זוחלים

Iris G

New member
זוחלים ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

הבן החליט שהוא רוצה יום הולדת באווירת הזוחלים. בשקיות ההפתעה יהיו: נחשי גומי, קעקועים של לטאות, עכבישים שמשפריצים מים וכולי. וליצירה אנחנו עושים מסגרות בצורת צפרדע. אז איזה עוגה נעשה??? יש למישהו רעיונות?

MP826

New member
../images/Emo15.gif זה באמת אתגר ../images/Emo6.gif

רעיונות שעלו לי בראש: -נחשי גומי 'יוצאים' מתוך העוגה (תחתכי אותם ואז זה יראה ככה) אפילו עוגה בלי בצק סוכר ככה שזה יראה כמו אדמה אם זו עוגת שוקולד למשל. את יכולה את העוגה הזו לעשות בצורת כיפה. נדמה לי שקראתי איפשהו שמישהי עשתה את זה על מאפינס - עוד רעיון
-על בצק סוכר לצייר קורי עכביש על כל העוגה ולפסל עכביש ולהניח אותו על הקורים. אפשר להוסיף גם כיתוב נחמד לעניין. נו מה את אומרת? משהו נראה לך?

t a l talim

New member
מצרפת קישור לאתר מדליק... ורעיון-

להכין מראש משטח גדול ומצופה, ראש והמון רגליים מבצק סוכר. ביום ההולדת לתת לכל ילד מאפין- ישקשט בעצמו, ולהרכיב מהכל יחד מרבה רגלים ארוך וצבעוני. מצרפת קישור לאתר נפלא, מקווה שיעזור.

אמית2

New member
את יכולה להכין עוגת עכבישים -

אין צורך בבצק סוכר... עוגה מצופה בקצפת, ועליה מזליפים בשוקולד רשת קורי עכביש. לעכבישים: מכינים מספר פחזניות, ולרגלי העכבישים 8 ספרות של "1" מהבצק של הפחזניות. להרכבת העכביש - חוצים פחזנית, ממלאים בקצפת, ותוקעים מסביב את הרגליים, כך שהראש של ה-"1" בתוך הקצפת, והרגל שלו היא הרגל של העכביש שעומדת על העוגה. לעיניים 2 טיפות שוקולד. הילדים מתים על זה - ממש להיט! (בעצם אפשר גם מבצק סוכר, אבל את זה עוד לא ניסיתי...) מקווה שההסבר ברור מספיק...

Iris G

New member
אתם נהדרים!!!!

בזכותכם רצים לי עכשיו בראש מלא רעיונות.

איריס.......

היום הייתי במרקס & ספנסר והצתתי על העוגות שלהם, תמיד יש להם דברים יפים. הם הכינו עוגות קטנות של קאאטר פילר.....ברח לי השם - כן מרבה רגליים. אבל הכינו עוגות קטנות לכל ילד. אפשר להשתמש בעוגות ביס שנראות כמו רולדה (לא זוכרת את השם שלהם בארץ אבל אולי קראו להם "יש" ??) ומקדימה להכין להם פנים. הם קישטו אותם כל כך יפה. הילדה שלי התלהבה.

mulani

New member
איזה כיף!!!

אפשר לעזות עוגת שוקולד עם כילופי שוקולד מלמעלה שממנו יוצאים תולעים!!!! אפשר גם לפסל איגואנה לחילופין.

למעלה