זוכרות אותה?

טלולה1

New member
זוכרות אותה?../images/Emo68.gif

אז היא כבר גמורה ויצאה לדרכה רק שברגע האחרון החלטתי שהשמלה לא מספיק חלקה והוספתי נקודות בצק קטנות וזה קצת קלקל מסקנה: כל המוסיף גורע

b00

New member
העוגה משגעת!

אפילו עם הנקודות! והרעיון מקסים...

MP826

New member
../images/Emo23.gifהיא מושלמת טלולה!

איך את מתכננת כך שיהיו פרופורציות לגוף? ואיך בכלל עושים כאלה רגלים וידיים יפות?

טלולה1

New member
הפרופורציות אצלה לא נכונות

וזה מכווון כי התכוונתי לעשות בראצית שהן מאופיינות בראש גדול את הידיים כדי שיהיו שוות בגודל אני קודם מכינה שני כדורים שווים יוצרת מהם נקניקיות באורך שווה באיזור הכף יד מועכת טיפה שיראה כמו פיתה עם קיסם מפרידה את האגודל ומסמנת בחריצה את האצבעות

MP826

New member
אוקי תודה על ההסבר ../images/Emo9.gif

אני בכל אופן לא הייתי מצליחה לעשות כזו עוגה
אה והצבע גוף של הבראצית זה הצבע גוף של וילטון? היית בסדנא של הבראציות לפני?

בדיוק התכוונתי לכתוב לך על זה

העוגה מקסימה, כל הכבוד על העקשנות
,והנקודות לא מפריעות בכלל. רק שיש לה קצת בעית פורפורציה, הגוף של הבראצית אכן קטן באופן משמעותי מהראש(זה ממש אנטיטזה לבצק סוכר)אבל יש לה חזה ומותן מאד מאד צרה, הבראצית שלך "ילדותית" יותר בגוף מה שנותן לה חן משלה
.

טלולה1

New member
הצבע זה ערבוב

צהוב אדום ומעט מעט כחול הכל בכמויות מאוד קטנות ולא הייתי בשום סדנא הכל למדתי כאן בפורום המקסים הזה. וגלגולית את צודקת היא אכן "עבה " יחסית לבראצית פחדתי שמותן צרה לא תחזיק את המשקל מעליה תודה

MP826

New member
טוב לדעת שמישהי הצליחה להגיע

לצבע גוף כזה יפה בלי הצבע הקנוי לי אישית אין את הקנוי בגלל זה אני שואלת... והבראצית שלך לדעתי מקסימה גם אם היא "עבה"
ושוב תודה

Nיכל

New member
יצא אחלה, גמני לא מתה על הנקודות

אבל האיפור משו משו, נראה לי שבדיוק בקטע של האיפור גם אם כל השאר יצליח לי, אפול

Nיכל

New member
אני לא מתה על הנקודות אבל העוגה באמ

באמת יפה, אולי לא הייתי ברורה בהודעה הקודמת. להבא נקודות אם את נורא רוצה- רויאל ולא בצק סוכר יוצא עדין ויפה יותר

למעלה