זוכרות אותי ?../images/Emo13.gif
נעלמתי קצת... אבל אני כמעט כל יום נכנסת להתעדכן לשלומכן. זואילי תתחדשי על האדמה
וברוכות הבאות לחדשות אז לכל המתעניינות... עברתי תקופה לא קלה וברובה עצובה. להזכירכן לפני חודשיים וחצי עברתי נתוח לא קל שבסופו הוחלט שאין כ"כ ברירה וצריך ללכת ל IVF.... עברתי טיפול אחד שהיה כושל וקשה. פיזית נפשית ריגשית. דיכאון!!! הגוף שלי סבל כל כך מהזריקות. והתגובות הריגשיות היו כל כך קשות. אבל בפנים לא ויתרתי והאמנתי ורציתי והסכמתי להכל. השחלות לא הצלחיו לייצר כל כך הרבה זקיקים... ומסתבר שיום לפני השאיבה הבחינו שאחת מהשחלות דבוקה לרחם... (אגב הרגשתי שמשהו לא בסדר כי מאד כאב....) אני ובן זוגי חששנו מאד נבהלנו מאד. איך ייתכן שכבר שחלה אחת נדבקה לרחם?????? שזה לא היה לפני תחילת הטיפול.... ואז חשבנו עם עצמנו אולי זה רק מזיק ופוגע כי הנה רק מטיפול אחד כבר יש תגובה לא טובה... המכשפה הגיעה אחרי ארבע חודשים של שקט ובנתיים בסדר... נפגשתי עם המומחים בתל השומר. אומרים שאין כל כך ברירה ושלדעתם הכי טוב IVF הפנו אותי לד"ר הורוביץ. עכשיו אני צריכה להחליט מה אני עושה ואיפה אני ממשיכה. ימים לא קלים הרבה בכי ועצבים. התנתקות מהסביבה. כי אף אחד אבל אף אחד לא מבין איך החיים משתנים. ועצוב לראות שאנשים לא יכולים לפתוח קצת את הלב ולהבין שאולי גם לנו יש חיים וגם אנחנו עוברים דברים לא קלים... מקווה להתחזקות ולימים טובים יותר
נעלמתי קצת... אבל אני כמעט כל יום נכנסת להתעדכן לשלומכן. זואילי תתחדשי על האדמה