זוטות...

זוטות...../images/Emo15.gif

הבת שלי בת רבע לשנתיים, גרה עם האמא...
את הטעם שלה אף פעם לא אהבתי, בבגדים ובכלל. עד עכשיו ממש הבלגתי והתאפקתי בקשר לשמאטעס שהלבישה לבובה, היא מקבלת ממני המון כסף ולמרות זאת כל הבגדים של הילדה היו של אחיות של אמא שלה, אם לא של האמא בעצמה. ואם הם חדשים - הם נורא מכוערים וגם אותם היא מקבלת מסבא שלה שיש לו חנות... אין מצב שהיא קונה את הדברים האלה... והיום זה כבר עבר כל גבול. באתי לקחת אותה מהגן - קודם ראיתי את החולצה. ואמרתי טוב, עוד אפשר להבין... (פסים פסים ומשולשים באדום צהוב ירוק כחול ומכוער באופן כללי) עם מכנסיים ישנים כאלו שיש להם הצרה למטה שזה עולה עד הברכיים, בצבע טורקיז דהוי (שלא יכול ללכת בשום אופן עם החולצה. אבל לא נורא) אבל כשהגעתי לרגליים כבר ממש צרם לי בעיניים - סנדלים חדשות (סוף סוף...) בצבע ורוד עם וורדים כמו של ברבי, ומתחת לזה גרביים אדומות עם שני אפרוחים ענקיים בירוק זוהר.
מה אפשר לעשות עם דבר כזה?! זה לא אשמתה שאין לה טעם, אני יודע... אבל את כל כספי אני מוציא על המזונות, אין לי עוד בשביל להוציא גם על בגדים נורמלים בשבילה... ממש ממש מרגיז.

רות 2

New member
בהחלט ..זוטות.......

קנה לה בגדים שהם........ לטעמך וכאר היא אצלך החלף לה למה שעושה לך טוב בעניים .......... הרי בסופו של דבר הילדה עוד תחליט בעצמה ו....... יכול להיות שגם הטעם שלה יהיה לא לטעמך ..... ועל זה נאמר ....על טעם ועל .....תמשיך בעצמך

d a n i e l s 5

New member
אבל רות.....

הוא כתב במפורש שאת כל כספו הוא מוציא על מזונות ואין לו כסף לקנות בגדים... כך שההצעה שלך היא נכונה אבל לא ממש רלוונטית לאיש. בכל מקרה גם אני חושבת שזה אכן זוטות.

magic40

New member
אפשר לכוון אותו לשוקי האהוב שלנו

שם ליד שנקין הוא יוציא אותה דוגמנית

d a n i e l s 5

New member
וואלה :)

ת'אמת...לי נראה שהוא בעיקר מקטר על זה שהיא לא משתמשת נכון (לטעמו) בכספי המזונות....

רות 2

New member
מה כבר אפשר להגיד לאיש ........

הרי כואב לו לא לראות או להבין או לפחות להיות מעורב באיך ועל מה "לבזבז"את כספו ....... אז אם כל מה שכואב לו זה טעמה הנורא והוצאות על בגדיים ...דיינו מעניין מה תם ורשע היו אומרים על החג ...........?????

מצוטטת

New member
התם אומר........

כשאין ב'עיות .... יש שצריך להמציא כאלו במתחת של האדמה.... נו שוייין שרק ישארו כאלו.... מצו' שאינה יודעת לשאול

../images/Emo11.gif

ואני חשבתי שבנות מבינות... קודם כל רציתי לשמוע שאני צודק, ושזה באמת מכוער. ולא יפה מצידה וכל זה... אחרי זה אולי לקבל עצות. חוצמזה, אני חדש פה ולא התחשק לי להתחיל ישר בכבדות עם כל הג'יפה.....

../images/Emo101.gifמבקש להפנות את צומת ה../images/Emo23.gif

להודעה שמעל. כנראה שאייקון לבד לא מספיק מעורר עניין...

magic40

New member
צא לשופינג חמוד

וקנה לה בגדים לטעמך שאלוהים יעזור על מה אתה מתלונן מילא היתה מלוכלכת,מוזנחת,מוכה ואם אתה מסוגל לנהל איתה שיחה תרבותית תאמר את דעתך למרות שאם אתה טוען שהטעם שלה נוראי אז זה לא יספק אותך אף פעם!

יכולה להבין אותך...

בנות ...לא בסדר..הגיע בחור ומדבר על מה שמפריע לו...כולנו רוצות לראות את הילדים שלנו במיטבם...לבושים יפה..למה לא? גם לו מותר... אז למה ישר לקטול אותו ולנפנף אותו , שמחה לקרוא שיש אבות שמיסתכלים על זה ואכפת להם ..הלוואי עלי ... ולך מסובך: האמת , כניראה התחתנת עם אישה שלא "לטמעמך" , אם תעיר לה היא תיתעצבן יותר לא משנה אם בצדק או לא בצדק.. אם ממש מפריע לך תיצטרך פשוט לעשות מאמץ "ולשלוף" עוד כסף מהכיס לקחת את הקטנה לקניות. בהצלחה

° זואי °

New member
כולנו?

אני לא! אני רוצה לראות את הילדים שלי בבגדים שעושים להם הרגשה טובה ולא בבגדים שנראים טוב בעינים שלי ושל אבא שלהם.

א ני ר

New member
לפני שנתיים,

לפני שנתיים הרגשתי בדיוק כך. זאת תחושה מתסכלת מאין כמוה. יש אבסורד לא קטן בכך שאנחנו משלמים מזונות לילד דרך האמא. אבסורד שהכסף שלנו שמוקדש לילדים, עובר דרך פילטר, שכנראה לא ממש לטעמנו. עדיף היה, שאם כבר אנחנו משלמים, שאנחנו נחליט על מה. על איזה בגדים, על איזה חוגים, על איזה מתנות. אבל לא.. זה לא עובד כך. ועל כן, אתה תמשיך לשלם בשביל הבגדים שלא לטעמך. תנסה לדבר עם גרושתך. תסביר לה את מה שכתבת כאן. אולי היא תבין. אני קונה לאמיר {בני} בגדים, לפחות באותה הכמות שהיא קונה, אני לוקח אותו לחוג שאני בחרתי. מוציא המון כסף מעבר למזונות. {ועוד במשמורת משותפת} יאמר לזכותה של הגרושה, שהיא מבינה את כל זה, מבינה את התסכול, ומנסה להקל. חג שמח.

פברואר68

New member
גם בעלי לשעבר חושב שהטעם שלי בבגדים

לילדים צנוע ופשוט (לא מותגים) זו זכותו כך היה גם בנשואים ולכן זו זכותו לקנות להם ברוחב לב מותגים וזו זכותי ע"פ חוק להשתמש בשיקול דעת כאם שהמשמורת אצלה בכסף המזונות לדברים החיוניים בעיני לגידולם ואני בהחלט מתיעצת איתו ומשתפת אך יודעת היטב לתת קדימות סדר עדיפויות לעיקר של הילדים למחייה ולא רק לקישוטים

° זואי °

New member
החיים קשים

חכה עוד כמה שנים ואז הילדה תוציא את כספך על בגדים שאתה לא אוהב (וגם אמא שלה לא תאהב)...

deena

New member
נשמע מצב ממש קשה

הילדה עוד לא בת שנתיים, אבל חייבת להיות לבושה לפי צו האופנה (בעיני אביה לפחות). לאבא אין כסף לקנות בגדים (חליפה אחת בשוק- 25 ש''ח לילדה בגיל הזה, מאמינה שתצליח לגרד מספיק אפילו לשני חליפות שיהיו אצלך ותוכל להלביש את הילדה בכל פעם שתראה אותה) לאמא גם אין כסף לקנות בגדים לילדה- הרי הכל היא מקבלת מבני משפחה. ובנוסף, לאמא יש או טעם נוראי בשילוב צבעים או שהיא עיוורת צבעים לחלוטין. או שאולי הילדה בוחרת בעצמה אתה שילובים ולאמא אין כח להתווכח איתה על כזה שטות, ונותנת לה להחליט בעצמה מה הולך עם מה. (זוועת עולם, צריך למוטט את המערכת בשביל זה) לא, אני לא הייתי מלבישה את הבת שלי ככה, אבל לא מדובר בי. אם זה צורם לך כל כך- תפשיט אותה כל פעם שתראה אותה ותלביש לה חליפה שקנית בדוכן השמעטס הראשון שתפגוש בשוק הקרוב. פחות כאב לב, פחות עצבים על שום דבר. בהצלחה.

א ני ר

New member
אני חושב שלא ירדת לסוף דעתו

של הכותב. אך אין בכך חידוש. חג שמח

deena

New member
99% מהמגיבים בשרשור

הבינו (והגיבו) בדיוק כמוני. אבל אתה צודק, זה רק אני ר. כרגיל.

למעלה