זוכרות אותי ?

קרנון32

New member
זוכרות אותי ?../images/Emo13.gif

נעלמתי קצת... אבל אני כמעט כל יום נכנסת להתעדכן לשלומכן. זואילי תתחדשי על האדמה :) וברוכות הבאות לחדשות אז לכל המתעניינות... עברתי תקופה לא קלה וברובה עצובה. להזכירכן לפני חודשיים וחצי עברתי נתוח לא קל שבסופו הוחלט שאין כ"כ ברירה וצריך ללכת ל IVF.... עברתי טיפול אחד שהיה כושל וקשה. פיזית נפשית ריגשית. דיכאון!!! הגוף שלי סבל כל כך מהזריקות. והתגובות הריגשיות היו כל כך קשות. אבל בפנים לא ויתרתי והאמנתי ורציתי והסכמתי להכל. השחלות לא הצלחיו לייצר כל כך הרבה זקיקים... ומסתבר שיום לפני השאיבה הבחינו שאחת מהשחלות דבוקה לרחם... (אגב הרגשתי שמשהו לא בסדר כי מאד כאב....) אני ובן זוגי חששנו מאד נבהלנו מאד. איך ייתכן שכבר שחלה אחת נדבקה לרחם?????? שזה לא היה לפני תחילת הטיפול.... ואז חשבנו עם עצמנו אולי זה רק מזיק ופוגע כי הנה רק מטיפול אחד כבר יש תגובה לא טובה... המכשפה הגיעה אחרי ארבע חודשים של שקט ובנתיים בסדר... נפגשתי עם המומחים בתל השומר. אומרים שאין כל כך ברירה ושלדעתם הכי טוב IVF הפנו אותי לד"ר הורוביץ. עכשיו אני צריכה להחליט מה אני עושה ואיפה אני ממשיכה. ימים לא קלים הרבה בכי ועצבים. התנתקות מהסביבה. כי אף אחד אבל אף אחד לא מבין איך החיים משתנים. ועצוב לראות שאנשים לא יכולים לפתוח קצת את הלב ולהבין שאולי גם לנו יש חיים וגם אנחנו עוברים דברים לא קלים... מקווה להתחזקות ולימים טובים יותר

זואילי

New member
הי קרנון ../images/Emo201.gif

אני מאוד מזדהה עם מה שאת כותבת כי גם לי (סיפרתי על זה פה כמה וכמה פעמים) הטיפול הראשון היה נורא ואיום. וההתאוששות ממנו הייתה ארוכה וכואבת מכל הבחינות. היכן עשית את הטיפול? לא הצלחתי להבין... כמה זקיקים היו וכמה ביציות נשאבו? השאלה היא אם נוצרו הפריות טובות. האם עברו איתכם על דוח המעבדה והסבירו על ההפריות? את הרי יודעת שאנחנו משלמות מחיר כבד כשאנחנו מחליטות ללכת לטיפולים, את צריכה להחליט מה הכי נכון לך. מה הדרך שלך. בפירוש, זה משנה לגמרי את החיים ומעסיק את הראש ימים ולילות. זה כואב פיזית וכואב נפשית. זה מסחרר ואפילו ממכר. זה תופס כל חלקה טובה בחיי היום יום. זה לא פשוט בכלל. את בטח זוכרת את השירשורים שלנו בנושא. עכשיו את חווה את זה על גופך ונפשך. אני שולחת אלייך המוני חיבוקים של הבנה
תרגישי טוב

קרנון32

New member
זואילי ../images/Emo24.gif

נתחיל בזה שכן מודה רק עכשיו אני באמת מבינה מה עוברים במהלך טיפולי פוריות לפני זה יכולתי רק להבין... אבל ככה זה בחיים רק כשחווים אז מרגישים מה הצד השני מרגיש... אני אשלח אליך במסר אצל מי עברתי את הטיפולים. למרות שאני ממש לא מאוכזבת ממנו. להפך. פשוט הוא בפרטי וזה עסק יקר... אני לא חושבת שיש לי כל כך ברירה לגבי ההחלטה... אני דיי חייבת להמשיך בטיפולים. הרי אין לי חצוצרה ושחלה אחת דבוקה לרחם (מה שהבנתי מד"ר שיינמן) יכול גם לא להוסיף לסיכויים... אני כרגע מתלבטת אם לפנות לתל השומר או להמשיך באסותא לא פרטי. והאם אני יכולה לבחור את הרופא?

galim29

New member
בטח שזוכרות קרנונית../images/Emo25.gif

מה נותר לי חוץ מלשלוח חיבוק ענקי? תחזיקי מעמד יקירה... אנחנו כאן

../images/Emo24.gif

מקוה שאת מרגישה כבר יותר טוב
מאד מאד מוכר מה שאת עוברת, בהחלט לא פשוט לעבור טיפולים עם אנדו'. קחי את הזמן לבקרת נזקים ולקבלת החלטות על המשך הדרך ועם מי.

kululu2B

New member
בטח שזוכרת, מותק! התגעגעתי! ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע על הטיפול הקשה שעברת!
מה החלטתם לגבי ההמשך?

קרנון32

New member
היי מתוקה ../images/Emo24.gif

לא החלטנו.... בנתיים אין לי את הכוחות לזה...

מנעלמת לנעלמת../images/Emo9.gif

אכן לא קל
נפשית ופיזית
(כן...כן.. מניסיון די מר)... שולחת לך
עם אנרגיות חיוביות
לכוחות מחודשים ולימים אכן טובים יותר

למעלה