זוזו... תעשו מקום...

תמי ס

New member
אין אין

אין תמונה של ק' לא עם סיגר ולא בלעדיו (רוב התמונות מצולמות כשהוא בשטח...). נשיקות חזרה.

happy

New member
תמי אני חייבת לענות גם פה

אתם פשוט משפחה מהממת!!!! איזה ילדים יפים!!! ואת נראית מצוין בסוף ההריון המון המון מזל טוב וברוכה הבאה לביתנו

1ויוי

New member
תמי כתבתי לך כבר בפורום "הריון אחרי

מצרפת כאן תמונה של יהלי שלי שהצעתי לשידוך המצחיק

בנצ100

New member
רק הגעת נהיה צפוף... ../images/Emo8.gif

סתאאם... אחלה תמונות! ואחרי שראיתי אותם בלייב, אני מאשרת שהם אפילו עוד יותר יפים במציאות, כל החבורה. ברוכה הבאה! ולפלגיה: מבטאים את זה כמו יה-לי. שאפתני משהו אם חושבים במישור הדתי, אבל לדעתי לא זה מה שעמד על הפרק במקרה זה...

בנצ100

New member
באמת? סטייל "תמר הצדקת"?

לא הייתי מנחשת. ואם ככה - אז מה הפרשנות לשמות של הגדולים? זה מקברי צדיקים או משהו כזה?!?...

תמי ס

New member
בנצ, בוודאי תמר הצדקת

ופרשנות לשמות הגדולים: דין זה מדין תורה ו-תאי זה מ... מ... התורה תאיר את עינינו...

תמי ס

New member
פילפילונת, מה שנכון נכון

אפילו בחדר לידה חשבו שאני דתיה כשראו את מספר ההריונות... אח"כ הגיעה ההתנצלות כשראו כמה מתוך זה הם "לידת חי"...

תמי ס

New member
בנצי, ידעתי שלא תרצי לזוז

אבל אם נהיה מאד צפוף אני מבטיחה לנסות לרזות (יקח לי משהו כמו שנה... אבל מי מתלונן?).

רוניה2

New member
תמי, נשארתי פעורת פה

איזה משפחה מדהימה !!! כל כך הרבה אושר רואים בתמונות. ויהלי שם מקסים ! עשית לי טוב עם התמונות האלו.

יקירה, איזה כייף לראות אותך כאן

אמרתי לך ביום שני. מעגל נסגר. מעגל חדש נפתח, של טוב, של אושר, שמחה ונחת. שניפגש מעתה, רק בארועים משמחים וטובים. נשיקות וחיבוקים. וד"א יהלי שלך היא מתוקה אמיתית

ברוכה הבאה

חמודים הילדים שלך כולם. התמונה שלך מסוף ההריון מדהימה אבל העיניים שלך עצובות. מאחלת לך שיהלי תביא איתה הרבה שמחה הביתה. מאוד שמחה לראות אותך בפורום הזה.

אמאאור

New member
איזה כיף שבאתן ../images/Emo141.gif

אכן מעגל נסגר. אמא תמי, את עושה ילדים יפים

נוריה

New member
כרגיל באיחור, אבל מתפעלת!

איזה ילדים יפים, טפו טפו טפו,
... תמי, הרשי לי להתחנף קלות, אבל הבת שלך (הגדולה) מה-זה דומה לך. שולחת חיבוקים ופירגון על השם המדהים. אושר רב!

למעלה