זוטות...

האמת נמצאת...

פעם אצלך ופעם אצל דינה, ופעם באמצע... לזרום.... אין רק אמת אחת בעניינים האלה. וכשיש מקום בלב, יש מקום בבית ויש כסף בארנק.

לדעתי אתה צודק

אני חושבת שילד צריך לצאת מהבית נקי מסודר , עם בגדים שמתאימים לו,כן,אפילו אופנתיים ולא להראות מוזנח ומסכן גם בגיל הזה. בהחלט מרגיז!

צודק - מעצבן....

נכון, זה לא אשמתה שאין לה טעם ובטח לא יעזור עם תגיד לה משהו ... תעשה מאמץ, תקנה 3-4 חליפות (יש לדברים נפלאים ב-20-25 ש"ח) ופשוט תחליף... יש דברים שלא שווה לריב עליהם.

סתם זוטות

אם לא אהבת את הטעם שלה ובכלל אז אתה חסר טעם לחלוטין, למה התחתנת איתה? מקבלת המון כסף זה בעיני הנותן. אולי היא מבחינתה היא מקבלת מעט כסף ומנצלת אותו לדברים טובים אחרים לטובת הילדה? אם הגרושה או הבת חסרות טעם אז חבל לקנות לה חליפות ולהשאיר אצלה, היא ממילא תערבב אותם אחת עם השניה והגרביים ממילא אף פעם לא יתאימו. תקנה מספר חליפות זולות. כמו שדינה כתבה יש גם כאלה ב-25 ש"ח. תחזיק את החליפות אצלך וכאשר אתה שומר על הילדה תשאל אותה בעדינות האם היא רוצה להחליף בגדים. או שתקנה לה ארטיק שוקולד ואז ממילא צריך להחליף בגדים. בשום אופן לא להתלונן בפניה על חוסר הטעם בבגדים שהיא לובשת או על חוסר הטעם של אמא שלה. לבוש מוזר במיוחד לא מפריע לילדים בגיל הזה. בגדים לא נוחים כמו ג'ינס בהחלט עשויים להפריע. במידה ולבתך יהיה טעם דומה לשלך היא באיזה שהוא שלב תבחר בעצמה את הבגדים. אם יהיה לה טעם דומה לטעמה של האם אז ממילא לא תוכל לעשות כלום.

../images/Emo127.gifתשובה מפורטת וקולעת.

אהבתי מאוד את דבריך,לאור העובדה שאתה בוחר לראות את טובת הילדה. ללא ביקורת או הטחת אשמה. שחייך יהיו נעימים תמיד."ישר כוח".

יערית

New member
זה באמת צורם בעיניים

אבל מה בת'כלס תוכל לעשות? אין הרבה,חוץ מלנסות לשנות את הטעם של האמא, וגם זה בטח יהיה קשה להזיז. אולי היא עיוורת צבעים ואתה לא יודע?

יערית

New member
במיקרה שלי זה אבוד

צריכה חעבוד על הפוקוס של העישונים,ככה אמר האופטמיטריסט,ראייה מדהימה ראייה של בעלי חיים
רק מה?צריכה לפקס עישונים אחרת העיניים עייפות

זוטות

אם ההודעה הזו היתה נכתבת לפני שבע שנים, הייתי בטוחה שהאקס שלי כתב אותה. אותם מילים, אותם דימויים, אותו.... הכול. זוטות, כי ככה זה כשמחפשים מישהוא.

המזונות שהגברים משלמים-

לא לנו הנשים!!! וזה לא בהכרח מתחיל ונגמר בבגדים יפים וחוגים טובים. זה גם לקורת גג לילדכם לאור(חשמל)- ומקלחת במים חמים זה למצעים נקיים וספרים יקרים. ותפסיקו לחשוב-שאתם משלמים לנו!

גליה את צודקת../images/Emo45.gif

גליה אנחנו משלמים מזונות לילדנו למים לחשמל לאוכל ביגוד חינוך בריאות חוגים ועוד. אבל לא כל הנשים רואות זאת כך ובננו יש כאלה שחושבות יותר על עצמן על החבר או על הצבע בשיער. אסור לעשות הכללות והעיקר שלילדים יהיה טוב כי הם הנפגעים העקריים מכל העניין. חג שמח ומאושר לך ולכול בית ישראל.

r e d head

New member
פעם

כשהייתי גרושה טריה, הייתי מתעצבנת כל פעם מחדש כל פעם הגרוש שלי היה מאבד דברים של הילדה, כל פעם משהו אחר לא היה חוזר הביתה. איש חכם אחד אמר לי, לחשוב כאילו כל חודש יש פחות 100 ש"ח מזונות. והאובדנים לא היו יותר מ 100 ש"ח לחודש, כשחושבים על זה בשווי כסף, זה באמת הרבה יותר קטן מעקרונות. חוץ מיזה אין לך הרבה ברירה, רק להתרגל וחבל להתעצבן. במשך השנים הילדה תגדל, ורק תקווה שהיא ירשה את הטעם הטוב ממך והיא תבחר לבד את הבגדים.

עש לילה

New member
נסה אולי להציע לפרודתך /גרושתך

שאתה תקנה את הבגדים לביתך וזה יקוזז מסכום המזונות נשמע לי הכי הגיוני

למעלה