התמונה מקרינה מהאישיות
תמונה של מישהו מקרינה מהאישיות שלו על הסביבה, כלומר יוצרת השפעה שלו על האוירה. מוזיקה של להקת צעירים גורמת לאוירה צעירה, לדוגמא. אבל יש הבדל בין תמונה של רב לתמונה של אלוהים. הרב שוכן בגופו. פעם הוא היה בגוף צעיר, אחר כך התבגר, ואחר כך הזדקן, ולבסוף גופו מת וכעת הוא שוב בגוף תינוק וכן הלאה. חושיו של הרב נמצאים רק בגופו. הוא לא יכול להמצא בכל מקום באותו הזמן כמו אלוהים. הוא לא מודע לכל דבר בכל מקום. לעומתו אלוהים שונה. אלוהים נמצא בכל מקום ובכל גוף. בגוף שלך שוכנת את ושוכן אלוהים, כנ"ל בגוף שלי ובגוף של כל אחד בעולם. בפסל של אלוהים שוכן רק אלוהים, וזה ההבדל בין סגידה לגוף של רב לסגידה לפסל. הפסל אינו חומר פשוט כיון שבכל אטום אלוהים שוכן, לכן הוא שוכן גם בפסל. מי שאומר שאלוהים לא שוכן בפסל טועה. אם הפסל עשוי בצורה נכונה, הוא מבטא את תכונותיו של אלוהים. באותה מידה שהגוף שלך כיום מבטא את תכונותיך. פסל של אלוהים שמראה את אלוהים שמח הוא פסל נכון, כיון שאלוהים תמיד שמח. פסל של אלוהים שמראה את אלוהים הורג את הרשעים, גם הוא נכון, כי אלוהים הורג את הרשעים. מבחינה זאת אין גבול למספר הפסלים שאפשר להכין ושיתארו את אלוהים נכונה. פעם היה כופר שאמר שאלוהים לא נמצא בפסל שלו, ואמר לשם השוואה: אלוהים נמצא בעמוד? (התכוון לעמוד שתומך בתקרה) מיד יצא אלוהים מהעמוד, בדמות חצי אדם חצי אריה. דמות זאת נקראת נרשימה. נרשימה שם את הכופר על ברכיו והרג אותו תוך פתיחת מעיו. תמונה מצורפת. כמו כן צירפתי אתר בו יש תמונות יפות אחרות של קרישנה, בהתגלויות שונות. אתם רואים כמה אני מתאמץ עבורכם ? תעריכו אותי !