זוטרית...

ofir_99

New member
זוטרית...

האמת אחרי מעבר מהיר על הפורום אני מרגישה די מתחילה בעניין אבל כמו שכבר נאמר אף פעם לא מאוחר. נקודה להתחלה בשבילי - אם תוכלו לעזור, זה להחיות את האנרגיה שבי. מאז עברתי מקום מגורים אני מרגישה כמו הולכת "בערפל צהוב". מרגישה חנוקה, חסרת אנרגיה ואפילו מיחושיםנ שונים בגוף. כיום אני לא יכולה לעבור מכאן ומרגישה אובדת עצות..

gil_teva

New member
אוירה

בכל מקום יש שאריות של האישיות אשר שולטת בכל מקום. אם את נכנסת לבית של מישהו את מרגישה את האישיות שלו. כנראה שבמקום שאת נמצאת יש אוירה (הילה) של מישהו אשר יוצר לך הרגשה לא נעימה ומכבידה. אני מניח שאם תתרגלי למקום ותסדרי אותו מחדש, תשרי את רוחך עליו ותרגישי יותר טוב. אפשר לצבוע מחדש, לשנות את התאורה, לאוורר את החדר וכולי. קשר עם מישהו שדואג לך גם משנה את ההרגשה. והדבר הטוב ביותר פשוט לתלות תמונה של קרישנה בחדר. במראו הוא מנקה את האוירה צ´יק צ´ק. תמונות של קרישנה אפשר למצוא למכביר באינטרנט. בצבעים שונים ובתנוחות שונות. אני מצרף תמונה אחרת שמצאתי במקרה שאולי מתארת את מצבך.

ofir_99

New member
ניסיתי..

היי גיל, לגבי האוירה בבית אני מבינה. זה עוד די בתהליכים אבל לגבי האזור כולו?!?!? והאמת שאין לי מספיק זמן על מנת לשנות את האוירה בבית. כמה שאני אנסה, זה לא מספיק. אני אנסה דברים אחרים שלא ניסיתי ושהצעת לי - תודה! ד"א אין תמונה בהודעה שלך... אבל נראה לי שלשים תמונה של קרישנה בבית לא כ"כ ימצא כן בעיני יושבי הבית. אפילו המובייל והקטורת לא מצאו כאן את מקומם...

עינה

New member
שלום

אני דווקא מציעה לך לשים ספר תהילים קטן על איזה מזנון ולהדליק נר ולא קטורת לאחד מצדיקינו ולתלות תמונה של הרבי מלובביץ. מנסיון שלי זה עובד וחוץ מזה אפשר לקנות את ספר התניא להשיג בכל חנות של בני עמינו. בהצלחה ותבורכו מפי עליון

gil_teva

New member
התמונה מקרינה מהאישיות

תמונה של מישהו מקרינה מהאישיות שלו על הסביבה, כלומר יוצרת השפעה שלו על האוירה. מוזיקה של להקת צעירים גורמת לאוירה צעירה, לדוגמא. אבל יש הבדל בין תמונה של רב לתמונה של אלוהים. הרב שוכן בגופו. פעם הוא היה בגוף צעיר, אחר כך התבגר, ואחר כך הזדקן, ולבסוף גופו מת וכעת הוא שוב בגוף תינוק וכן הלאה. חושיו של הרב נמצאים רק בגופו. הוא לא יכול להמצא בכל מקום באותו הזמן כמו אלוהים. הוא לא מודע לכל דבר בכל מקום. לעומתו אלוהים שונה. אלוהים נמצא בכל מקום ובכל גוף. בגוף שלך שוכנת את ושוכן אלוהים, כנ"ל בגוף שלי ובגוף של כל אחד בעולם. בפסל של אלוהים שוכן רק אלוהים, וזה ההבדל בין סגידה לגוף של רב לסגידה לפסל. הפסל אינו חומר פשוט כיון שבכל אטום אלוהים שוכן, לכן הוא שוכן גם בפסל. מי שאומר שאלוהים לא שוכן בפסל טועה. אם הפסל עשוי בצורה נכונה, הוא מבטא את תכונותיו של אלוהים. באותה מידה שהגוף שלך כיום מבטא את תכונותיך. פסל של אלוהים שמראה את אלוהים שמח הוא פסל נכון, כיון שאלוהים תמיד שמח. פסל של אלוהים שמראה את אלוהים הורג את הרשעים, גם הוא נכון, כי אלוהים הורג את הרשעים. מבחינה זאת אין גבול למספר הפסלים שאפשר להכין ושיתארו את אלוהים נכונה. פעם היה כופר שאמר שאלוהים לא נמצא בפסל שלו, ואמר לשם השוואה: אלוהים נמצא בעמוד? (התכוון לעמוד שתומך בתקרה) מיד יצא אלוהים מהעמוד, בדמות חצי אדם חצי אריה. דמות זאת נקראת נרשימה. נרשימה שם את הכופר על ברכיו והרג אותו תוך פתיחת מעיו. תמונה מצורפת. כמו כן צירפתי אתר בו יש תמונות יפות אחרות של קרישנה, בהתגלויות שונות. אתם רואים כמה אני מתאמץ עבורכם ? תעריכו אותי !

gil_teva

New member
תתפלאי

תתפלאי אבל אם תתלי תמונה או תגידי את השם יהיו תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאת חושבת.

ofir_99

New member
ולבנתיים

לבנתיים גיליתי שאפילו הכניסה הקצרה הזו לפורומים מעלה לי את האנרגיה!! אני קצרת רוח כל פעם להגיע הביתה ולהיכנס לפורום ולקרוא דברים מעניינים ואם ביכולתי אז גם להגיב.
אני בטוחה שבמהלך הזמן אני עוד אקבל עצות ואצליח ליישם את הדברים גם שאתם כותבים ביניכם. מאוד מעניין וכיף לדעת שלא כל העולם משעמם ומשועמם כמו שחשבתי לפני כן.. לפי מה שסבא שלי אומר קטורת היא זו שמזינה את הנשמה ולא נרות לצדיקים אז אני נשארת עם הקטורת והמובייל שהכינו בשבילי.. אבל ממש-ממש תודה.

ofir_99

New member
ולבנתיים..

לבנתיים גיליתי שאפילו הכניסה הקצרה הזו לפורומים מעלה לי את האנרגיה!! אני קצרת רוח כל פעם להגיע הביתה ולהיכנס לפורום ולקרוא דברים מעניינים ואם ביכולתי אז גם להגיב.
אני בטוחה שבמהלך הזמן אני עוד אקבל עצות ואצליח ליישם את הדברים גם שאתם כותבים ביניכם. מאוד מעניין וכיף לדעת שלא כל העולם משעמם ומשועמם כמו שחשבתי לפני כן.. לפי מה שסבא שלי אומר קטורת היא זו שמזינה את הנשמה ולא נרות לצדיקים אז אני נשארת עם הקטורת והמובייל שהכינו בשבילי.. אבל ממש-ממש תודה.

gil_teva

New member
איך יהיה משעמם

כשאת הולכת, תחשבי שהרצפה היא קרישנה ואת הולכת עליו ונוגעת בו ברגלייך היחפות. כשאת ישנה תחשבי שהוא הסכים לקבל דמות שמיכה כדי שיהיה לך חם. כשאת אוכלת תחשבי כמה הוא נדיב והוא מסכים שתאכלי אותו, וכמה טעמים מגוונים יש לו. ואת כמו תא דם מטיילת בגופו, פעם את באיזור הידיים, פעם באיזור הראש... מקום העבודה שלך הוא החזה שלו, תחנת האוטובוסים היא הישבן הקטן שלו... אז איך בכלל אפשר שלא להתרגש כל רגע ולא להתאהב בו ?

sochil

New member
שם

זה יפה מאוד. אך ברשותך אני מחליפה את השם קרישנה מהעניין ובוחרת בשם של אלוהי התורה הקדושה. אבל ההתיחסות יפה ויכולה לעזור לרגיעה פנימית ולהתחברות עם הנשמה הטהורה שלנו.

gil_teva

New member
פירוש המלה קרישנה

פירוש המלה קרישנה הוא הכי מושך. כשהולכים ברחוב ורואים בחלון ראווה משהו מושך, זה בגלל שקרישנה נמצא בו. אבל יש הרבה שמות אחרים ללא סוף.

למעלה