את חוזרת אז אל תחזרי תי]תח הודעות תילכיי ואז שוב "התגעגעתי זוכרות אותי" כי זה לא הולך ככה @
../images/Emo20.gifפלורין לא אמרת שאסור לך להצטרךף לפורום ואם כבר את חוזרת למה את לא כותבת ? פתחת שתי שישורים , ואת בכלל לא פה אנמי לא אורמת שאסור או משו כזה , | : , פשוט אם את חוזרת אז אל תחזרי תי]תח הודעות תילכיי ואז שוב "התגעגעתי זוכרות אותי" כי זה לא הולך ככה @
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/3/07 #28 ../images/Emo110.gifגם נכון אבללל אולי אין לה זמן או משווו אולי גם מותר לה עכשיו כן להיות בפורום....